![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Cumhurun bası Olma diyoruz ,ama olmanı istiyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "AHMET HAKAN Alıntı: "BAŞBAKAN olabilirsin ama cumhurbaşkanı olamazsın" diye seni küçük düşürecekler... "Hele bir ol da görelim" diye sana tehditler savurup gözdağı verecekler. Miting yapıp "Atam! Bu adam Çankaya’ya çıkacak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cumhurun bası Olma diyoruz ,ama olmanı istiyoruz AHMET HAKAN Alıntı:
SIZ NE DERSINIZ? | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: Cumhurun bası Olma diyoruz ,ama olmanı istiyoruz evet chp nin yaptığı aynen budur. hem erdoğansız akp çöker, hem de erdoğanın cumhurbaşkanlığı solu ve sosyal demokrasiyi chp çatısı altında toplar başbakanlıkta onlara kalır hesabı yani... veryansın çankaya elden gidiyor sloganını ha... memleket parsel parsel satılmış, btc boru hattına nato gücü yerleştirme planları yapılırken abd uşağı barzani diyarbakıra karışma tehdidinde bulunarak türkiye kürtlerinin yüzünü güneye ve hareketin ağırlığını eline alma planları yaparken, özetle ülkemiz elden giderken çankaya da çankaya... çankaya kadar başınıza taş düşsün diyesi geliyor insanın. türkiyenin temel kuruluş felsefesinden ne sosyal devlet anlayışı ne laiklik ne hukuk devleti kavramı ne demokrasi kalmamışken devlet çözülüp toplum çürürken cumhurbaşkanlığımı önemli cumhurun örgütlenerek aktif siyasete dönmesi mi? |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Cumhurun bası Olma diyoruz ,ama olmanı istiyoruz Anarshi sana katılıyorum. Köhneleşmiş bir mevkii için bu kadar curcuna çıkarıp asıl üzerine gidilmesi gereken şeylerin üstü örtülüyor sanki.Herkes kendi için çıkar amacı peşinde .Ne AKP'si nede CHP'si memleketi düşünmüyor. Yazıklar olsun böyle politikacılara yazıklar olsun böyle zihniyetlere. Bu arada sadece bu iki parti değil benim karşı olduğum.Hepsi böyle dersem sanırım abartmış olmam. Acaba diyorum insan dürüst olunca politikacı olamıyor mu yada dürüst olsa da politikaya başlayınca herşey değişiyor mu. Keşke anayasamız izin verse de Cumhurbaşkanı'nı halk seçse idi ama maalesef artık bu imkansz.Umarım gelecek dönem Cumhurreisi seçimlerinde halkımız daha aktif rol alabilir. Bu arada sanırım cumhur Başkanı Abdullah Gül olacak |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Cumhurun bası Olma diyoruz ,ama olmanı istiyoruz Ben şahsen Tayyip beyin Cumhurbaşkanı olmasından yana değilim ve aday olacağını da zannetmiyorum takip ettiğim kadarıyla en az 5 yıllık bir gelişim planı hazırladığı belli ve eğer cumhurbaşkanı olursa bu 4 yılda atttığı bazı temelleri üzerine inşa edemez ve bunları somut olarak netleştiremez gibi geliyor ve bunun da sayın başbakanımızın farkında olduğunu zannediyorum ve aslına bakarsanız CHP de bunun farkında ve propaganda yapıyor ve sonunda da diyecekki biz aday olma aday olma dedik o yüzden olmadı iyiki biz varız ayaklarına yatıp ucuz siyaset yapacaklar yaptıkları başka bişey yok zaten (herşey kara herşey kara,) objektif bir muhalefete sahip değiliz,tunus demokrasisini savunan bir parti işte.Zaten Farkındaysanız başbakan böyle polimiklere de pek girmiyor |
| | |
| | |