![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Ah Basbakan Olsam" başlıklı konu görüntüleniyor, "Elestirmek isin kolay yanı Bizde elestirerek hep kolayına kacıyoruz. Siz Basbakan olsanız neler yapardınız? sizce Turkiye'nin oncelik le cozulmesi gereken sorunu nedir?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah Basbakan Olsam Elestirmek isin kolay yanı Bizde elestirerek hep kolayına kacıyoruz. Siz Basbakan olsanız neler yapardınız? sizce Turkiye'nin oncelik le cozulmesi gereken sorunu nedir?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 246 Rep: 24397 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah Basbakan Olsam Alıntı:
Yüksel bey bizi başbakan yapmazlar.Yapsalarda kimseye ödün vermediğimiz için anında aşağı indirirler o yüzden de boşuna kendimi yormak istemiyorum. Ama başbakan olsaydım, en başarılı başbakan olurdum bundan eminim.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |