FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

Nasıl duzelecek bu memleketin hali?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Nasıl duzelecek bu memleketin hali?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugun bir sitede bir ogrenci arkadasımızın yazısı dikkatimi cekti asagıya yazıyorum Alıntı: Yağcılık, kayırmacılık, partizanlık ayyuka çıkmış. Dalkavukluk topyekün üstün bir meziyet haline getirilmiş. Çete, mafya, terör, irtica memlekette cirit ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-02-2007, 11:59 AM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Nasıl duzelecek bu memleketin hali?

Bugun bir sitede bir ogrenci arkadasımızın yazısı dikkatimi cekti asagıya yazıyorum

Alıntı:
Yağcılık, kayırmacılık, partizanlık ayyuka çıkmış. Dalkavukluk topyekün üstün bir meziyet haline getirilmiş. Çete, mafya, terör, irtica memlekette cirit atıyor. Okullarımız eğitim yuvası olmaktan çıkmış, ilke ve inkılapların içini boşaltmışlar, Cumhuriyet rejimi iğdiş edilmek isteniyor. Cehalet ve ilkesizlik tavana vurmuş.
Evet arkadaslar memleketimizi ahlak, erdem, ilke çercevesinde bide siz süzgeçten geçirin.Bir memleketi parasızlık mı, ahlaksızlık mı batırır?
YukseLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 08-02-2007, 02:55 PM   #2
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Cevap: Nasıl duzelecek bu memleketin hali?

oyun ortadaysa satrançta her zaman bir çıkış yolu vardır , İDOL oluşturmak gerekli, Bir Türk idolü yapılmalı, milliyetçilik değil , insan topluluk birliği oluşturulmalıdır, Amerikan idolü ,çin idolü,japon idolü,kore idolü,rus idolü,fransız idolü,ingiliz idolü nasıl oluşturulduysa , Türkiyeden kaçan veya vatandaşlık değiştiren bir adam Amerikalıyım der,
fransada cezayirli,faslı,zenci,madagaskarlı lar vardır, ama frnsada bir adamın yanında Bu adam cezayirli, veya bu adam zenci diyemezssiniz çok ayıp karşılanır, adam zaten zencidir,çinlidir ama fransızdır, kendi ülkesine gitse de fransızım der,,

eskiden Türk imajı varmış çok güzel, Türk gibi kuvvetli,cesur,dürüst,güvenilir,temiz,ahlaklı
çok değil 50 yıl önce herşey iyiymiş. ama Türk idolü zedelendirilmeye çalışlımış,

Formasyon oluşacağına , tersi deformasyon oluşuyor , Bir idol birlik olmadığı sürece herkes kaybedecek, hırsız olanlar da soyulacak, ahlaksız olanlar da daha çok kötü olacak,
çünkü Osmanlı zamanın yönetimi altında olan ülkeler, İslama değil Türk idolüne saldırarak
intikam almış oluyorlar.

Avrupaya kaçmış bir vatandaşa siyasi sığınma hakkı tanıyan avrupa, bu vatandaşa Türkiye bana eziyet ediyor diye bir kağıt imzalatıyor,, siyasi sığınma hakkı vererek orada yaşatıyor ama kontrol altında, yine aynı avrupa bizim etnik kökenden birine madalya veriyor ve Bu asla bir Türk olmuyor, etnik kökenli biri, teröristlerin çogu avrupada
kaçakçılık yaparken Türk pasaportu taşıyor yakalanınca ben Türküm deniliyor,
Avrupada büyük bir başarı kazandıklarında boynuna koca madalya takıldığında aynı kişiler ben Türküm demiyor, etnik kökenini söylüyor, Kısaca Türk idolü zedelendiriliyor.
Osmanlının intikamını böyle alıyorlar. Avrupa kamuoyu için çok geçerli bir sebep, Türkler suçlu demek ,Dini fanetikleşmeler ,Radikalleşmeler avrupanın işine geliyor, iç savaşlara yönelmemiz,ırklara,soylara,boylara ayrılamız sağlanıyor. biz de bunu yapıyoruz, onların tam istediği gibi, birbirimizle kavga ediyoruz.dışarıdan bakıldığı zaman Türkler kavgacı millet, potansiyel suçlu görülüyoruz,, Birbirimizle yaşayan insanlar kavga etmeye başlıyoruz, fikir uğruna birbirimizi vuruyoruz. buyrun katil bir Türk imajı,
ben bir devlet destekli idolü formasyonu oluşturulması ile çözülür diye düşünüyorum.
halk içine zamlar, cezalar veriliyor, devlet ödülleri sadece sanatçılara dağıtmamalı
ödüller yapıcı olmalı, mesela Türk idolünü oluşturanlara ödüller verilmeli,nasıl daha verimli oluruz projelerini geliştirenlere bütçe ayırmalı, istihdam çalışmaları yapılmalı.
bunun için çok çalışmalıyız,çok okumalıyız, az konuşmalıyız japonlar gibi.
Türk gibi olmalıyız,
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle

Seçenekler
Stil