![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Nasıl duzelecek bu memleketin hali?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugun bir sitede bir ogrenci arkadasımızın yazısı dikkatimi cekti asagıya yazıyorum Alıntı: Yağcılık, kayırmacılık, partizanlık ayyuka çıkmış. Dalkavukluk topyekün üstün bir meziyet haline getirilmiş. Çete, mafya, terör, irtica memlekette cirit ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasıl duzelecek bu memleketin hali? Bugun bir sitede bir ogrenci arkadasımızın yazısı dikkatimi cekti asagıya yazıyorum Alıntı:
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nasıl duzelecek bu memleketin hali? oyun ortadaysa satrançta her zaman bir çıkış yolu vardır , İDOL oluşturmak gerekli, Bir Türk idolü yapılmalı, milliyetçilik değil , insan topluluk birliği oluşturulmalıdır, Amerikan idolü ,çin idolü,japon idolü,kore idolü,rus idolü,fransız idolü,ingiliz idolü nasıl oluşturulduysa , Türkiyeden kaçan veya vatandaşlık değiştiren bir adam Amerikalıyım der, fransada cezayirli,faslı,zenci,madagaskarlı lar vardır, ama frnsada bir adamın yanında Bu adam cezayirli, veya bu adam zenci diyemezssiniz çok ayıp karşılanır, adam zaten zencidir,çinlidir ama fransızdır, kendi ülkesine gitse de fransızım der,, eskiden Türk imajı varmış çok güzel, Türk gibi kuvvetli,cesur,dürüst,güvenilir,temiz,ahlaklı çok değil 50 yıl önce herşey iyiymiş. ama Türk idolü zedelendirilmeye çalışlımış, Formasyon oluşacağına , tersi deformasyon oluşuyor , Bir idol birlik olmadığı sürece herkes kaybedecek, hırsız olanlar da soyulacak, ahlaksız olanlar da daha çok kötü olacak, çünkü Osmanlı zamanın yönetimi altında olan ülkeler, İslama değil Türk idolüne saldırarak intikam almış oluyorlar. Avrupaya kaçmış bir vatandaşa siyasi sığınma hakkı tanıyan avrupa, bu vatandaşa Türkiye bana eziyet ediyor diye bir kağıt imzalatıyor,, siyasi sığınma hakkı vererek orada yaşatıyor ama kontrol altında, yine aynı avrupa bizim etnik kökenden birine madalya veriyor ve Bu asla bir Türk olmuyor, etnik kökenli biri, teröristlerin çogu avrupada kaçakçılık yaparken Türk pasaportu taşıyor yakalanınca ben Türküm deniliyor, Avrupada büyük bir başarı kazandıklarında boynuna koca madalya takıldığında aynı kişiler ben Türküm demiyor, etnik kökenini söylüyor, Kısaca Türk idolü zedelendiriliyor. Osmanlının intikamını böyle alıyorlar. Avrupa kamuoyu için çok geçerli bir sebep, Türkler suçlu demek ,Dini fanetikleşmeler ,Radikalleşmeler avrupanın işine geliyor, iç savaşlara yönelmemiz,ırklara,soylara,boylara ayrılamız sağlanıyor. biz de bunu yapıyoruz, onların tam istediği gibi, birbirimizle kavga ediyoruz.dışarıdan bakıldığı zaman Türkler kavgacı millet, potansiyel suçlu görülüyoruz,, Birbirimizle yaşayan insanlar kavga etmeye başlıyoruz, fikir uğruna birbirimizi vuruyoruz. buyrun katil bir Türk imajı, ben bir devlet destekli idolü formasyonu oluşturulması ile çözülür diye düşünüyorum. halk içine zamlar, cezalar veriliyor, devlet ödülleri sadece sanatçılara dağıtmamalı ödüller yapıcı olmalı, mesela Türk idolünü oluşturanlara ödüller verilmeli,nasıl daha verimli oluruz projelerini geliştirenlere bütçe ayırmalı, istihdam çalışmaları yapılmalı. bunun için çok çalışmalıyız,çok okumalıyız, az konuşmalıyız japonlar gibi. Türk gibi olmalıyız, |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |