![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "İktidarın Ekonomiye getirileri" başlıklı konu görüntüleniyor, "HERKESE SLM İKTİRADRDA OLAN PARTİNİN EKONOMİYE OLAN KATKILARINI TARTIŞMAK İSTİYORUM SİZLERELE HERKESTEN BİR FİKİR BEKLİYORUM..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | İktidarın Ekonomiye getirileri HERKESE SLM İKTİRADRDA OLAN PARTİNİN EKONOMİYE OLAN KATKILARINI TARTIŞMAK İSTİYORUM SİZLERELE HERKESTEN BİR FİKİR BEKLİYORUM |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: İktidarın Ekonomiye getirileri İktidar partisinin ekonomiye ciddi anlamda bir fayda sağladığını düşünmüyorum.Çünkü AKP'nin ekonomi politikası tamamıyla özelleştirmeci ve bu günü kurtarma felsefesi içermektedir.özelleştirmeler kısa vadede devlete sıcak para transferi yapar ancak uzun vadede devlet altın yumurtlayan tavuk deyiminin yakıştırıldığı kurumlara sahip olmazsa ve bunları kamu yararına kullanmazsa kapitalizmin doğasında olan krizlerden birisi tetiklenecektir. ayrıca AKP nin zararlı ekonomi politikasından bir örnek te her türlüsü zararlı olan ancak yabancısının ülke ekonomisini bağımlılaştırdığı bilinen sermayeye kapısını açmasıdır bu da orta ve uzun vadede ülke çıkarlarını zedeleyecek hatta yok edecektir.Global dünya hikayeleri bugün Kaplan'ın hiyerarşik sistem tarifinden başka bir şey değildir. Gates den Soros a emperyalizmin tanrıları küresel dünya hikayeleriyle milyarları uyutmakta ve her geçen gün zengin daha zengin fakir daha fakir olmaktadır. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İktidarın Ekonomiye getirileri * Türkiye'nin Acil Çözüm Bekleyen Problemleri Sürekli Erteleniyor. * ABD ve AB Arasında Sıkışan Türkiye,IMF ve Dünya Bankası Eliyle,Sömürgeleşmeye Doğru Götürülen Bir Ülke Olmaktan Kurtulamadı. * Borçlarımız Bu Hükümet Döneminde 130 milyar Dolar Artarak 350 Milyar Dolara Ulaştı. * işsizlik Bu Hükümetin Üstesinden Gelemediği Başlıca Sorun Olmaya Devam Etmektedir. * Bütün Özelleştirmelerden Elde Edilen Gelir,Ancak Ülkemizin Bir Yıllık Faiz Ödemelerine Yetecekken,Özelleştirme Adı Altında Türkiye'nin Stratejik Önem Taşıyan Kuruluşları Yok Pahasına Birer Birer Yabancılara Satılıyor. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |