![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "öztunç-ağliyor Babam- ANEKTOD" başlıklı konu görüntüleniyor, "ülkücü bir militan...silahı; sazı... Bir dağın sırtındaki dağ...üsküdara doğru yol almakta.. Dilinde türk ün türküsü..üsküdarda züleyha...' ne olur bir sabahta süngüsüz silahsız uyansak gözlerimizde tebessüm hayata baksak takılmasa peşimize adımlar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | öztunç-ağliyor Babam- ANEKTOD ![]() ülkücü bir militan...silahı; sazı... Bir dağın sırtındaki dağ...üsküdara doğru yol almakta.. Dilinde türk ün türküsü..üsküdarda züleyha...' ![]() ne olur bir sabahta süngüsüz silahsız uyansak gözlerimizde tebessüm hayata baksak takılmasa peşimize adımlar sıradan insanlar olsak-osman abi hayatını VATANA MİLLETE BAYRAĞA DİNİNE adamış milliyetçi bir ozandır.ÜLKÜCÜ BİR MİLİTAN dır SENİN BAŞ UCUNDA TAÇ BENİM GÖZÜMDE YAŞ SEN BORCUNU ÖDEDİN SIRA BENDE ÜLKÜDAŞ..... ![]()
__________________ ÜLKÜCÜLER İPEĞE SARILMIŞ ÇELİKTİR......... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: öztunç-ağliyor Babam- ANEKTOD Konuyu yanlıs bolume acmıssın tasıdım Birdaha dikkat edersen iyi olur.Yok ben bile bile actım diyorsan Bende sorarım Ulkucu olmayan dinsizmi?
__________________ | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: öztunç-ağliyor Babam- ANEKTOD Bu genellemeleri iyi bilmek gerekir senin yaşın başın kaç bilemem sana kalkıpta bu kavramları mı anlatayım :)
| | |
| | #4 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: öztunç-ağliyor Babam- ANEKTOD Alıntı:
Bilmem anlatabildim mi?
__________________ | ||
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: öztunç-ağliyor Babam- ANEKTOD Evet dikkat ederim genel de bizim de forumlarımız var :) Ancak böyle bir bölümü bulamadım + forumlarda siyasi mesajlar yasak denmiş ve parti bölümü açılmış?
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: öztunç-ağliyor Babam- ANEKTOD Siyasal mesaj yasak derken Slogan tarzı baska uyeleri kıskırtan mesajlar yasak. Yoksa Tabiki kendi gorusunu dusunceni soyleyeceksin Hatta yapabiliyorsan tartısarak kabul ettireceksin ,Ama dedigim gibi medenice ve forum kurallarını cignemeden
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: öztunç-ağliyor Babam- ANEKTOD syn admın ne alaka sımdı ulkucu olmayan dınsızmı dıosun kendı kendınıze ısler yapıosunuz kendı kendınıze laf atıosunuz yarası olan gocunurmus sen rahatıya bak bırısı bıze laf atamaz kımse kalkıp bas kaldıramaz nede kımse burda nıye boyle seyler yazıo denır ÜLKÜMÜZ GOKLERDE DALGALANAN BİR SANCAK ALLAHIN HUZURUNDA EGILIRIZ BIZ ANCAK !!! |
| | |
| | #8 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: öztunç-ağliyor Babam- ANEKTOD Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | |