![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Baş Örtusu serbest olmalımı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkesin kalkmasını istedigi bir yasak neden kalkmaz veya kaldırılamaz neden iktidar olmasına ramen istenilen yapılamıyor demek bizi yöneten bizim seçtiklerimiz değil veya bizim düşündüğümüzü seçtiklerimizdeğil, bir gün bu yasak kalkacak ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 27
Rep Gücü: 3 Rep: 95 ![]() | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? herkesin kalkmasını istedigi bir yasak neden kalkmaz veya kaldırılamaz neden iktidar olmasına ramen istenilen yapılamıyor demek bizi yöneten bizim seçtiklerimiz değil veya bizim düşündüğümüzü seçtiklerimizdeğil, bir gün bu yasak kalkacak ama tarihte kara leke olrak hep kalacak |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? Başörtüsü serbest olmalı.Açık bayanlara karışılmıyorsa ve sınırda yoksa;demokratik bir ülkede yaşıyorsak başörtülü bayanlara karışmaya kimsenin hakkı yoktur.Benim anlamadığım müslümanım deyip başörtüsünden neden korkuyorlar.ALLAH (c.c) Kur'an-ı kerimde bayanların örtünmesi gerektiğini emrediyor... |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? ben ce başörtüsü serbest olmalı polemiğe sebep olmadan kendi fikrimi söylemek istiyorum baş örtüsü ve diğer dini ritüellerle ilgilenmiyorum ancak bu konu siyasi bir konudur ve tabii ki herkesin fikrinin olması gereken bi konu ancak ben bu ülkede gerçek özgürlükçü bir yönetim olmadan bunun mümkün olmayacağına inanıyorum çünkü o hep övülen burjuva demokrasisi buna müsaade etmez ancak emek ve emekçiye dayalı bir yönetim farklılıkları kabul edebilir |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? tabiki olmalı başörtüsü kadının ziynetidir.bir saç telinin gözükmesinde 80 yıl yancaz.gerisinide düşünün artık... |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? başörtüsü her çevrece ayrı ayrı farklı farklı kullanılıyor günümüzde. allahın bizlere verdiği emir ile örtünmek başkaaaaa herkesin kendine göre yorumu ile örtünmek başka. önve buna bir açıklık getirelim.örtünmenin amacı karşıdaki insanı hiç bir şekilde tahrik etmemek iken günümüzdde o kadar çok kapanma şekli nar ki.eşarbın renginden vucuda yapışan parlak simli kumaşlardan mantolar ne kadar gerçekci tartışmak gerekir. ama demokratik bir toplumda örtü allahım yasakları amacı ile serbest olmalı tabi |
| | |
| | #16 |
| Banned | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? okullar da hocalara ve ogrencilere baş ortuyle girmek yasak bu yüzden de insanları günaha sokuolar anlamıorum ya |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? yasak olmasını isteyenler niye yasak olsun zararı varsa bu zarar başörtüsündenmi gelecek içindeke insandanmı.şekilden insana zarar gelmez tedbirini alırsın insanoğluna tüm zararlar münafıklardan gelmiştir. o insanların art niyeti olsaydı bası açıp okurlardı belli mevkiye gelince niyetini belli ederlerdi. baş kapama tesettür ALLAHın emri kuran örtün diyor. her şey serbest olmalıdır .kuran ve kanunlar dışındakı yasakları tasvip etmiyorum. kimse keyfi kural koymasın TAHAMMÜLÜ öğrensin kardeşliği insanlığı öğrensin hüküm ALLAHındır |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? başörtüsü her çevrece ayrı ayrı farklı farklı kullanılıyor günümüzde. allahın bizlere verdiği emir ile örtünmek başkaaaaa herkesin kendine göre yorumu ile örtünmek başka. önve buna bir açıklık getirelim.örtünmenin amacı karşıdaki insanı hiç bir şekilde tahrik etmemek iken günümüzdde o kadar çok kapanma şekli nar ki.eşarbın renginden vucuda yapışan parlak simli kumaşlardan mantolar ne kadar gerçekci tartışmak gerekir. ama demokratik bir toplumda örtü allahım yasakları amacı ile serbest olmalı tabi bırak vadandaş kapansında şeker çuvalıyla kapansın eşarpına mantosuna karışma tahammül et sabret hüküm verme ALLAH a havale et |
| | |
| | #19 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? Alıntı:
| |
| | |
| | #20 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Baş Örtusu serbest olmalımı? bencede serbest olmalı.ya bu konunun ülkemizde bi sorun olması hakkaten üzücü bişey yeri gelince de müslüman ülkeyiz diyolar.kadının başını zorla açtıran bi ülke nasıl müslüman olur ya.ünv de derse kısa şort bikini giyse kımse bişey demez ama 1 m lik bir beze ne bu tepki.sözüm yanlış anlaşılmasın o 1 m lik bez benımde hayatımda var ve çok gururluyum.allah herşeyi görüyo benım dicem bunlar. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |