FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

Bugün seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirdiniz?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Bugün seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: mustadaf ´isimli üyeden Alıntı Ard niyetli olduğunuzu ima etmedim,sadece iki seferdir neden yok diye sordum,hata var dedim.bunu da sormak hakkım olsa gerek. Size de iyi forumlar! Evet sormak hakkınız ..."

Anketimiz: Bugün seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirdiniz?
Akp 9 36,00%
Mhp 0 0%
Chp 7 28,00%
Dsp 0 0%
Dyp 0 0%
Diğer ( Açıklayınız ) 9 36,00%
Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
Alt 08-10-2008, 11:45 PM   #11
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir.J. Jenkins

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: Bugün seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirdiniz?

Alıntı:
mustadaf´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ard niyetli olduğunuzu ima etmedim,sadece iki seferdir neden yok diye sordum,hata var dedim.bunu da sormak hakkım olsa gerek.
Size de iyi forumlar!

Evet sormak hakkınız ama siz önce yorum yapıyor sonra soruyorsunuz:)
Şimdi cevaplayayım geçen ankette acemiydim diğer seçeneğini bile unuttum.
Bugün açtığım anket konusunda da emin olun sadece dalgınlığıma geldi.
Eğer seçenek ekleyebilsem eklerdim ama bunu yapma yetkim yok...

Her zaman soru sorma hakkınız var ama rica ediyorum önce sorun sonra yargıya varın lütfen.

İyi forumlar...
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 09-10-2008, 01:36 AM   #12
Uye

simqe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NE KADAR BİLİRSEN BİL SÖYLEDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...

simqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Her zaman soru sorma hakkınız var ama rica ediyorum önce sorun sonra yargıya varın lütfen.

İyi forumlar...
Konu dağılıyor ama yazmak istedim yinede
üzülmeyin saharay,sadece bahsedilen parti değil
onun yanında bir çok partide yok,hepsinide yazmak zorunda değilsiniz,
diğer seçeneği var,o şıkkı kullanabilirler...
simqe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 09-10-2008, 05:34 AM   #13
Uye

Masterlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Azdan az , Çoktan çok gider...

Masterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyor

su an iyi denecek bi parti yok gibi

ancak kötünün içinden iyisini seçmek gerekirse chp derim

önümüzdeki yıllar bize ne getircek hep birlikte görücez

allah sonumuzu hayır etsin

iyi forumlar......
Masterlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 09-10-2008, 10:04 AM   #14
Uye

mustadaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ölüm bir son değil,diriliş bize

Blog Mesajları: 2
mustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

İyi forumlar...
dalgınlığıma geldi unuttum dediniz,size niye unuttunuz diye sormuyorum.
İnsanlık hali,unutulabilir.
bırakın yorum hakkımız saklı kalsın,
iyi forumlar...
Alt 10-10-2008, 04:07 PM   #15
Uye

jurgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

jurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyorjurgen çok gurur duyuyor

Selam...

Oy kulanmak bir vatandaslik gorevidir.

MHP yi tercih ederim.

Turklugu savunan parti benim icin programi ustunluktur.

Saygilar...
jurgen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-10-2008, 06:49 PM   #16
Banned
SUPERMEYDAN

Markov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecek

Konuya müdahil olmak istedim zira düzeltilmesi gereken hususlar var daha doğrusu akıllarda soru işaretine yer bırakmamak için konuya cevap yazan arkadaşa bir kaç aydınlatıcı cevap niteliği taşıyan cümlem olacak..Ankette hiç bir eksiklik yok meclisde bulunan iktidar ve muhalefet kanadına ait partiler belirtilmiş zira şu anda Parlamentoda bulunan partiler baz alınmış eğerki diğer partileride eklemek isterseniz anket şıkları iki haneli rakamlara ulaşabilir..Saadet partisi şu anda ne Parlamentoda nede muhalefet kanadında bu nedenledirki ankette yer almaması gayet doğal tarihe altın harfle not düşülmesi gereken tek parti CHP'dir hem Atamızın bizlere bıraktığı siyasi oluşumun yansımasıdır fakat şu anda zerre kadar doğru yolda olmasada tarihe not düşülecek tek partidir diğer arkadaşın bahsetmiş olduğu mutasyona uğramış Refah Partisi artığı olan ve doğrudurki tarihe skandallarla damga vuran bir oluşumun son halkasıdır Saadet partisi..Ve netice itibariyle aktif olarak Parlamentoda yer almamakta halk siyaset yapmasına izin vermemektedir bundan güzel cevap olmaz sanırım..
Markov isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-10-2008, 12:52 AM   #17
Uye

sebahat35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her an herşey değişebilir.

sebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyor

Genel seçim için HEPAR, OSMAN PAMUKOĞLU, partiyi kurmasını ve gelen tepkilere göre karar vermeyi beklemiştim ve kararımı verdim..
yerel seçime malesef yasalar gereği giremiyor bu yüzden yerel seçimde cehepe
Alt 13-10-2008, 10:39 AM   #18
Uye

mustadaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ölüm bir son değil,diriliş bize

mustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyor

Alıntı:
Markov´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuya müdahil olmak istedim zira düzeltilmesi gereken hususlar var daha doğrusu akıllarda soru işaretine yer bırakmamak için konuya cevap yazan arkadaşa bir kaç aydınlatıcı cevap niteliği taşıyan cümlem olacak..Ankette hiç bir eksiklik yok meclisde bulunan iktidar ve muhalefet kanadına ait partiler belirtilmiş zira şu anda Parlamentoda bulunan partiler baz alınmış eğerki diğer partileride eklemek isterseniz anket şıkları iki haneli rakamlara ulaşabilir..Saadet partisi şu anda ne Parlamentoda nede muhalefet kanadında bu nedenledirki ankette yer almaması gayet doğal tarihe altın harfle not düşülmesi gereken tek parti CHP'dir hem Atamızın bizlere bıraktığı siyasi oluşumun yansımasıdır fakat şu anda zerre kadar doğru yolda olmasada tarihe not düşülecek tek partidir diğer arkadaşın bahsetmiş olduğu mutasyona uğramış Refah Partisi artığı olan ve doğrudurki tarihe skandallarla damga vuran bir oluşumun son halkasıdır Saadet partisi..Ve netice itibariyle aktif olarak Parlamentoda yer almamakta halk siyaset yapmasına izin vermemektedir bundan güzel cevap olmaz sanırım..
Ne demek Refah Partisi artığı,
Bu saygısızlığı yapma hakkını nereden alıyorsun,

CHp Atatürkün kurduğu parti olabilir,
Önemli olan şu anda Ataürkün neresinde olduğu,ismiyle ne derece müsemma olduğudur.
DSP de hülle bir ittifakla meclise girmiştir,
Yoksa halk zaten onu defterinden silmişti.

Gözlerini açmanı tavsiye ederim.
Yanlış bilmiyorsam MEcliste DTP var,BBP var,
Onların ismi de yok,
DOlayısıyla senin iddian boş!
Alt 13-10-2008, 06:36 PM   #19
Aktif Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

iyi ki oy pusulalarını bu anketi açan arkadaşımız hazırlamıyor....

böyle bir anketde ben oy kullanamam...

diğer derken bile öteki partileri küçümseyici bir tavır ...?

yinede fikrimizi merak etdiğinden dolayı teşekürler

iyi forumlar

Konu atmaca34 tarafından (13-10-2008 Saat 06:43 PM ) değiştirilmiştir.
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-10-2008, 07:10 PM   #20
Banned
SUPERMEYDAN

Markov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecekMarkov pırlanta bir gelecek

Alıntı:
mustadaf´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne demek Refah Partisi artığı,
Bu saygısızlığı yapma hakkını nereden alıyorsun,

CHp Atatürkün kurduğu parti olabilir,
Önemli olan şu anda Ataürkün neresinde olduğu,ismiyle ne derece müsemma olduğudur.
DSP de hülle bir ittifakla meclise girmiştir,
Yoksa halk zaten onu defterinden silmişti.

Gözlerini açmanı tavsiye ederim.
Yanlış bilmiyorsam MEcliste DTP var,BBP var,
Onların ismi de yok,
DOlayısıyla senin iddian boş!
Arkadaşım katakülle yoluyla cevap vermeni yadırgamıyorum fakat iddiamın tezini çürütebilecek hiç bir neden yok ayrıca Dtp gibi terörist partisinin propagandasını yapmıyoruz bu sitede ve anketlerde haliyle yer vermedik..

İttifak her zaman olmuştur olmayada devam edecektir Sol artık kendini sorgular konuma geldi ve gerçekleri görür vaziyetteler yerel seçimlerde olası bir ittifak mümkün görünüyor önümüzdeki seçimler için Murat Karayalçın Chp saflarına katılabilir ve diğer tüm sol partiler Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday çıkarmayıp Chp'ye destek verebilirler bu vesileylede Melih amcanın saltanatı sona erebilir..Sol zaten kendi içinde bölündüğü için kayıplardaydı şimdi bir canlanma ve işbirliği söz konusu Sol yeniden bir araya gelirse yerel seçimler bir çoğu için hezimet olabilir..

Ayrıca beni eleştirirken kendi sualini sorgulasan iyi edersin Chp'yi diline dolamışsın ve alaycı bir tavırla kendi üslubunla harman yapmışsın sen nasıl eleştiriyorsan Chp'yi bende aynı şekilde eleştiri hakkına sahibim hemde kullanacağım kelimeleri seçerken senden izin alıcak değilim Kapatılan Refah Partisinin devamı niteliğindeki Saadet partiside hülle yoluyla yasadaki boşluktan yararlanıp kurulmamışmıydı..?Kayıp trilyon davası sanıklarını 1 ve 2 numaralı adamların geçmişinide iyi biliyorsundur aradaki tek fark birlikte iştirak ettikleri vukuatıdır birbirinden ayrıldıkları farkı ise biri affeden diğeri iştirak edendir..Bir nevi hoca öğrenci sadakatidir..
Markov isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil