![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "DTP nin Pkklı vekilinden tehdit !" başlıklı konu görüntüleniyor, "DTP’NİN PKK’LI VEKİLİ, PKK’NIN TELEVİZYONUNDAN TÜRKİYE’Yİ TEHDİT ETTİ! DTP'li Sabahat Tuncel, hain baskının hemen ertesi günü, PKK'nın yayın organı Roj TV'nin canlı yayınına katılarak Türkiye'yi tehdit etti. Tuncel, "DTP sadece ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 253 Rep: 25263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DTP nin Pkklı vekilinden tehdit ! DTP’NİN PKK’LI VEKİLİ, PKK’NIN TELEVİZYONUNDAN TÜRKİYE’Yİ TEHDİT ETTİ! DTP'li Sabahat Tuncel, hain baskının hemen ertesi günü, PKK'nın yayın organı Roj TV'nin canlı yayınına katılarak Türkiye'yi tehdit etti. ![]() Tuncel, "DTP sadece herhangi bir siyasi parti değil. Parti, çok önemli yapı taşlarından biri. DTP, parlamento dışına itilirse Türkiye'de yeni bir kırılma dönemi başlayabilir Kürtler açısından. Sonucun ne olacağını biz bile kestiremiyoruz" dedi. Türkiye'de Kürtlerin baskı altında yaşadığını savunan Tuncel, sorunun çözümü için radikal değişiklikler yapılarak, özerk yönetim anlayışına geçilmesi gerektiğini ileri sürdü. kaynak: Türk Time | Ulusal Haber Portalı Türkiyenin gittiği durumaa düşürüldüğü duruma bakın. Onurumuzu gururumuzu 5 paralık eden bu kişlerin meclşiste hala ne işi var bu açık açık güneydoğu halkını kışkırtmak ve de terörün bir etnik köken ayrımcılşığına dönüşülmesi için çalışmak değil de nedir? bunların dokunulmazlıkları neden kaldırılmıyor? bizi kim yönetiyor?
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 358 Rep: 35563 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DTP nin Pkklı vekilinden tehdit ! Alıntı:
Bu kadını hapisteyken esenler halkı seçti. İstanbul-Esenlere hiç yolu düşen oldu mu bilmiyorum ama ben ne zaman gittiysem kürtçe konuşanlara fazlasıyla rastladım. Peki kürtçe konuşmak yasak mı diyecek şimdi bazıları, yasak değil tabiki de ama ister inanın ister inanmayın kendimi başka bir ülkede zannettim. Türkiye'nin resmi dili türkçedir. Ama bu ülkeyi vatanı gibi görmeyenler Sabahat Tuncel gibi bir BÖLÜCÜ ÖRGÜT MİLİTANINA oy verip hapisten çıkararak meclise vekil olarak soktular. Ben buna inanmakta zorlanıyorum. Hatta bu konuya yapacak yorum bulmakta bile zorlanıyorum. Meclis kapalı oturum istese bile yapamayacak halde şu an çünkü ben Dtp li vekillerin Pkk ya bilgi ulaştırdığını düşünüyorum...Hainler içimizde yaşıyor...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 28 Rep: 2742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DTP nin Pkklı vekilinden tehdit ! selam... Ne saniyorsunuz.Ataturkun Kurdugu Cumhuriyete sahip cikmazda dusmanlik yapilirsa; ic ser gucler ortaya cikar. Bu ulke icin pkk ne kadar tehlikeli ise Sn.Fetulah Gulende o kadar tehlikelidir. Ikiside bu ulkeyi yok etmek icin ugrasiyor. Biz kurtleri altinova ve Trabzon ve sakaryada linc edersek onlarda bizi diyarbakir,bingul,mus v.s. linc edecekler. Onun ici tek kurtulus Ataturk Cumhuriyetine sahip cikmak.ISTER IRK ,ISTER DIN AYIRIMI YAPANLARA yargi yolunu calistiralim. Bu olaylardan kimse karli cikmaz ve kazanamaz. saygilarimla... |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() | Cevap: DTP nin Pkklı vekilinden tehdit ! Alıntı:
Bu ulke icin pkk ne kadar tehlikeli ise Sn.Fetulah Gulende o kadar tehlikelidir. yok yani konu ile alakasi olsa düsünce boyunda saygi duyacam, ama düsünce boyutumda bile PKK denen illet ile Bir cemati ayni kefeye koymak insanlik ile bagdasmayacak kadar düsük seviyededir. yazik sadece yazik, eslesme yaptiginiz olaya bakin Biraz insan Utanir ! birde anlamadigim Atatürkcü düsünceyi savunanlarin cogunlugu nedense Türkce olamayan Nickler alip kendilerini bir kalip icine koyma cabasi icindeler, sizden Atatürkcüde olmaz.. Sayin JURGEN..
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 28 Rep: 2742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DTP nin Pkklı vekilinden tehdit ! selam... Sn.Bafali77. o benim dusuncemdir kimseyi baglamaz. Benim icin onun cemait lideri olmasi beni baglamaz.PKK daha tehlikeli oldugunu dusunuyorum. Ataturkcu olma konusunda size in gibi birisine cevap verme ihtiyaci bile duymuyorum. Benim gercek ismim jurgendir. tsk. |
| | |
| | #6 | |
her zamanki gibi onlar bu ülkenin yabancıları, beyaz zenciler! Size ne kadar da yabancılar değil mi? Birileri Kürd ya da Kürdçe denince terörü algıladılar,algılattılar,bunu da başardılar. Sosyal barışmış,kardeşlikmiş,zenginlikmiş,kimin umurunda!
__________________ | |
| | |
| | #7 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DTP nin Pkklı vekilinden tehdit ! Alıntı:
| |
| | |
| | #8 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 253 Rep: 25263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DTP nin Pkklı vekilinden tehdit ! Alıntı:
işte terör örgütü ve meclisteki uzantılarıının istediği de bu, sonra da ben "yeşil taraf detepe ile aynı düşüncede hareket ediyor" deyince şaşırma. sonuç ortada .
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI | |
| | |
| | #9 | |
sonuclar hep ortada.. saygilar
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
| | #10 | ||
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 323 Rep: 32136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DTP nin Pkklı vekilinden tehdit ! Alıntı:
Acizane tavsiyem; önce kendinize sahip çıkın derim Lakin ümidim de yok Bu Gaflet ve dalaletle nerdeee... Alıntı:
Hemde (,) kadar... Ayrıca sizi zevk ile okuyorum kardeşim.
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? | ||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |