![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "neden sosyalızm" başlıklı konu görüntüleniyor, "MOSKOVA SİZLERİ BEKLİYOR-UÇAK BİLETLERİNDEKİ BU PROMOSYONU KAÇIRMAYIN TEK YÖN:156 AVRO,GİDİŞ-GELİŞ:110 AVRO, ÖĞRENCİ:129 AVRO..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden sosyalızm ![]() MOSKOVA SİZLERİ BEKLİYOR-UÇAK BİLETLERİNDEKİ BU PROMOSYONU KAÇIRMAYIN TEK YÖN:156 AVRO,GİDİŞ-GELİŞ:110 AVRO, ÖĞRENCİ:129 AVRO |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 |
| Uye ![]() | Cevap: neden sosyalızm herhal ark. tarihi bilmiyor moskova sosyalist bir ülke değil vah vah yazık ya sana öğretmediler mi? 1991'de SSCB'nin dağıldığını gençlik bitmiş be daha tarihi bilmiyor yazık yazık acıyorum :D
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| | #53 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden sosyalızm Catpıty...Tamam işte,efsane yeniden geri dönsün fena mı,Türkiye'de asla olamayacak fanteziler orada gerçekleştirilebilir.Biletler de hakkaten ucuz ha.Benzine onca zam yapıldı,hala bu fiyattan uçuyorlar.Takdir etmek lazım,iyi promosyon... |
| | |
| | #54 |
| Uye ![]() | Cevap: neden sosyalızm rusya komunistlik yüzünden yıkılmış :D süper burda öldüm öldüm yıkıldım :D daha kavramları bilmiyorsun genç :) sosyalizm ve komunizm arasındaki farkı anlayamamışsın 22 yaşındasın birde kitap oku biraz tek taraflı kalma kitaplara git Lenin-Ne Yapmalı adlı kitabı al ve oku bir an önce :) yazık vala acıyorum böyle boş gençlik görünce y.e.k. umarım hak verirsin bana komunızm ile sosyalizm aynı kefeye koyuyor :) y.e.k. gülüm mü ağlayım mı kararsız kaldım efsane geri dönsün demişsinde
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| | #55 |
| Uye ![]() | Cevap: neden sosyalızm SSCB'nin yıkılma süreci 1-Stalin dönemi sonrası liderleri emperyalizm ve kapitalizmle flötr etmeleri 2-Bilimsel çalışmalara aşırı derece harcama yapıldı 3-Dünyanın hangi noktasında emperyalizm kurşun sıkılınca SSCB yardım etti.(Afrika'ya,Küba'ya vs...) 4-Şuanda rusya'da yaşayan 40-50 yaşlarında insanlarla yapılan görüşmelerde ortaya ilğinç sonuç çıkıyor insanlar SSCB'nin dağıldığına pişman bir gazete araştırma yapmıştı gazete ismi aklımda değil 5-Genç okuruz dediğin kitabı :) 6-Komunıst sısteme geçmek için sanayi devrimini tamamlamış olman lazım.Bu yüzden sosyalizm 1.evredir anladın umarım 7-Evet bunadık :)
| | |
| | #56 |
| Uye ![]() | Cevap: neden sosyalızm bunu söyleyen tipik bir Oportunizstir :) işte sebebi yazmışsın Ancak stratejik bir hata yapildi ve iktidarin mutlaklastirilmasi ve herseyin guc uzerine kurulmasi yenilgi surecini baslatti. bugün abd nasıl herşeyi güç üzerine kuruyorsa o zamanda SSCB abd'nin karşında güç olma ve onu geçmek için bir takım hatalar yapmıştır ;) bu yazı kimin isim soyisim alabilirmiyim ? kardeşim ben senin yazdığını anlamıyorum harflere düzgün bassan :S
| | |
| | #57 |
| Uye ![]() | Cevap: neden sosyalızm tamam okurum akşamüstü :) devrim ingiltere'de beklendi ama devrim rusya'da oldu. zaten sanayi devrimini rusya'da oldu demedim ki :D troçkilerede mi el atıldı hiç sevmem kendilerini :@ bence o yazıyı yazan koyu troçki :) bu arada siz kimsizin :) böyle bir iddaam yok sosyalizm getircem diye Atatürk'ün sistemi tam anlamıyla uygulansın başka bişe istemem şu anlık :)
| | |
| | #58 |
| Uye ![]() | Cevap: neden sosyalızm o zaman bende rusyada eğitim aldım :P sen bana kendi yorumlarınla cevab versene banane ordaki yazılanlardan benim muhattabım sensin şu an ordaki yazan nasyonel sosyalistlerden bana ne! sen bana cevab ver canım :) evet günde 8 saat çalışacaksın seni köleleştircez
| | |
| | #59 |
| Uye ![]() | Cevap: neden sosyalızm pusucukurt'tan alıntı Sosyalizm ile kominizm arasında hiç bir fark yo karalarındaki tek fark birini kuran toçki öbürünü kuran Stalin yani iki fakrl ıinsanın aynı düşünceleri hiçbi fark yok aralarında ve ikisininde sonunda diktadörlük geliyor. ben tartışmayı bırakıyorum şu yazıyı gördükten sonra :) şaşırdım ben hiç bişe bilmiyormuşum bu yazıyı gördükten sonra ne yazarsan yaz cevab vermicem :) kaçtım,korktum senden,geri adım attım,çekindim senden o yüzden çekiliyorum konuşmadan haberin olsun :) bişe demiyorum bu yazdığını gören herkes bana hak verecek. eğer sorarsan bu yazdığımın neyi var araştır :)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |