![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "1960 darbesi, Türkiye'nin Kerbela'sı Adnan Menderes ise Hz. Hüseyin'i" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: almuallim ´isimli üyeden Alıntı Demokrat parti çok sesliliğin temelini atan bir parti ise,çok seslilikten,demokrasiden,dini değerlere saygıdan yana olanlarla ortak paydası olan partidir. Dp ruhu,ruh çağırma seanslarında "gelirsen üç kere ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: 1960 darbesi, Türkiye'nin Kerbela'sı Adnan Menderes ise Hz. Hüseyin'i Alıntı:
| |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: 1960 darbesi, Türkiye'nin Kerbela'sı Adnan Menderes ise Hz. Hüseyin'i 1960 Darbesi yakın tarihimiz için kara bir lekedir. 3 Devlet adamının,iki bakan ve bir başbakanın idamını gerektirecek bir durum da sözkonusu değildi. Ben Celal Bayar isminde size katılmıyorum. İsim olarak var oldu ise de DP nin kültürel,inanç yapısıyla fazla örtüştüğüne inanmıyorum. SÜleyman Bey(SOYLU) Demokrat çıkışlarıyla dikkat Çekiyor. Dilerim geçmişte Demirel 'in sızdığı giBİ,partiye ve değerlerine "fransız"kalanlar partiyi ele geçirmezler!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| akp, demokrat parti, erbakan, milli nizam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |