![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "chp den atatürke büyük saygısızlık" başlıklı konu görüntüleniyor, "ATATÜRK'ÜN FOTOĞRAFI EGZOS SEVİYESİNDE ! CHP'den Atatürk'e büyük saygısızlık ! Atatürk’e karşı derin hassasiyeti bulunan CHP’liler, söz konusu kendileri olunca durum farklılaşıyor. Vakit'in haberine göre “Atatürk’ün partisi” olmakla övünen CHP ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | chp den atatürke büyük saygısızlık ATATÜRK'ÜN FOTOĞRAFI EGZOS SEVİYESİNDE ! CHP'den Atatürk'e büyük saygısızlık ! Atatürk’e karşı derin hassasiyeti bulunan CHP’liler, söz konusu kendileri olunca durum farklılaşıyor. Vakit'in haberine göre “Atatürk’ün partisi” olmakla övünen CHP seçim aracında, “Millet düşmanımızdır” diyen İsmet İnönü’nün fotoğraflarını, Atatürk’ün üst seviyelerine yerleştirerek büyük bir saygısızlık yapmış oldu. İşte o kare... ![]() CHP'den Atatürk'e büyük saygısızlık ! - SAMANYOLUHABER |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: chp den atatürke büyük saygısızlık Atatürkçü arkadaşların bu olaya yazacak bişeyleri yok herhalde |
| | |
| | #3 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: chp den atatürke büyük saygısızlık Daha yeni gördüm bu haberi..Resim olmasa vakit gazetesinin uydurması olarak düsünürdüm.Atatürk'ün kurdugu partinin böyle birşey yapması gercekten büyük saygısızlık!CHP'yi kınıyorum!!! |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: chp den atatürke büyük saygısızlık Bende CHP yi kınıyorum ayıp etmiş...Bunlarında yanlışları hiç bitmiyor..Bu ne yaa.. |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 168 Rep: 16598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: chp den atatürke büyük saygısızlık haberi yapan kurulusun, Bu kadar Ataturk sevgisi duyacagi akima gelmezdi. degisme var demekki .Hos bir haber degil ,Baska yapacak daha ciddi seyler olmali |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: chp den atatürke büyük saygısızlık Arkadaş haberden niye rahatsız oldun,Resim bi rahatsızlık vermedimi.ağzından Atatürkü düşürmeyen partinin yaptığı ortada her daim Atatürkü kullanan partinin ikiyüzü bu |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 168 Rep: 16598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: chp den atatürke büyük saygısızlık niye beni baska bir taraftan gibi mi hissettiniz ben rakip degilim,tartismaci hic degilim. hos haber degil dedim. Bana kalsa haber degeri yok. ama gazetecilerin isine karismayalim. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: chp den atatürke büyük saygısızlık Hepimiz kardeşiz Atatürk bütün Türk milletinin değeri kim saygısızlık yaparsa kınarız |
| | |
| | #9 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: chp den atatürke büyük saygısızlık Alıntı:
Gazetenin kim olduğu mu önemli yapılan ayıp mı? Ayrıca CHP bunu yapmamalı idi. Kınıyorum. Atatürk'e hakaret etmek yada böyle küçük düşürmeye kimsenin hakkı yok...
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 168 Rep: 16598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: chp den atatürke büyük saygısızlık karakarizma sen sus gaz veriyosun Hepimiz kardeşiz Atatürk bütün Türk milletinin değeri kim saygısızlık yaparsa kınarız dedi noktayi koydu, sevgi saygi boyle kazanilir, ben sadece bu tur haberlerin ,kizdirma ,tas atma cucusturma niyetli oldugunu dusunuyorum cunku karsiligi baska bir taraftan gelecektir. bu hos degil. simdi karsiki taraf deyince kutuplasma yoook , yook diyecegiz. devran donuyor yarin ne olur bilemeyiz. o yuzden bu tur basit seylerle birbirimizi ,kardeslerimizle dusmanlasiyoruz. kirginliklar basit seylerle baslar. hepiniz bilirsiniz evet CHP hatali bunu da kabul edilebilir,(hicbir partiden degilim ama Ataturku de severim) iyi gozlemlerseniz ayni seyleri konusuyoruz , o yuzden uzatmanin anlami yok. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ataturk, chp, izmir, laiklik, milletvekili, parti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |