![]() |
| |||||||
| Siyaset Meydanı siyaset, politika, politikacılar, türkiye ve dünya siyaseti, siyaset bilimi, siyaset felsefesi, siyasi ideolojiler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AK Parti'nin Şener'i partiden ihraç edecekmiş AK Parti Disiplin Kurulu'nun, Şener’i partiden ihraç amacıyla dosya hazırladığı bildirildi. Başbakan eski yardımcısı ve MKYK üyesi Abdüllatif Şener’in açıklamaları partide rahatsızlık yarattı. AKP Disiplin Kurulu'nun, Şener’i partiden ihraç amacıyla dosya hazırladığı ve son kararı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın MYK toplantısında vereceği bildirildi. Şener’in ise bu tür bir gelişme durumunda, savunma dahi vermeden istifa edeceği kaydedildi. 'GERÇEK DIŞI HABER YAYMAK' Şener hakkında, "Basın yayın araçları ile, parti yöneticileri, üyeleri veya tüzel kişiliği hakkında kamuoyu önünde gerçek dışı haber yaymak, hakaret, küçük düşürücü beyanlarda bulunmak suretiyle tüzüğün 117/7. maddesine aykırı davranışta’’ bulunduğu gerekçesiyle kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edilebileceği belirtiliyor. Daha önce Balıkesir eski milletvekili Turhan Çömez de bu maddeden ihraç edilmişti. AKP’de, Şener’in son demecinin büyük rahatsızlık yarattığı ve Merkez Disiplin Kurulu'nun harekete geçtiği bildirildi. Şener son demecinde "Başbakan Erdoğan'ın, 22 Temmuz seçimleri öncesi cumhurbaşkanı adayı olan Abdullah Gül'e, yeniden iktidara gelmeleriyle birlikte, ''Bireysel tutkularından fedakarlık yap, aday olma'' dediğini iddia etmişti. Şener, Başbakan'ın, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığını istemediğini öne sürmüştü. Siyasette boşluk olduğunu ve yeni bir siyasi parti için hazırlık yaptığını da açıklayan Şener, AKP’nin siyasetteki boşluğu dolduramadığını da belirtmişti. Şener hakkındaki ön inceleme AKP Disiplin Kurulu üyeleri Enver Yılmaz, Mehmet Ali Bulut, Hakkı Köylü, Muammer Kakı, İsmail Safi, Mustafa Ünal, Kemalettin Göktaş, Ramazan Toprak, Belma Sekmen Satır ve İhsan Arslan tarafından yapılacak. Disiplin Kurulu'na sevki kararlaştırıldığı taktirde Şener’den savunması istenecek. Ancak Şener’in, savunma göndermeden, istifa yolunu tercih edeceği belirtiliyor. kaynak
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AK Parti'nin Şener'i partiden ihraç edecekmiş Adam gibi adamlara Akp de yer yok. O başbakan ki bir zamanlar bir lokma ekmeği paylaştığı Turhan Çömez'i bile hiç düşünmeden harcadı. Şener'i de çok kolay harcayacaklardır.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AK Parti'nin Şener'i partiden ihraç edecekmiş Sayın turhan ÇÖMEZ ve Abdullatif ŞENER i tanır mısınız bilmem ama her görünen de sempatik yada iyi siyasetçi değildir..belkide sizinde benim de halkın da bilmediği birçok hata ya da suçları var ki ya da haketti ki bazı yaptırımlardan geçiyorlar..! Siz tanır mısınız diye sormayınız, bana göre de bu kişiler hatalı...zamanının Hüsamettin ÖZKAN örneği gibi hareket ediyorlar..güvenilen dağlara kar yağdırıyorlar.. |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AK Parti'nin Şener'i partiden ihraç edecekmiş Alıntı:
Kişilik olarak tanımam imkansız ama neden ihraç edildiklerini biliyorum. Neden hakettiklerini düşündüğünüzü anlayamadım. Haksızlıklar karşısında seslerini çıkarmayıp herşeyi kabullenselermiydi? Turhan Çömez'in kendi ağzından anlattıkları kadarıyla olayları biliyorum. Kendinizi bir an için onun yerine koyarak düşünün. Çok büyük bir yanlışa şahit oluyorsunuz ne yapardınız banane diyip susarmıydınız? Ben kendi adıma söyleyeyim ben susmazdım ve beni de atarlardı partiden.:)
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AK Parti'nin Şener'i partiden ihraç edecekmiş O kadar kişilerin içerisinde sadece bu kişimi görüyor da konuşuyor ya da konuşturuluyor..bilmediğimiz çook şeyler vardır..ispat ya da delil yok..madem bazı kişilerin kendi ağzından anlatıklarına inanılıyor,başbakan daha doğru konuşuyor o zaman.değil mi.. |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AK Parti'nin Şener'i partiden ihraç edecekmiş Alıntı:
Sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma bir kitapta okuduğum sözler geldi. Öyle bir zaman gelecek ki insanlar kötü insan değil iyi insan gördüklerinde şaşıracaklar, yazıyordu. O yüzden sizin böyle yorumlamanıza pek şaşırmadım. Mecliste yanlışlıkla kendi verdikleri yasa teklifini reddeden insanların doğruluğu tartışılır bana göre...Başbakana gelince ona hiç bir şekilde inanmıyorum.
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AK Parti'nin Şener'i partiden ihraç edecekmiş Kimin iyi kimin kötü olduğunu kimse bilemez, ama tanımadığımız için medyatik yönden bu kişilere iyi insan ya da kötü insan deniyorsa "Öyle bir zaman gelecek ki insanlar kötü insan değil iyi insan gördüklerinde şaşıracaklar yazıyordu. O yüzden sizin böyle yorumlamanıza pek şaşırmadım" verdiğiniz örnek sizce nasıl bir tezat oluşturuyor... Başbakan içinse,bu zamana kadar hangi başkakan kendisini sevmeyen fikir ve görüştekilere yaranabildi... |
| | |
| | #8 | |
Ben bildiğimi iddia etmedim zaten. Ben cümleyi okuduğum şekilde yazdım buraya ama şöyle de ifade edilebilir. Öyle bir zaman gelecek ki yanlış olanı değil,doğru olanı görünce şaşıracağız. İnsanların iyiliği yada kötülüğü konusunda ben yargıya varamam. Ben yargıç değilim o Allah'ın bileceği şey.Başbakanın kimseye yaranması gerekmiyor ki! Sadece bu ülkeyi doğru düzgün yönetsin yeterli. Sevgi kelimesi o kadar ucuz değil. Ben güvenmiyorum dedim sevgi ifadesi kullanmadım.Hani bir işe gireceğiniz zaman sizden referans isterler ve ona göre referanslarınız aranır ve sizin hakkınızda bilgi sahibi olurlar. Benim gözümde başbakanın referansları hiç iyi değil. En son referansı da katar şeyhi damadına verdi sağolsun.
| | |
![]() |
| Etiketler |
| abdullatif sener, akp, ihrac, parti, tayyip, turan comez |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |