![]() |
| |||||||
| Siyaset Meydanı siyaset, politika, politikacılar, türkiye ve dünya siyaseti, siyaset bilimi, siyaset felsefesi, siyasi ideolojiler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AKP nin karizması Çizildimi? Elinizi vicdanınıza koyup da yazınız. 2002 seçimlerinde yüzde 34 oy alan AKP mi daha dinamikti, yoksa yüzde 47 ile iktidarını sürdürmekte olan şimdiki AKP mi?
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Şu an Akp de yüzde 47 oy almanın rahatlığı var ve o yüzden sürekli çuvallıyorlar. Ben bu ülkenin beceriksizce yönetildiğini düşünüyorum.Vicdanım da beni onaylıyor.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Alıntı:
34 den 47 ye yükselmiş ya hani adamlar rahat .. sermayeleri bol hocaları güçlü...Hele dostları ABD ile birlikte kolkola vermişlerki değmeyin keyiflerine...Fareler gibi cirit atıyorlar çöplüğe çevirdikleri ülkemde.... | |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Alıntı:
satmak peşkeş çekmek gibi tespitlerinizde haklı olabilirsiniz fakat sermayeleri bol hocaları güçlü bu yanlış bir tespit diyorum ve şunlarıda eklemekte yarar görüyorum hani admin elinizi vicdanınıza koyun diyor o bakımdan ülke çöplüğe çevrilmemiştir, yasama organı çalışır durumda........! yargı görevinin bilincinde.......! sağlık eğitim.çalışma.enerji .gibi reformlarda görünür durumda yani dinamiklikte iyidir ... iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? yasama yurutme organı cokmemıstır ılgınc ekonomıde ıyıye gıdıyomus bız nedense goremedık gayrı safı mıllı gelırımız artmıs arkadaslar aldıgımız malların cogu yurtdısından nasıl olmus bende anlıyamadım adamlar hanı demıstı ya turkeyının yıllık mıllı gelır su kdrdıda bız su kadar yaptık dıye buyuk bır yalqandır daha oncekı yıllarda kayıt dısı ekonomı hesaplanmıyodu ama damlar sırf gayrı safı mıllı gelırı artmıs gostermek ıcın kayıtdısı ekonomıyede olcek almıslardır haberınız olsun |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? ayrıca sımdı akp yonetımı daha dınamık avrupa bırlıgı ve amerıkaya daha cok sıgınıp bızı daha cok sıkayet edıyo oy vermeye devam edn |
| | |
| | #7 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Alıntı:
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? bu kandırılmıs ulke vatandasları at gozluguyle bakmaya devam ederlerse bu ısı anca ordu temızler ulke elden gıtmeden |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Alıntı:
Atmaca uyan artık rüya bitti:) Ülke elden gitmek üzere artık uyan ne dersin atmaca?:(
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | #10 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Alıntı:
saharay hanım lütfen direk hitap ederek yazmayınız yazılarımdaki yorum üzerine kendinize ait kopyala yapıştır yapmadan yorumunuz var ise aliyim fakat uyanmaktan bağsedecekseniz ben burda kaliyim iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | |