![]() |
| |||||||
| Siyaset Meydanı siyaset, politika, politikacılar, türkiye ve dünya siyaseti, siyaset bilimi, siyaset felsefesi, siyasi ideolojiler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Alıntı:
Ben kopyala yapıştır yapmadım kendim yazdım.Tamam bundan sonra direk hitap etmem.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? atmaca madem egıtım calsır halde neden bazı okullarda bazı derslerı alakası olmayan hocalar gırıyo hukuk konusuna gelelım bu ulkede gercektende ıyı bı hukuk sıstemı olduguna emınmısın??ne olck bu ekonomının halı oncekı sayfadada yazdım okursan sevınırım ne olck bu ogretmenlerın halı mezun oldular kpp sınavına gırıyolar yanı sen unıverte ogrencını yeterlımı dıye bı daha sınava sokuyosun zaten ossden gecmıs ha bıde gırdıkten sonra ıs bulamıyolar madem yeterlıler nıye ıs bulamıyolar egıtım sıstemının ıyı olması ıcın okullarda yeterlı ogretmen olması lazım o yok nenden yok cunku magaslarını odeyemıyo hukumet bu bırr ıkıncısı parasızlık yuzunden okula gıdemeyen cocuklar var bunlara bı yardım yapılıyomu ben hala goremıyorum ucuncusu gecen gun arkım trafık kazası gecırdı haydarpasa numeneye kaldırıldı cocugun bacagı kırık adam altı resmen attı cocugun bacagını yataga arkım feryat ıcınde senın hastanelerde yeterlı saglık personelın varmı ucc ve bu tayyıb neden bu ulkeyı sureklı ab ye sıkayet edıyo tayyıbın ayak ataturkun ulkenın efendısıdır dedıgı ıscı koylu takımı neden sureklı ezılıyo onlarada demokrası yokmu buda dorttu bunları bı cevaplarsan sevınırım |
| | |
| | #13 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Alıntı:
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... | |
| | |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Alıntı:
Hem bu kabadayı pazarında dinamik olmak na mümkün ! Kapıların arkasında eli sopalı bekleyenler varken, dinamik olsan ne olur, olmasan ne olur... Atların nalıyla beraber toprağa çakılması, bazı odakları çok memnun ediyor maalesef... Bir vatansever çıkıp dese ki ; ........................................... olmaaaaaaaaz. Bırak nallar yerlere çakılı kalsın, atlara rağmen...
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. | |
| | |
| | #15 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? Alıntı:
saharay hanım ben size adımı kopyala yapıştır yapmaktan vaz geçmenizi anlatmaya çalışmıştım........ vokyaltirik sayın arkadaşım iki kişiden aynı anda alıntı yapamadım kusura bakma haliyle kısıtlı olduğumuz durumlar var . ben eğitim de reform dedim tabi tam anlamıyla bir reformların bittiğini belirtmedim ben daha önceki yorumlarımda eksikleri belirtdim bu hükümetin eksiklrinden bende sıkıntı çekiyorum o kadar atama bekleyen öğretmenlerimiz varken hatda genç dinamik öğretmenler beklerken emekli öğretmenlerin dersanelere girmelerinden bende pek hoşnut değilim sizde taktir buyurursunuzki kimsenin elinde siğirli değnek yok bu anlatmış olduğunuz sıkıntıların biran önce gündeme gelmesini diliyorum.... ben yargı çalışır durumda dediğimi hatırlıyorum.......... çalıştığı yönü tarif etdiğimi belirtmedim sanırım....... bu ayrı bir konu..? konu dağalmaması açısından bir yorum yapamıyorum dostum.... bayx evet sizde güzel bir konuya temas etmişsiniz yargılama gücü elinde olanlar ..... görev bilincindemi ......asıl meselenin ve yorumların sorulması gereken nokta derim.......... ben sadece konuyla alakalı yazdığımı düşünüyorum ...hani elimizi vicdanımıza koymak açısından dinamik gördüğümüz yorumları anlatmaya çalıştım ülkemizde bu saydıklarımın yürür durumda olması en büyük dinamikliktir öyle ülkeler varki kendi içlerinde hükümet bile kuramıyorlar...................? iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: AKP nin karizması Çizildimi? nedense siz kendi ppartinize oy verirken kandırılmış olmuyorsunuz bizler verdiğimiz zaman kandırılmış oluyruz yazık demekki teselliniz bu.herşey harika gidiyor bence bu yönetmden çok memnunum çünkü yapılmayanlar değil yapılanlarıda takip ediyorum özellikle sağlık ve eğitim ve doğuya yatırımla ilgili büyük gelişmeler oldu birazda siz takip edin bence |
| | |
| | |