![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "ABDULLAH Gül:Katar Emiri ile Çalık’ı ben tanıştırdım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gül: Katar Emiri ile Çalık’ı ben tanıştırdım ATV-Sabah ihalesini alan Çalık Grubu'na katarlı ortağı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bulduğu ortaya çıktı. Gül yaptığı açıklamada "Çalık'ı Katarlılarla tanıştırdım ancak ne konuştuklarını bilmem" ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gül: Katar Emiri ile Çalık’ı ben tanıştırdım ATV-Sabah ihalesini alan Çalık Grubu'na katarlı ortağı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bulduğu ortaya çıktı. Gül yaptığı açıklamada "Çalık'ı Katarlılarla tanıştırdım ancak ne konuştuklarını bilmem" dedi... Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, işadamı Ahmet Çalık’ı, Katar Emiri ile tanıştırdığı yönündeki iddiaları yanıtlarken, “Açıkça cevap vereyim; Şam ziyaretimde Samsun-Ceyhan Petrol Boru Hattı’nı yapacak olan sayın Çalık’ı, enerji konusunda Katar Emiri ile tanıştırdım. Bu doğrudur. TOBB Üniversitesi mezuniyet töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, Sabah-atv Grubu satışıyla ilgili olarak, işadamı Çalık ile Katar Emiri’ni tanıştırdığı iddialarının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: , Herkesi tanıştırıyorum “Açıkça cevap vereyim; Şam ziyaretimde Samsun-Ceyhan Petrol Boru Hattı’nı yapacak olan sayın Çalık’ı, enerji konusunda Katar Emiri ile tanıştırdım. Bu doğrudur. Yalnız ben, sadece onunla değil, bütün iş dünyası ile yakın ilişki içinde duruyorum. Onların Türkiye dışındaki bütün işlerine yardımcı oluyorum. Katar Havaalanı’nı bugün TAV yapıyorsa onları da ben tanıttım. Dubai Metrosu’nu yapan Yapı Merkezi şirketi CHP’li bir milletvekiline aittir. Onları da Dubai Şeyhi’ne tanıttım. Kahire Havaalanı’nı yapan Türk şirketini Mısır Cumhurbaşkanı’na tanıttım. Daha bunun gibi birçok projelerin Türk firmaları tarafından yapılmasını temin ettim. Dolayısıyla sadece bu çerçeve içerisindedir. Benim Katar ziyaretimde de Türkmenistan ziyaretimde de Sayın Çalık’ı gördüm. Birçok işadamı katılmıştır. Bunlar gayet açık, herkesin gözü önünde olan şeylerdir. Ama onun dışında ben, kim kimle ne konuşur, ne yapar, onlara karışmam. Kaynağına karışmam. Onlar benim işim değil. Gayet açık söylüyorum. Bu çerçeve içindedir her şey.” VATAN
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. Konu SAHARAY tarafından (27-04-2008 Saat 09:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aBDULLAH Gül:Katar Emiri ile Çalık’ı ben tanıştırdım Babasından ( Tayyip Erdoğan ) kızına bir tane televizyon.( ATV ) Kayınpederden ( Tayyip Erdoğan )damadına ( Berat Albayrak )bir tane gazete.( El Sabah ) Başka yoruma gerek var mı?
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | |