![]() |
| |||||||
| Siyaset Meydanı siyaset, politika, politikacılar, türkiye ve dünya siyaseti, siyaset bilimi, siyaset felsefesi, siyasi ideolojiler |
| Anketimiz: En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi? | |||
| Recep Tayyip Erdoğan | | 20 | 38,46% |
| Deniz Baykal | | 26 | 50,00% |
| Devlet Bahçeli | | 0 | 0% |
| Ahmet Türk | | 2 | 3,85% |
| Zeki Sezer | | 1 | 1,92% |
| Muhsin Yazıcıoğlu | | 1 | 1,92% |
| Mehmet Ufuk Uras | | 0 | 0% |
| Bağımsız Siyasetçiler | | 0 | 0% |
| Hepsi | | 2 | 3,85% |
| Katılımcı sayısı: 52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi? Yüzünü görmeyi sesini duymayı istemediğiniz oturduğu koltuktan kalkmasını istediğiniz vizyonunuza uymayan siyasetçiyi açıklayın?Nedenlerinide? Not:23. Dönem'de TBMM'de Temsil Edilen Parti'lerin Liderleridir?
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi? deniz baykal diyorum sarı güller açması dileğimle
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi? Şüphesiz Deniz BAYKAL diyorum....... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi? kesinlikle deniz baykal |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 60 ![]() | Cevap: En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi? en tiksindigim siyasetçi tabiki Kemal Unakıtan nedenine gelince işini dogru düzgün yaptığına inanmıyorum iyi hoş hiç bir siyasetçi kendi işini düzgün bir şekilde yerine getirmiyor ya neyse ... |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi? Ben bu listede bulunan bütün siyasetçilerden sıkıldım.Yeni ve taze kan gerekiyor siyaset camiasında. Mesela Turhan Çömez gibi düzgün insanlara çok ihtiyaç var. İnandığı doğrulardan vazgeçmeyecek siyasetçi lazım bu ülkeye. Benim hala ümidim var, bekleyip görelim bakalım.:)
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #8 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi? Ben Deniz BAYKAL dedim demesine de olaya fizyolojik açıdan baktığımda Devlet BAHÇELİ ismi çok rahatlıkla telaffuz edilebilir |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi? CHP nin tek lideri Baykalı Deniz Paşa |
| | |
| | |