![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Mecliste en iyi muhalefeti hangi siyasetçi yapıyor?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mecliste iktidar partisine karşı en iyi muhalefeti hangi siyasetçi yapıyor?..."
| Anketimiz: Mecliste en iyi muhalefeti hangi siyasetçi yapıyor? | |||
| Deniz Baykal | | 1 | 33,33% |
| Devlet Bahçeli | | 0 | 0% |
| Kamer Genç | | 2 | 66,67% |
| Ahmet Türk | | 0 | 0% |
| Diğer | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mecliste en iyi muhalefeti hangi siyasetçi yapıyor? Mecliste iktidar partisine karşı en iyi muhalefeti hangi siyasetçi yapıyor?
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: TuRkİyE/İZMİR Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 45 ![]() | Cevap: Mecliste en iyi muhalefeti hangi siyasetçi yapıyor? Kesinlikle Kamer Genç diye düşünüyorum... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mecliste en iyi muhalefeti hangi siyasetçi yapıyor? Ben mecliste milletvekili olsaydım.Hem bağımsız milletvekili olurdum,hem de Kamer Genç gibi muhalefetlik yapardım. ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: TuRkİyE/İZMİR Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 45 ![]() | Cevap: Mecliste en iyi muhalefeti hangi siyasetçi yapıyor? Kesinlikle katılıyorum saharay.Herşeye rağmen...:) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| deniz baykal, iktidar, kamer genc, meclis, muhalefet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |