![]() |
| |||||||
| Siyaset Meydanı siyaset, politika, politikacılar, türkiye ve dünya siyaseti, siyaset bilimi, siyaset felsefesi, siyasi ideolojiler |
| Anketimiz: Ülkemizin Yönetiminden Memnunmusunuz? | |||
| Evet Memnunum | | 3 | 10,34% |
| Hayır Memnun Değilim | | 24 | 82,76% |
| Kararsızım | | 2 | 6,90% |
| Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? Hayır Memnun Değilim :) |
| | |
| | #22 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #23 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? Alıntı:
Birebir yaşadığım olayların nesini araştıracağım. Sizin de dediğiniz gibi her parti bunu yapabilir. Ama biz bu konuda şu an ülkeyi kim yönetiyorsa o siyasi partiden bahsediyoruz. Hani vatandaşına balık tutmayı öğretmek yerine, sürekli balık hediye eden ve insanları sadaka ekonomisine alıştıran şimdiki ülke yönetiminden bahsediyoruz. Damadı için KATAR şeyhinden kredi alacağım diye Cumhurbaşkanı,başbakan ve bakanların seferber olduğu şu an bu ülkeyi yöneten AKP den bahsediyoruz. Bunları ben araştırmadım valla her yerde yazıyor zaten.Hatta kendileri söylediler bizzat. ![]()
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | #24 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? belki farkında değilsiniz yada olmak istemiyorsunuz.Akpnin hangi hükümetten sonra çıktığını ve o zamanlarda ülkenin ne halde oluğunu biliyoruz diplomasi faaliyetleri 0 eğitim ve öğretim adına hiç birşey yapılmamış sağlık hizmetleri gelişmemiş hastahanelerde büyük bir kargaşa doğu illeri arka palan atılmış esnaflar kepenk kapatmaya gitmiş.....vs işte bu haldeyken aldı ülkeyi Akp ve ilerlemeyi engelleyecek çoğu şeyi kaldırdı önümüzden Kolay mıydı sizce krizdeki bir ülkeyi refaha çıkarmak Akp zoru başardı ......ve hala yola devam etmekte durmadan |
| | |
| | |