![]() |
| |||||||
| Siyaset Meydanı siyaset, politika, politikacılar, türkiye ve dünya siyaseti, siyaset bilimi, siyaset felsefesi, siyasi ideolojiler |
| Anketimiz: Ülkemizin Yönetiminden Memnunmusunuz? | |||
| Evet Memnunum | | 3 | 10,34% |
| Hayır Memnun Değilim | | 24 | 82,76% |
| Kararsızım | | 2 | 6,90% |
| Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? Alıntı:
Ben de biliyorum bu ülkede yanlız yaşamadığımı. Niye ikinci kez verdiler? Başka alternatif bulamadılar. Ve istikrar bozulmasın diye verdiler. Üçüncü sebep ise insanlar hakettikleri şekilde yönetilirlermiş. Oy verenler böyle yönetilmeyi hakettiklerini düşündükleri için vermiş olabilirler.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? başka alternatif bulunmadığını kabul ediyorsun demek ki ve istikrarın bozulmasını istemedikleri için derken demek ki iyi giden bir istikrar varmış 3 sü eger konu hakkında konuşacaksak tartışacaksak demiyorum konuşacaksak kırıcı olmamayı denermiisn..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? Alıntı:
Selinam burda güzel güzel bir konu hakkında tartışıyoruz. Kırıcı ne yazdım ki sana? İyi gittiği zannedilen bir istikrar var.Tabi ki başka alternatif olmadığı için çoğu insan tepkisini Akp ye oy vererek gösterdi. İstikrar bıçak sırtında ama çoğu insan bunun farkında değil ne yazık ki!
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? çok güzel paylaşım....
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? Ülke yönetiminden memnunmuyum? Elbette ki hayır....!!! Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ne zaman Bağımsız YÖNETİLİRSE işte o zaman bir nebze memnuniyet duymak kaçınılmaz olur.. Ama ; Amarikanın Piyonu olarak, ülke yöneten Yöneticilerden memnun olmak geçmişimize saygısızlık olur..Bunuda asla yapmam....
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? Tabiki herkes istedigini düşünebilir..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #17 | |
Eğer utanmasalar ya Amerika'nın yada Avrupa Birliğinin sömürgesi olmak isteyecekler.
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? evet arkadaşımız çok harika bir soruyla karşımıza gelmiş ülke yönetiminden memnunmusunuz ben bu sorudan iki mana çıkarıyorum 1: ülke yöneticilerinden memnunmusunuz 2:ülkenin yönetim biçiminden memnun musunuz(yasama.yargı .yürütme) birinci soruyu muhatap alarak diyorumki ben ülke yöneticilerinden memnun değilim şimdi bazı arkadaşlar diyorlardır: sen menun olsan ne farkederki....... aklıma bir hikaye geldi yine anlatmadan geçemiycem tatil gemilerinden biri müşterileriyle tatil gezisine çıkar yolculuk esnasın da bir kaza yaşanır ve gemi batmak üzeredir tabi tam anlamıylada batmış değildir yolculardan biri bağırmaya başlar batıyoruz !batıyoruz! geminin 1.kaptanı 2. kaptanı tüm resmi personeli dönüp bakarlar adama dönerek sana mı düştü haber vermek derler bu açıklamayı yapmak adamda sessizce ama bende bu gemide bulunuyorum........... evet hepimiz bu gemide bulunuyoruz hepimizin söz hakkı vardır mutlaka yöneticilerden neden memnun değilim tekstil iğracatı artdı diyorlar: tekstilcilerin tek tek kapanış verdiklerini görüyorum gelir dağalımı yükseldi diyorlar: bir aylık maaşımla bir yılımı hesaplıyorum hemde hesap makinesiyle kendim pek matamatik anlamıyorumda ondan dedikleri dağılım çıkmıyor enflasyon düştü herşey ucuz olacak diyorlar .birinç bile yiyemiyorum gerisini siz biliyorsunuz zaten aynası iştir kişinin lafa bakılmaz birde madolyonun öbür yüzü var tabi yönetim biçimi buradaki memnuniyetimi anlatırsam birileri çıkar sanamı düştü bunları açıklamak der daha renkli forumlar dilğimle saygılar
__________________ |
| | |
| | #19 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Ülke Yönetiminden Memnunmusunuz? Alıntı:
| |
| | |
| | #20 | |
Eğer böyle yönetilmeyi ve yaşamayı hakettiğinizi düşünüyorsanız ben ne diyebilirim ki! Bu parti için geçerli değildir lafına gülerim ben sadece... ![]() Ben havadan sallamıyorum bunları ve bir şey biliyorum demek ki bunları yazdım. Ben kulağımla duyduklarıma pek inanmam,gözümle gördükleriminde yarısına ancak inanırım.Belki de bazı olaylara şahit olmuşumdur ve o yüzden böyle yazmışımdır.
| | |
| | |