![]() |
| |||||||
| Siyaset Meydanı siyaset, politika, politikacılar, türkiye ve dünya siyaseti, siyaset bilimi, siyaset felsefesi, siyasi ideolojiler |
| Anketimiz: Yarın genel seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz? | |||
| AKP | | 26 | 48,15% |
| CHP | | 9 | 16,67% |
| MHP | | 7 | 12,96% |
| DYP | | 0 | 0% |
| DSP | | 1 | 1,85% |
| HYP | | 2 | 3,70% |
| DTP | | 0 | 0% |
| Diger | | 9 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 54. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Kullanılan her boş oy iktidar partisine gidiyor kanısı yanlış. Kullanılmayan oy olursa dediğiniz gibi yüzdelik olarak iktidar partisinin işine yarar ama geçersiz veya boş oyların ayrı bir yüzdesi vardır.
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | #12 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Alıntı:
Kaldı ki o kullanmadım diye bana söz hakkı vermeyecekler ha ne tür saçmalıktır bu lütfen ağzından çıkanı kulağın duysun adamın aklını alırlar.. Bir oy vermedim diye söz hakkım olmayacak öylemi sağol güldürdüğün için beni ![]() Ben bu topraklarda doğdum büyüdüm okudum vergimi ödedim ödüyorum ELBETTE HAKKIM OLACAK BUNA DEĞİL SEN BİR BAŞKASI BİLE ENGEL OLAMAZ. Söz sözlemeye tek hakkım: BEN BU VATANDA YAŞIYORUM
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! | |
| | |
| | #13 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Alıntı:
Ağlanacak halimize gülme diye buna deniyor sanırım. Ben yazdıklarınızda gülecek hiç bir şey bulamadım. Herkes bu toprakları en az sizin kadar seviyordur. Vergi ödediğiniz için tabi ki bu ülkede sizinde söz hakkınız var. Eğer sadece vergi ödeyerek söz hakkına sahip olunsaydı. Seçimlere gerek kalmazdı. En çok vergi ödeyenler kimi isterse bu ülkeyi o kişiler yönetirdi. Aslında bu ankette çok eksikler var. Boş atanlar partisini eklemeyi unutmuşum.Bu arada siz kendi yazdıklarınıza gülmeye devam edin. Benim klavyeden çıkan kelimelerimi gözlerim görüyor merak etmeyin.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 288 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Gördügünüz gibi mantıksal olarak anket gösteriyor ki bunu Türkiye geneline uygularsak eminim sonuç aşşagı yukarı aynı olur. |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Bugün ülkemizde seçim olsa, yarın geçmiş dönemlerden pek farklı bir uygulamayla karşılaşmayız. Bir tarafta sahte Laik(Çİ)ler, sahte Atatürk(ÇÜ)ler, Diğer tarafta sözde din(Cİ) parti suçlamaları, Öbür tarafta zenginliğine zenginlik, servetine servet katan büyük göbekliler...!!! Daha aşağı tarafta, çöplükten ekmek toplayan ve gün geçtikçe fakirleşen varoş semt sakinleri.....!!! Ne değişecek söylermisiniz ? 70 milyon insan seçme hakkını kullanacak 12 (oniki) kişi beğenme veya beğenmeme hakkını kullanacak!!!... Böyle demokrasi, böyle uygulama hangi ülkede görülmüş (! ) bir bilen var mı ? Sen istediğin seçimi yapsan ne olur, yapmasan ne olur ? Ülkemiz 1908 yılından beri tarihi arıza ve kopukluklar zincirinden kendisini bir türlü kurtaramadı ve korkarım ki, bu gidişle kurtaracağa da hiç benzemiyor...
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? tkp ye verirdim gene |
| | |
| | #18 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? İnsanlar nasıl yönetilmeyi hakediyorlarsa öyle yönetilirlermiş. |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? yarın seçim olsa oyumu kime veririm illaki bir partiye oy verirdim fakat oy pusulasının üzerinde benim seçtiğim parti yoksa ne yapmalıyım acaba dikkat etdimde H.Y.P. diye bir parti var buda neki dedim dünyaca ünlü google arama motorunda epey bir uğraş sonrası buldum ama arkadaşımız hemen hatırlamış ve ankete kondurmuş bile ben milli görüş teşkilatının türkiye temsilcisi saadet partisine oy verirdim diyecektim 22 inç 1650 renk çözünürlüklü ekranımdan anketimizi açtım baktım S.P.diye en ufak bir ize rastlayamadım tabi insanlık hali diyorum unutulmuştur mutlaka diyorum kasıtlı yapmamıştır diyorum klavyesinde S.P harfleri silinmiştir diyorum......... daha renkli anketler dileğimle iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #20 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Alıntı:
Atmaca epey uğraş sonrası dediğin sadece bir saniye gibi bir süre. ![]() Ben de googleye yazdım ve bir saniyede HYP çıktı. Hyp nin lideri Prof.Yaşar Nuri Öztürk'dür.Ben onu dürüst gördüğüm için ve hiç denenmediği için ankete eklemiştim. Saadet partisi diyorsan yorum olarak yazsaydın. Klavyemde her harf tamam ve yerli yerinde duruyor. Hatta ( i ) ler ( i ) ( ı ) lar ( ı ) olarak yazılıyor. ![]()
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | |