![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "AKP nin kutlu dogum oyunu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Aslında kargaşa ve karmaşayı yaratanlar sizin ilahyatçılarınız... Yani kendi içinizde düştüğünüz çelişkili sancıyı bzde buraya taşıyıp bir bakalım dedik sizlerin bu konudaki görüşlerinize....Fakat görüyorumki pek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin kutlu dogum oyunu Alıntı:
Sevgili Güney Hanım'ın da samedi kardeşimi uyarırken kendisiyle çeliştiğini görmekteyim,zira yukarıdaki yorumunda siz-biz ifadesini sıklıkla kullanmış...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 288 ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin kutlu dogum oyunu Alıntı:
![]() Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olurmu(39 Zümer, 9) | |
| | |
| | #13 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin kutlu dogum oyunu Alıntı:
Rabia tam ben yazacaktım sen benden önce davrandın. Bildiğim kadarıyla bu kadar büyük yazmak kurallara aykırı. | |
| | |
| | #14 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 288 ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin kutlu dogum oyunu Alıntı:
| |
| | |
| | #15 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin kutlu dogum oyunu Alıntı:
Gözlerim o kadar iyi görüyor ki! Bu kadar büyük yazmana hiç gerek yoktu. Tıpkı Tayyip Erdoğan gibi siz-biz derdine düşmüşsünüz. Alt kimlik, üst kimlik, falan filan bu tarz tartışmalar içine hiç girmeye niyetim yok. | |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 288 ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin kutlu dogum oyunu Kusura bakmayın bu konularda hassas oldugum için kendimi tutamıyorum bundan sonra küçük yazarım uyardıgınız için teşekkür ederim. We never give up for ..... |
| | |
| | #17 | |
Otokontrol çok iyi bir meziyettir. Ayrıca ben ingilizce bilmiyorum. Türkiye'de TÜRKÇE konuşuyoruz ve bu forum dili de TÜRKÇE... Mahsus mu yapıyorsunuz anlamadım. ![]() | |
| | |
| | #18 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin kutlu dogum oyunu Alıntı:
| |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 288 ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin kutlu dogum oyunu |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin kutlu dogum oyunu Düşünecek fazla bir şey yok. Siz yanlış foruma yazıyorsunuz. Madem ingilizce bir şeyler yazmak istiyorsunuz. Buyrun aşağıdaki foruma... English Forums - FORUM SUPERMEYDAN |
| | |
| | |