![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "TSK ye Allah'ım zeval vermesin,korusun saklasın.Ona güveniyoruz çünkü hepimiz gerktiğinde birer askeriz.Kadınıyla erkeğiyle diye düşünüyorum. Atmacalarında gözleri bozulabilir ki görüyorum ki sadece gözleri değil kulaklarıda kötü durumda.Allah şifa versin...."
| Anketimiz: En güvendiğiniz Kurum Hangisidir? | |||
| SİYASETÇİLER | | 1 | 4,55% |
| TBMM | | 1 | 4,55% |
| MEDYA | | 0 | 0% |
| POLİS | | 0 | 0% |
| TSK | | 20 | 90,91% |
| Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? TSK ye Allah'ım zeval vermesin,korusun saklasın.Ona güveniyoruz çünkü hepimiz gerktiğinde birer askeriz.Kadınıyla erkeğiyle diye düşünüyorum. Atmacalarında gözleri bozulabilir ki görüyorum ki sadece gözleri değil kulaklarıda kötü durumda.Allah şifa versin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Alıntı:
ney miş polis teşkilatına güvenmi yorum niye güven miyorsun dostum şey işte içinde fetullağcılar var da ondan fetullahcılar öcümü. hayırda onlar müslüman adama sormazlarmı senin o müslüman dediklerin 600 sene dünyaya adalet dağıtarak yönettiler senin bu sistemin iki kilo pirincin hakından gelemedi sende çıkmışsın atmacaların gözü kör kulaklarıda sağar olmuş diyorsun ne güzel yumuşatıyorsun fikirlerinle ya gerçekten hepiniz çok iyi birer sakinleştirici olmanızla beraber müslümanlara da çok kızan insanlarsınız bence siz çok eskiden kızmışsınız hatda süper meydana gelmeden önce kızmışsınız | |
| | |
| | #33 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Alıntı:
Atmaca öncelikle yazdığın yorumları bize saygın varsa bir gözden geçirip öyle yayınla lütfen. Harf hatalarını çok fazla yapıyorsun. Yazdıklarına cevap olarak şunları söylemek istiyorum. Benim içimde nefret duygusuna yer yoktur. Polis teşkilatına güvenmiyorumu ben açıklamıştım. Genelleme yapmadım yorumumda ama bir çok polisin fethullahçı olduğunu söyledim. Bana dostum diye hitap etmeni de istemiyorum. Fethullah Gülen müslüman onun peşinden gidenlerde müslüman ve aralarında samimi müslüman kardeşlerimizin de olduğuna yürekten inanıyorum. Hiç bir samimi müslüman ülkesini yıkmak için icraatlar yapmaz. Ben de samimi bir müslümanım ve tek istediğim şey bu ülkenin her zaman var olması ve bayrağımızın her zaman havada dalgalanmasını istiyorum. Bazı art niyetli müslümanlar ise bu ülkeyi yıkmak, yönetim şeklini değiştirmek istiyor. Hatta bu ülkede yaşamaktan bile korkarak Amerikadan cemaatini yönetiyor. Hristiyanlarla işbirliği içinde bu ülkeyi ne yapsakta elimize geçirsek diye plan yapıyorlar. Ben böyle düşünen insanlara ve onların peşinden giden insanlara samimi müslüman gözüyle bakamam hiç kusura bakma...Burda provakosyan yapmaya çalışma. Kimsenin müslümanlara kızdığı falan yok olayı çarpıtmaya çalıyorsun. Eğer bir müslüman kafasında bu ülke için art niyetli planlar yapıyorsa ben kızarım hem de çok ama çok kızarım. Konu İNCİ tarafından (16-04-2008 Saat 11:00 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #34 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Hiçbirine güvenmiyorum.Hepsinin içinde de güvenilecek birim ve insanlar olabilir ama nihayetinde herşey artık menfaat dünyası olmuş. O eskidenmiş şimdi nerde öyle insanlar.Öyle insanlar olsa bile kirletmesi ,çamur atması,karalaması çok kolay.... |
| | |
| | #35 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Ne güzel insanların ne kadar müslüman olduklarınada kara verebiliyorsunuz.Bu büyük bir ilim.Senin aklın eremeyiceği kadar müslümanım.Bunun için Fetullah çı olmam gerekmiyor.Allahıma ve kitabıma inanmak yetiyor .Bunu sana ispat etmeye çalışmıyorum,çalışmamda.Kendini birilerini savunmak için paralayan sizsiniz.Yanı kullanmış olduğunuz o abes kelimeyi size itaf ediyorum.Bir daha bence insanların ne kadar müslüman olduğunu siz belirlemeyin.Atmaca olmayı başarmak zordur. |
| | |
| | #36 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Oyum siyasetçilere.Bir kurum olarak siyaset birebir olarak etki edebildiğim ve beni bu ülkenin yönetiminde direkt etki sahibi kılan tek kurum.Onun iyiliği yada kötülüğü bizlerin aynası olması hasebiyle benim,bizim iyiliğimizi,kötülüğümüzü ifade ediyor.Kendi varlığının iyileştirilmesi sorumluluğu üstlenemeyen,gelişme ve erdemi kendimizden başlatamayan bizlerin, bu zahmeti kendinden başkalarının üzerine yıkmasını,kendini kurtarma cesareti olamayanların kurtarıcılar peşinde koşmasını doğru bulmuyorum.Onun için iyide olsa kötüde olsa benim aynam olan SİYASET diyorum. |
| | |
| | #37 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Alıntı:
sevgili inci önclikle harf hatalarından söz ediyorsun maksat kelime oyunu ise yukarıdaki kırmızı işaretlemiş bulunduğum kelimeni tekrar oku tabi bizlere birazcık saygın var ise sanırım güzel bir cümle oldu ikinci olarakta şu yukarıdaki düşünce ifaden için teşekkür ediyorum tamam ben biraz sinirle yazdım fakat meys ismindeki bir üye çıkmış kendi aklınca yorum yapıyor atmacalar hem kör hemde sağır olurlar ona hitaben yazdım ben seviyesini düşürmek isteyen biri değilim ama o kişi hakkında şöyle düşündüm forumları okuduktan sonra akşam kızmış sabah kalkınca aklına ilk gelenleri yazmış gerçekten senden bu uslupta bir yanıt beklemiyordum seviyeli yorum yapmışsın ama düşüncelerin yanlış hala diyorsunki eğer bir müslüman kafasında bu ülke için......... buradaki cümleyi eher bir insan kafasındaki bu ülke için..... cümlesi daha güzel olur bir düşün istersen tabi istiridyenin (karides) içinde görebilirsen | |
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Seviyeyi düşüren kişi ortada.Kullandığınız kelimelerden.Size cevap vererk seviyemin düşmüş olması mümkün tabii.Bu arada Atmacalar kör ve sağırlar demedim.Yazımı iyi okumanızı tavsiye ederim.Seviyemi belirlemek gibi bir lüksünüzde yok.Herkesin seviyesini, dinini ölçmek eminim bu formda size düşen görevlerden değildir.Yapılan yorumlara saygı duymayı öğrenin bence. |
| | |
| | #39 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 268 Rep: 26407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Bu yanlış benzetmeleri düzeltmek bize düşüyor galiba Atmaca kör değildir zira çok keskin gözleri vardır bir toplu iğne yere düşse sesini hemen duyar Atmaca avını gözüne kestirdiği zaman kurtuluşu mümkün değildir şimşek süratinde dalışa geçer ve avının sonu muhtemel ölümdür bu Doğanın kanunudur karşı çıkılamaz Yaradılışı öyledir her canlının üstün özellikleri olduğu gibi Atmaca bu özelliklerin bir çoğu ile donanmıştır güçsüz olan her canlı avcıya av olur Atmaca bu iş itina ile yapar!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #40 | |
bu kadar güzel bir yorumun üzerine söyleyecek veya ekleyecek tek bir cümle bulamıyorum bundan sonra kimse demesin ki site adminlerimiz bize yardımcı olmuyor veya taraflı duruyor diye bakın en ufak bir ayrıntı yine kaçmıyor ben bu süpermeydanı çok seviyorum | |
| | |
| | |