FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "TSK ye Allah'ım zeval vermesin,korusun saklasın.Ona güveniyoruz çünkü hepimiz gerktiğinde birer askeriz.Kadınıyla erkeğiyle diye düşünüyorum. Atmacalarında gözleri bozulabilir ki görüyorum ki sadece gözleri değil kulaklarıda kötü durumda.Allah şifa versin...."

Anketimiz: En güvendiğiniz Kurum Hangisidir?
SİYASETÇİLER 1 4,55%
TBMM 1 4,55%
MEDYA 0 0%
POLİS 0 0%
TSK 20 90,91%
Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-04-2008, 01:01 PM   #31
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor
Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir?

TSK ye Allah'ım zeval vermesin,korusun saklasın.Ona güveniyoruz çünkü hepimiz gerktiğinde birer askeriz.Kadınıyla erkeğiyle diye düşünüyorum.
Atmacalarında gözleri bozulabilir ki görüyorum ki sadece gözleri değil kulaklarıda kötü durumda.Allah şifa versin.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 16-04-2008, 01:25 PM   #32
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
TSK ye Allah'ım zeval vermesin,korusun saklasın.Ona güveniyoruz çünkü hepimiz gerktiğinde birer askeriz.Kadınıyla erkeğiyle diye düşünüyorum.
Atmacalarında gözleri bozulabilir ki görüyorum ki sadece gözleri değil kulaklarıda kötü durumda.Allah şifa versin.
ya sizcede saçma değilmi sen bir konu açacaksın yorum yapmadan iki yorum sonra içindeki hefreti püskürteceksin varmı böyle birşey

ney miş polis teşkilatına güvenmi yorum
niye güven miyorsun dostum şey işte içinde fetullağcılar var da ondan
fetullahcılar öcümü. hayırda onlar müslüman

adama sormazlarmı senin o müslüman dediklerin 600 sene dünyaya adalet dağıtarak yönettiler senin bu sistemin iki kilo pirincin hakından gelemedi

sende çıkmışsın atmacaların gözü kör kulaklarıda sağar olmuş diyorsun

ne güzel yumuşatıyorsun fikirlerinle

ya gerçekten hepiniz çok iyi birer sakinleştirici olmanızla beraber

müslümanlara da çok kızan insanlarsınız

bence siz çok eskiden kızmışsınız
hatda süper meydana gelmeden önce kızmışsınız
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 16-04-2008, 01:42 PM   #33
Banned

İNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyor

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sizcede saçma değilmi sen bir konu açacaksın yorum yapmadan iki yorum sonra içindeki hefreti püskürteceksin varmı böyle birşey

ney miş polis teşkilatına güvenmi yorum
niye güven miyorsun dostum şey işte içinde fetullağcılar var da ondan
fetullahcılar öcümü. hayırda onlar müslüman

adama sormazlarmı senin o müslüman dediklerin 600 sene dünyaya adalet dağıtarak yönettiler senin bu sistemin iki kilo pirincin hakından gelemedi

sende çıkmışsın atmacaların gözü kör kulaklarıda sağar olmuş diyorsun

ne güzel yumuşatıyorsun fikirlerinle

ya gerçekten hepiniz çok iyi birer sakinleştirici olmanızla beraber

müslümanlara da çok kızan insanlarsınız

bence siz çok eskiden kızmışsınız

hatda süper meydana gelmeden önce kızmışsınız

Atmaca öncelikle yazdığın yorumları bize saygın varsa bir gözden geçirip öyle yayınla lütfen.
Harf hatalarını çok fazla yapıyorsun. Yazdıklarına cevap olarak şunları söylemek
istiyorum. Benim içimde nefret duygusuna yer yoktur. Polis teşkilatına güvenmiyorumu
ben açıklamıştım. Genelleme yapmadım yorumumda ama bir çok polisin fethullahçı olduğunu söyledim.
Bana dostum diye hitap etmeni de istemiyorum.

Fethullah Gülen müslüman onun peşinden gidenlerde müslüman ve aralarında samimi
müslüman kardeşlerimizin de olduğuna yürekten inanıyorum. Hiç bir samimi müslüman
ülkesini yıkmak için icraatlar yapmaz. Ben de samimi bir müslümanım ve tek istediğim
şey bu ülkenin her zaman var olması ve bayrağımızın her zaman havada dalgalanmasını
istiyorum. Bazı art niyetli müslümanlar ise bu ülkeyi yıkmak, yönetim şeklini değiştirmek istiyor. Hatta bu ülkede yaşamaktan bile korkarak Amerikadan cemaatini yönetiyor.
Hristiyanlarla işbirliği içinde bu ülkeyi ne yapsakta elimize geçirsek diye plan yapıyorlar.

Ben böyle düşünen insanlara ve onların peşinden giden insanlara samimi müslüman
gözüyle bakamam hiç kusura bakma...Burda provakosyan yapmaya çalışma.
Kimsenin müslümanlara kızdığı falan yok olayı çarpıtmaya çalıyorsun.
Eğer bir müslüman kafasında bu ülke için art niyetli planlar yapıyorsa ben kızarım
hem de çok ama çok kızarım.

Konu İNCİ tarafından (16-04-2008 Saat 11:00 PM ) değiştirilmiştir..
İNCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-04-2008, 03:23 PM   #34
FORUM MODERATOR

securıty57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...

securıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyor

Hiçbirine güvenmiyorum.Hepsinin içinde de güvenilecek birim ve insanlar olabilir ama nihayetinde herşey artık menfaat dünyası olmuş. O eskidenmiş şimdi nerde öyle insanlar.Öyle insanlar olsa bile kirletmesi ,çamur atması,karalaması çok kolay....
securıty57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-04-2008, 03:24 PM   #35
Yeni Uye

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Ne güzel insanların ne kadar müslüman olduklarınada kara verebiliyorsunuz.Bu büyük bir ilim.Senin aklın eremeyiceği kadar müslümanım.Bunun için Fetullah çı olmam gerekmiyor.Allahıma ve kitabıma inanmak yetiyor .Bunu sana ispat etmeye çalışmıyorum,çalışmamda.Kendini birilerini savunmak için paralayan sizsiniz.Yanı kullanmış olduğunuz o abes kelimeyi size itaf ediyorum.Bir daha bence insanların ne kadar müslüman olduğunu siz belirlemeyin.Atmaca olmayı başarmak zordur.
Alt 16-04-2008, 05:12 PM   #36
Yeni Kayıt

HAKANV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

HAKANV will become famous soon enoughHAKANV will become famous soon enough

Oyum siyasetçilere.Bir kurum olarak siyaset birebir olarak etki edebildiğim ve beni bu ülkenin yönetiminde direkt etki sahibi kılan tek kurum.Onun iyiliği yada kötülüğü bizlerin aynası olması hasebiyle benim,bizim iyiliğimizi,kötülüğümüzü ifade ediyor.Kendi varlığının iyileştirilmesi sorumluluğu üstlenemeyen,gelişme ve erdemi kendimizden başlatamayan bizlerin, bu zahmeti kendinden başkalarının üzerine yıkmasını,kendini kurtarma cesareti olamayanların kurtarıcılar peşinde koşmasını doğru bulmuyorum.Onun için iyide olsa kötüde olsa benim aynam olan SİYASET diyorum.
HAKANV isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-04-2008, 09:03 PM   #37
Banned

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
İNCİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Atmaca öncelikle yazdığın yorumları bize saygın varsa bir gözden geçirip öyle yayınla lütfen.
Harf hatalarını çok fazla yapıyorsun. Yazdıklarına cevap olarak şunları söylemek
istiyorum. Benim içimde nefret duygusuna yer yoktur. Polis teşkilatına güvenmiyorumu
ben açıklamıştım. Genelleme yapmadım yorumumda ama bir çok polisin fethullahçı olduğunu söyledim.
Bana dostum diye hitap etmeni de istemiyorum.

Fethullah Gülen müslüman onun peşinden gidenlerde müslüman ve aralarında samimi
mülüman kardeşlerimizin de olduğuna yürekten inanıyorum. Hiç bir samimi müslüman
ülkesini yıkmak için icraatlar yapmaz. Ben de samimi bir müslümanım ve tek istediğim
şey bu ülkenin her zaman var olması ve bayrağımızın her zaman havada dalgalanmasını
istiyorum. Bazı art niyetli müslümanlar ise bu ülkeyi yıkmak, yönetim şeklini değiştirmek istiyor. Hatta bu ülkede yaşamaktan bile korkarak Amerikadan cemaatini yönetiyor.
Hristiyanlarla işbirliği içinde bu ülkeyi ne yapsakta elimize geçirsek diye plan yapıyorlar.

Ben böyle düşünen insanlara ve onların peşinden giden insanlara samimi müslüman
gözüyle bakamam hiç kusura bakma...Burda provakosyan yapmaya çalışma.
Kimsenin müslümanlara kızdığı falan yok olayı çarpıtmaya çalıyorsun.
Eğer bir müslüman kafasında bu ülke için art niyetli planlar yapıyorsa ben kızarım
hem de çok ama çok kızarım.

sevgili inci önclikle harf hatalarından söz ediyorsun maksat kelime oyunu ise yukarıdaki kırmızı işaretlemiş bulunduğum kelimeni tekrar oku tabi bizlere birazcık saygın var ise
sanırım güzel bir cümle oldu

ikinci olarakta şu yukarıdaki düşünce ifaden için teşekkür ediyorum tamam ben biraz sinirle yazdım fakat meys ismindeki bir üye çıkmış kendi aklınca yorum yapıyor
atmacalar hem kör hemde sağır olurlar

ona hitaben yazdım ben seviyesini düşürmek isteyen biri değilim ama o kişi
hakkında şöyle düşündüm

forumları okuduktan sonra akşam kızmış

sabah kalkınca aklına ilk gelenleri yazmış

gerçekten senden bu uslupta bir yanıt beklemiyordum
seviyeli yorum yapmışsın ama düşüncelerin yanlış hala diyorsunki

eğer bir müslüman kafasında bu ülke için.........

buradaki cümleyi eher bir insan kafasındaki bu ülke için.....

cümlesi daha güzel olur bir düşün istersen

tabi istiridyenin (karides) içinde görebilirsen
Alt 16-04-2008, 09:12 PM   #38
Yeni Uye

Seviyeyi düşüren kişi ortada.Kullandığınız kelimelerden.Size cevap vererk seviyemin düşmüş olması mümkün tabii.Bu arada Atmacalar kör ve sağırlar demedim.Yazımı iyi okumanızı tavsiye ederim.Seviyemi belirlemek gibi bir lüksünüzde yok.Herkesin seviyesini, dinini ölçmek eminim bu formda size düşen görevlerden değildir.Yapılan yorumlara saygı duymayı öğrenin bence.
Alt 16-04-2008, 09:16 PM   #39
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

Bu yanlış benzetmeleri düzeltmek bize düşüyor galiba Atmaca kör değildir zira çok keskin gözleri vardır bir toplu iğne yere düşse sesini hemen duyar Atmaca avını gözüne kestirdiği zaman kurtuluşu mümkün değildir şimşek süratinde dalışa geçer ve avının sonu muhtemel ölümdür bu Doğanın kanunudur karşı çıkılamaz Yaradılışı öyledir her canlının üstün özellikleri olduğu gibi Atmaca bu özelliklerin bir çoğu ile donanmıştır güçsüz olan her canlı avcıya av olur Atmaca bu iş itina ile yapar!

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-04-2008, 09:30 PM   #40
Banned

Alıntı:
Bay X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yanlış benzetmeleri düzeltmek bize düşüyor galiba Atmaca kör değildir zira çok keskin gözleri vardır bir toplu iğne yere düşse sesini hemen duyar Atmaca avını gözüne kestirdiği zaman kurtuluşu mümkün değildir şimşek süratinde dalışa geçer ve avının sonu muhtemel ölümdür bu Doğanın kanunudur karşı çıkılamaz Yaradılışı öyledir her canlının üstün özellikleri olduğu gibi Atmaca bu özelliklerin bir çoğu ile donanmıştır güçsüz olan her canlı avcıya av olur Atmaca bu iş itina ile yapar!

bu kadar güzel bir yorumun üzerine söyleyecek veya ekleyecek tek bir cümle bulamıyorum

bundan sonra kimse demesin ki site adminlerimiz bize yardımcı olmuyor
veya taraflı duruyor diye bakın en ufak bir ayrıntı yine kaçmıyor

ben bu süpermeydanı çok seviyorum

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:25 PM .