![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Bay X ´isimli üyeden Alıntı Yanılıyorsun atmaca 34 İnci karidesin değil İstridyenin içinde yer alan çok değerli bir taştır! okey dostum dilim süçmüş ya süpersin desem yeridir en ufak ..."
| Anketimiz: En güvendiğiniz Kurum Hangisidir? | |||
| SİYASETÇİLER | | 1 | 4,55% |
| TBMM | | 1 | 4,55% |
| MEDYA | | 0 | 0% |
| POLİS | | 0 | 0% |
| TSK | | 20 | 90,91% |
| Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Alıntı:
Direk kişiye ne yazmışım? Bu bilgileri bu ülkede bilmeyen mi var? Kurumu bozup bozmadıklarını ergenekon davasından da anlaman mümkündür. Sepetin içindeki bir kaç çürük yumurta yüzünden hepsini suçlayacak değilim. Ben sadece fethullahçılardan bahsediyorum. Görüş açım seninki gibi değil diye hem dar hem de siyah öyle mi? ![]() | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? ya durun bir dakika atmaca ve inci........ikinizinde haklılık yanı çok...... çok hararetlisiniz |
| | |
| | #14 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Alıntı:
sende aynısını yaptın ben düşüncenin yanlışlığını ifade etdim sen niye rahatsız oldunki dedin fikirlere karşı konuşmamızlazım bir yorum yaptığında sebebini açıklamaya çalışırsan daha güzel OLACAK sanırım fetullah cılık diyorsun kestiriyorsun açıklama yapmak zorundasın bence | |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Ya sakin olun arkadaşlar lütfen ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Selinamm hanım konu gayet sakin ve seviyeli ilerliyor her iki arkadaşımızda bir kaç incitici benzetmenin dışında seviyeli bir durum sergilediler ama senin bu iyi düşüncen için tebrik ederim çok iyi bir sakinleştircisin Bu arada bende sakinleştirci kullanıyorum![]()
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Arkadaşlar, birazda şu ergenekonculardan bahsedelim diyorum. Malum bunların uzantısı bayağı uzantılı... Belki bizlerin çok güvendiği kurumlara kadar uzanmışlardır... Ne dersiniz ?
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. |
| | |
| | #18 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Kurumlar içersinde ayrımda bulunmak çok yanlış.. Çünkü her kurum bu ülkeye ve akabinde halkımıza hizmet ve teminat için vardır. Her kurumda çalışanların,hizmet edenlerin içerinde uygun olmayan tasdik edilmeyen kişiler olabilir.malum 5 parmağın 5 i bile 1 değil. Bu kurumların güven ve itimatını zedelememelidir ki, her kurum sonuçta ülkenin gücüdür,itibarıdır,geleceğidir. Ayrı tercihlerde bulunmayalım,bu ülkeyi zor durumda bırakmış oluruz. Bir de şöyle düşünürsek..; ailede herkesin bir görevi var bir birey yanlış ya da hatalı oldu diye onu karalamanın anlamı var mı..!ya da ailede herkese kötü davranan biri var diye dışlanmalı mı..! Türkiye kurumlarıyla bir bütündür,tercih yapılmamalı.. saygılar... Konu metu tarafından (15-04-2008 Saat 11:21 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Dediklerinizde haklısınız bazı kurumlar en uç noktalara kadar sızmakta örneğin İrtica tehditi Ordu'muzun içine kadar sızdı ama çok çabuk temizleniveriyolar Ordu'muz adeta silip süpürüyor zerresini bırakmıyor böylede olmalı Allah Ordu'muza zeval vermesin öyle değilmi benimle aynı fikirdemisiniz?
__________________ |
| | |
| | #20 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Güvendiğiniz Kurum Hangisidir? Alıntı:
Öncelikle çok dikkatlisin Karidesle istiridye meselesini ben farketmemiştim.Evet fethullahçılar TSK ya sızamıyorlar işte bu yüzden başka türlü çalışıyorlar. Halkla askerin arasını açmak için her türlü dümene başvuruyorlar. Örnek: Şemdinli davası ve ergenekon davası buna benzer bir sürü uydurmasyon davalar TSK yı yıpratmak için kullanılıyor. Ordumuzda kimler asker? O askerler bizim babalarımız, abilerimiz, sevgililerimiz,kocalarımız, o yüzden ordumuzu yıpratmalarına izin vermeyelim. Onlar bu vatanı koruduğu için biz yatağımızda rahat uyuyoruz. | |
| | |
| | |