![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Atatürk'ün arkasına saklanmayın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı hakan2034 yukarıdaki kırmızıyla işaretlediğim kısım dan sonraki sözlerine katılıyorum fakat dini siyasete demek biraz saçma bir kelime olmuş din ve siyaset sözlük manaları olarak aynıdır ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün arkasına saklanmayın Alıntı:
Vatana ve bu vatan üzerinde yaşayan insanlara hizmet için siyaset arenasına çıkmış olan insanların ve ekibinin samimiyet konusunda olumlu ve olumsuz yanları vardır. Seçim zamanlarında "inşaallah ve maşaallah" kelimelerini samimiyetsiz bir şekilde çok sık kullanılması, inancından dolayı başını örtenlerin örtülerine normal şartlarda "gericilik" ve "çağdışılık" yakıştırmasını yapanların, seçim zamanı başörtüsü dağıtmasına, bal gibi samimiyetsizlik, bal gibi iki yüzlülük, bal gibi kahpelik, bal gibi döneklik, bal gibi dini siyasete alet etmek denilir. İnançlı veya inançsız, İslam veya diğer dinlere tabi olan insanların inançlarını yerine getirme hususunda engelleyici, yasaklayıcı unsurların ortadan kaldırılması için yapılan girişimlere dini siyasete alet ediyor denilemez. Bal gibi İnsana hizmet denilir. Bunu yapan sol parti de olsa, sağ parti de olsa, muhafazakar da olsa farketmez...
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün arkasına saklanmayın Alıntı:
o halde hakan2034 bal gibi demek oluyorki dini siyasete alet ediyor denilemez geçen bir video da baş örtüsünü sevmediği halde diyordu ya seçim zamanı biz onlarla beraber oluyoruz efendim işte alet eden zihniyet bu olsa gerek iyi forumlar dip not:kelimendeki yanlışlığı kabul etmen sevindirici | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün arkasına saklanmayın Yaptığım üç yorumda da aynı şeyleri yazdım. Kelimelerimde bir yanlışlık yaptığımı sanmıyorum...
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. |
| | |
| | #14 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 56 ![]() | Cevap: Atatürk'ün arkasına saklanmayın Alıntı:
yandaşlarına yaptıgı faydalı şeyler desene tam olarak millet vatandır vatanına yaptıgı faydalı şeyler nedir ki ? | |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Atatürk'ün arkasına saklanmayın Türban en faydalı işti çünkü bir ülkede ben inancım yüzünden başka ülkede okumak zorunda kalıyorsam bu durum o ülkenin ne kadar geri kalmışlığını gösterir. Ben şimdiye kadar hiçbir kimsenin inancı yüzünden türkiyeye geldiğini görmedim. İkincisi emekli yaşının 65 olması Şimdi emekli yaşı 65 olmasaydı adam 45 yaşında emekli olsaydı mecburen bir iş bulmak zorunda kalacaktı. Çünkü ömrünün daha 30 - 35 senesi var ortalama olarak. Ben olsam hükümetin yerinde madem kabul etmiyorsun o zaman emekli olduktan sonra çalışmayacaksın diye bir maddede kordum o zaman bakalım ne diyeceklerdi. Ayrıca prim gun sayısının artmasaı emeklilikte alacağı maaşı ve emeklilik ikramiyesini yükseltiyor. Her zaman zararı olan şeyleri görmek yerine biraz da faydasına bakın bu konu hakkında maliye bakanlığı açıklama yapmıştı dinleyen olduysa. Bizim hedefimiz kaçak işçi sayısını minimuma indirmek. Neden yasal olmayan yollarla çalışmak yerine devlet güvencesi ile çalışmaya devam etmek istemiyorsunuz anlamış değilim doğrusu. Üçünücü ilköğretim ve liselere gönderdiği kitaplar Allah razı olsun önceden yaşamış olduğumuz sıkıntolar akp sayesinde sona erdi. Okulun açıldığı ilk gün elimizde bir liste ile kitapçılara gidiyorduk ve yaklaşık 3-4 saatte anca alabiliyorduk. Şimdi mis gibi sınıfımıza giriyoruz masamızın üstünde kitabımız hazır. Allah yapandan gönderenden getirenden razı olsun. Dördüncüsü: okullara bilgisayar Şimdi neredeyse bilgisayar ve internet olmayan okul kalmadı. Ha istisnalar çıkabilir ama türkiyenin %90 nında pc siz okul görmedim köy okullları dahil.. herhalde saymama gerek yok daha |
| | |
| | |