![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Akıllı Eşek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Milletvekilinin biri bir köyu gezerken, bağlı olduğu değirmeni döndüren bir eşek görmüş. Yanındaki köylüye sormuş; Bu eşeğin boynundaki zil ne işe yarıyor ? Efendim, demiş köylü, o zil sustuğunda eşeğin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akıllı Eşek Milletvekilinin biri bir köyu gezerken, bağlı olduğu değirmeni döndüren bir eşek görmüş. Yanındaki köylüye sormuş; Bu eşeğin boynundaki zil ne işe yarıyor ? Efendim, demiş köylü, o zil sustuğunda eşeğin durduğunu anlıyorum. Müdahale edince tekrar harekete başlıyor. Akıllıca ,demiş vekil peki eşek olduğu yerde durupta başını sağa sola sallarsa nereden anlayacaksın durduğunu? Anlayamam ama, ne gezer efendim sizin gibi akıllı eşek buralarda
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akıllı Eşek vekil almış ağzının cevabını amcaoğlu anlatmış idi vekillerden bir kaç tanesi ile bizim buranın yöre köylerine bir gezi düzenliyorlar ve vekiller köylü ile hal hal hatır eyledikten sonra yürüyerek ilerlemekte iken ik yaşlı dedenin konuşmalarına şahit olduğunu ve yaşlı dedelerin kulaklarının ağır duyması sebebi bağırarak konuştuklarını ve diğerinin bu kim demesi üzerine diğer yaşlı dedenin ya işte yalan makinası üfrükledi konuştu gidiyor demesi ve vekillerin bunları duymazdan geldiğini anlatmış idi...........tabi sizin anlattığınız hikayede adamın yüzüne sölenmiş buda vekile ayrı bir dert olmuştur artık |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |