![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hürriyet manşet atmış: -Oy birliği ile... Yanlış! Başlık şöyle olmalıydı: -El birliği ile... Evet "el birliği" ile, bu güzelim ülkeyi krize sürüklemek için ne gerekiyorsa yaptık... Hala yapıyoruz... Sevinç çığlıkları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hürriyet manşet atmış: -Oy birliği ile... Yanlış! Başlık şöyle olmalıydı: -El birliği ile... Evet "el birliği" ile, bu güzelim ülkeyi krize sürüklemek için ne gerekiyorsa yaptık... Hala yapıyoruz... Sevinç çığlıkları atılıyor, AK Parti kapatılacak diye... Haksız da değiller, AK Parti'yi devirmenin, Recep Tayyip Erdoğan'ı yok etmenin başkaca yolu yoktu. Darbe istediler olmadı! Halkı küçümsediler yine olmadı... Tek yol kalmıştı: "Şeriata sığınmak!" Öyle oldu... Ve gereken yapıldı... Ama, asıl kötülük Türkiye'ye yapıldı. İş dünyasında panik havası hakim. Yaprak kımıldamaz oldu... İnşaat sektörü frene bastı... Konut alımı yavaşladı... Dolar yeniden eski günlerine doğru şahlandı. Borsa tepetakla... Büyüme sizlere ömür... Cari açık zaten vardı... AB ile ilişkilerin dondurulması yeni değil... Onlar için yeni bahaneler ürettik... Velhasıl-ı kelam, elbirliği ile bir çuval inciri berbat ettik! Gözünaydın Türkiye! AK Parti'den kurtuluyoruz! kaynak
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! güzel bir yazı iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Gerçekçi bir yazI...TEŞEKKÜRLER...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #4 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Alıntı:
Bu yazı baştan sona yanlış. Çünkü ülkenin içinde bulunduğu ekonomik dalgalanmaların tek sebebi Amerika kaynaklı krizle alakalı. Ayrıca ülkenin şu son durumu Akp nin eseridir. Türk milletini alt kimlik üst kimlik, türbanlı türbansız ayrımıyla bölünmeye doğru sürükleyen de Akp dir. Ülkenin bütün önemli para getiren devlet kurumlarını yabancılara peşkeş çeken de Akp dir. Hem akp den kurtuluyoruz diye bir şey yok. Ak parti giderse pak parti gelir. ![]() Tıpkı refah partisinin, gidip fazilet partisinin geldiği gibi. | |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Bencede harika bir yazı evet el birligi ile ak partiden kurtuluyoruz hürrüyet gazetesini tebrik ediyorum demekki doğruyu gören gözler hala var...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Alıntı:
yarı inançlı, yarı şirin görünüşlüler öteden beri uzak olsun isterim. İnsan bir şeye inandı mı tam ve bütün olabilmeli diye düşünürüm hep. Bu yazıda bir görüştür. Saygı duyulası bir düşünce en azından demokrasi adına, ama ön yargı insanı böyle kahreder karşı durmadan edemez insan. İyi forumlar. | |
| | |
| | #7 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Alıntı:
Sayın Erkişi lütfen kelimelerinize dikkat edin.Nedemek bu forumda sizlerden çok var.Herkes inandığı,savunduğu düşüneyi size danışıçak değil herhalde.Siz konuyu kendi alanı içinde yorumlamaktansa insanlar sizin gibi düşünmüyor diye yorum yapan kişiyi eleştiriyorsunuz lütfen.Herkes yorumunu seviye,saygı çerçevesi içinde yazabilir.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #8 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5505 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Alıntı:
Bunda, başka emeği geçenler ve halen geçmekte olan zihniyet yok mu ? Sizce bu videodaki bölücülerin ve onlar gibi düşünenlerin hiç mi suçu yok !!! | |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Alıntı:
Erkişi yorumun için öncelikle tşk ediyorum. Evet ben olaylara objektif bakmaya çalışıyorum. Taraf olabilmem için birilerinden yana olmam gerekir ama hiç kimseden yana değilim. Bana kişisel yazdığınız için cevap verme hakkımı kullanmak zorundayım. Ben birileri beni övsün derdinde değilim. Hele hele kimseye şirin görünmek için bir şeyler yazacak da değilim. İnandığım tek şey bu ülkeye bu bayrağa olan aşkım. Ben ülkenin şu son durumunu değerlendirdim. Ve bu düşüncemde değişen bir şey yok. Ama eğer bugüne kadar gelen bütün olumsuzlukları tartışacağımız başka bir forum konusu açılırsa işte o zaman geçmişten günümüze gelen bütün siyasetçileri ve partilerin yanlışlarını doğrularını yorumlayabilirim. Bu forum konusu Akp idi ve ben ona göre düşüncemi yazdım. Yazdığınız yorum için tekrar tşk ediyorum ve görüşünüze saygı duyuyorum... | |
| | |
| | #10 | |
Dalgalanmanın sebebi ilk önce dış kaynaklıdır. Başka bir forumda yazdığım gibi herşeyin aşırısı ve bu aşırılıkta ısrarcılık ülkeyi iyiye değil, kötüye götürüyor. Kutuplaşmalar bu ülkeye zarar veriyor. Önemli olan kişisel çıkarlar olmamalı, ülkenin çıkarları herşeyden önemli olmalı. Padişah misali koltuğa yapışan ve kalkmak istemeyen siyasetçiler artık kendilerini düşünmekten vazgeçip ülke çıkarlarını düşünmelidir. Bana soru cümlesi yazmışsınız ben de cevap vereyim. Benim için her ne şekilde olursa olsun. Bu ülkede bölücülüğü kim yaparsa yapsın, hangi parti yaparsa yapsın bu ülkeye ihanet ettiklerini düşünüyorum. Benim gözümde bölücülüğü kim yaparsa yapsın suçludur. | |
| | |
| | |