![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Olaylara objektif bakmalıyız .Akp'nin kapatılmasını destekleyen kisilere sunu söylemek isterim acaba kendi oylarını verdikleri parti kapatılsaydı ne tepki verirlerdi ...hele o parti iktidar partisi olursa.kendilerini Akp yi destekleyenlerin yerine koysunlar...bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: Aslen Mersin/Silifke'li olup Ankara'da oyuruyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 55 ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Olaylara objektif bakmalıyız .Akp'nin kapatılmasını destekleyen kisilere sunu söylemek isterim acaba kendi oylarını verdikleri parti kapatılsaydı ne tepki verirlerdi ...hele o parti iktidar partisi olursa.kendilerini Akp yi destekleyenlerin yerine koysunlar...bu olayı demokrasinin katliamı olarak nitelendirmeyen sayın arkadaslar tarihi bilgilerini biraz sınasınlar. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Alıntı:
Kendi oyumu verdiğim partiye eğer kapatma davası açılmış olsaydı. Oyumu verdiğim parti Akp nin yaptıklarını yapmış olsaydı. Adalet yerini buldu derdim. Yanlış olan bir şeyler varsa yanlıştır. O parti yapmış ya da bu parti yapmış hatta isterse bu yanlışı babam yapmış olsun karşısında dururum ve ne gerekiyorsa onun yapılmasını isterim. Şu an kapatma davası yargıda eğer Akp suçsuz bulunursa kapatılmaz, kapatılmasına karar verilirsede adalet yerini bulmuş olacak. Adaletin kestiği parmak acımaz... | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Harika paylaşım bu yazılanlar doğruysa dile benden ne dilersen çok güzel bir haber ... |
| | |
| | #14 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 231 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Ben kurtuluyoruz ibaraseni doğru bulmuyorum. öncekilerden kurtulduk. CHP iktidar olmasında kim geçerse geçsin başa.. DTP yi bu kısma saymıyorum bile.. Onlar hayal aleminde yaşıyor. AKP sonuna kadar var olacak . diyelim ki yok oldu. o zamanda PAK paktiye oyumu veririm. Yok bazı yönlerde atak yapar ve uygulayıcı olursa oyum MHP'nindir. Siz kendinizi kandırın ... Yok bölünüyor falan fıstık. Herkes siyasi rant peşinde Ülkeyi düşünen yok. Ben AKP'yi başarılı buluyorum. Şahsi fikrimdir. Saygılarımla. |
| | |
| | #16 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Alıntı:
Yorumunuza ben de katılıyorum. Seviyeli ve medeni bir şekilde tartışıyoruz. Ben de yorumlarıma yazılan cevaplarda hakaret,küfür, argo kelimeler olmadıkça yöneticilerin bana yazılan cevaplara müdahele etmesini şahsen istemiyorum. Forumların kendine göre kuralları var ve bu kurallara uymaya çalışıyorum. Her insan kendi düşüncesini medenice yazabilmeli. Hepimiz farklı renklerde insanlarız. Gökkuşağının renkleri gibi rengarenk düşüncelere sahibiz. Tek tip insan yada tek renkte düşünceler bize sıkıntı verirdi. Mutlaka muhalefet yorumlar olmalı ki farklı düşünceler ortaya koyulabilsin. Karşıt görüşdeki insanların yorumları benim için daha değerlidir. Bana kendimi ifade edebilme imkanı verdikleri için karşıt görüşteki arkadaşlara yada muhalefetlik yapan arkadaşlara tşk ediyorum. Saygılar... | |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! |
| | |
| | #18 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! Alıntı: Arkadaşım renkli ve büyük harf kullanma gözlerimiz gayet iyi görmekte.. LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! | |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! sLmm yaptıNız çaLışmadan doLayı admiN arkadasım kutLarım hakikatteN oyLe çıkar çevreLer düyme bastı ak Parti kapatmak içiN eLinden geLeni yapıoLar asKeri oLmadı siviL bi şekiLde ak Parti topyüküN kaLdırma çaLışıo çıkar çewreLer i bu çıkar ÇevreLern başındadaa doğan medya gurubu başı Çekior amaa şuNaa inancım tamm amaçlarna kavuşamıcaklar türkiyenin huzur ortamını bozamıcak bu oluşumlar bu seFer miLLetimiz uyandı herşeN farkında bu küçük oyunlar gelmicek herşey içiN teşekkürLer iy forumLarr... |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Gözünaydın Türkiye AK Parti'den kurtuluyoruz! |
| | |
| | |