FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

paralı eğitim istiyoruz....

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "paralı eğitim istiyoruz...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Liseli ve dershaneli öğrencilerden bu sefer paralı eğitim için yürüdü ... Adana’da İnönü parkında saat 12.30!da Gerici Otoriter Piyasacı Eğitim İstiyoruz pankartı açarak “Paralı Eğitim Paralı Sağlık”, “Paran kadar oku, ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-04-2008, 10:16 AM   #1
FORUM MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
paralı eğitim istiyoruz....

Liseli ve dershaneli öğrencilerden bu sefer paralı eğitim için yürüdü ...

Adana’da İnönü parkında saat 12.30!da Gerici Otoriter Piyasacı Eğitim İstiyoruz pankartı açarak “Paralı Eğitim Paralı Sağlık”, “Paran kadar oku, Paran yoksa Öl” “Türban özgürlüktür, Fes takke farzdır” sloganları atarak bir araya gelen liseli ve dersaneli öğrenciler AKP hükümetinin uyguladığı Neo liberal politikaların yetersizliğinden şikayetlerini bildirdi.

Liseli Genç Umut tarafından yapılan basın açıklamasında AKP hükümetinin yürüttüğü liberal politikaların yetersizliğine dikkat çekilerek eğitim hayatının genelinde piyasacı ve gerici politikaların hakim olması gerektiği söylendi. Özelleştirilmeyen kantinlerin, otoparka çevrilmeyen okul bahçelerinin varlığını korumasını anlamadıklarını söyleyen liseliler “Okullarımızda tütün mamullerinin satışına izin verilmemekte, ihtiyaç duyan kişilere sağlanan yakın koruma hizmeti engellenmekte, Müslüman kardeşlerimizin başlarını kapatması engellenmektedir. 21.yüzyılda bu tür uygulamalarla karşı karşıya kalmaktan utanç duymakta, derhal özgürlük zeminlerinin sağlanmasını talep etmekteyiz” dediler.

Liseliler ayriyeten bugün Meclis’te görüşülen sosyal sigortalar ve genel sağlık sigortasına dair görüşlerini bildirdiler "ülke gündemimizi boşuna işgal eden bir konuya dair fikirlerimizi paylaşmak istiyoruz. Tahmin edeceğiniz üzere bu konu Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortasıdır. Sağlık Bakanımız, değerli IMF ve Dünya Bankası yetkililerince hazırlanan bu yasayla beraber herkes ödediği prim kadar sağlık hizmeti almış olacak. Ama bu durum bazı armut piş ağzıma düş zihniyetinde olanları harekete geçirmişe benziyor. Parasız sağlık gibi demode laflarla sokaklara çıkıp parası olanlar gibi eşit hizmet talep etmekte ve bunun anayasal hak olduğunu belirtmektedir. Bunun üzerine derhal Meclis’te görüşülen yasa kanunlaştırılmalı, üç kuruşa beş köfte devri kapanmalıdır."

sendika org...
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 02-04-2008, 10:30 AM   #2
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
Cevap: paralı eğitim istiyoruz....

Yüremesinlerde ne yapsınlar ...
Alt 02-04-2008, 10:49 AM   #3
FORUM MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yüremesinlerde ne yapsınlar ...
Değilmi? Yürümeliler ,konuşmalı lar,dur demeliler bu sisteme.....
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 02-04-2008, 01:26 PM   #4
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

eski bir siyasetcinin sözü geldi aklıma

YOLLAR YÜRÜMEKLE AŞINMAZ

bırakın herkes yürüsün zaten bu hükümetde insanlar rahat yürüsünler diye bol bol yol yapmaktadır.
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2008, 04:17 PM   #5
FORUM MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eski bir siyasetcinin sözü geldi aklıma

YOLLAR YÜRÜMEKLE AŞINMAZ

bırakın herkes yürüsün zaten bu hükümetde insanlar rahat yürüsünler diye bol bol yol yapmaktadır.
İlahi atmaca inanki bu sitede beni en çok güldüren sensin....:))
Alt 02-04-2008, 04:32 PM   #6
Banned

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İlahi atmaca inanki bu sitede beni en çok güldüren sensin....:))
gülmek sana yakışıyor

sonunda gülmeyi seviyorsak daha ne diim
Alt 02-04-2008, 04:35 PM   #7
FORUM MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gülmek sana yakışıyor

sonunda gülmeyi seviyorsak daha ne diim
Saol "atmaca" gülmek bana çok yakışır ve ben inanki senin sayen de çok keyifliyim....teşekkürler....Hep beraber gülüyoruz ağlancak halimize baksana....
Alt 02-04-2008, 04:51 PM   #8
Banned

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Saol "atmaca" gülmek bana çok yakışır ve ben inanki senin sayen de çok keyifliyim....teşekkürler....Hep beraber gülüyoruz ağlancak halimize baksana....
hadiii bu kadar karamsar olma halimizde ne varmış bak A.K.P. yede dava açıldı milletin
yürümeye ihtiyacıda kalmayacak

bunların hepsi meselenin yüzeysel buyutlarıdır meselenin özüne inmek gereklidir

neden tüm insanlar huzursuz neden herkes halinden şikayetci niçin ömrünün yarısından fazlasını çalışarak geçirmek zorunda kalan insanlar sosyal refah düzeyine erişemiyor
okadar ağlanacak halimiz karşısında durduhumuz hale bak

bizim halimiz
aynı manavdan alacağı olan birinin kasabın önünde ağlaması gibi

hiç düşündünüzmü bu olayların manevi sebebi nedir diye hep güç bizde dedik
gücü kendimizde aradık

ALLAH C.C. bir ayetinde imanlarının arkasından küfre sapan bir kavme ALLAH niçin hidayet yolunu göstersin diyor o kavim hidayeti istemiyorki

hatayı kendimizde arasak hani az bir şeyde olsa arasak bu zulumların hiç biri başımıza gelmez.......

iyi forumlar
Alt 02-04-2008, 05:06 PM   #9
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

insanlarımız şükürsüz....
ya öğretmenlerin hepsi ağlıyolar açız diye hani ben açlıktan ölen öğretmen görmedım ,
asgari ücretle geçinen aileler bile varken öğretmenlerın yakınmaları bana çok saçma geliyor,ya otur haline şükret ya,senden kötü durumda olanları bir düşün.ha şimdi diyeceksınız ki kötü durumda olanlar hükümetin mağrifeti,doğru bu ülkede bi yerde deprem olsa hükümet suçlu,birisine araba çarpsa hükümet suçlu,sel olsa yine.....artık birşey diyemiyorum.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2008, 05:09 PM   #10
Altın Üye (nisan 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor

öğretmenlerin tuzu kuru arkadaşlar olan velilere oluyor hele birde gücü yoksa garibimin çocuğuna nasıl yetecek bu insanlar

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:22 PM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0