FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

paralı eğitim istiyoruz....

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "paralı eğitim istiyoruz...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Gelecekle ilgili endişelerimin artması şuan ki gençliğin hayata bakış açılarıyla çok bağlantılı.Paralı eğitimin paralı sağlık hizmetinin ne anlama geldiğinide bilmiyorlar eminim. Eğitim olanaklarını kullanmaktaki uçurum gittikçe açılıyor.Belli bölgelerde okulsuzluktan,sınıflarda ki ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-04-2008, 01:18 PM   #21
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cahilden Dostum Olacağına Alimden Düşmanım Olsun

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor
Cevap: paralı eğitim istiyoruz....

Gelecekle ilgili endişelerimin artması şuan ki gençliğin hayata bakış açılarıyla çok bağlantılı.Paralı eğitimin paralı sağlık hizmetinin ne anlama geldiğinide bilmiyorlar eminim.
Eğitim olanaklarını kullanmaktaki uçurum gittikçe açılıyor.Belli bölgelerde okulsuzluktan,sınıflarda ki istiflerden,öğretmensizlikten şikayetçi iken insanlar,özel okullarda akıllı tahta dönemine geçiliyor.
Parasızlıktan okuyamıyan yine okuyamıyor,zorunlu eğitimi zorluklarla tamamlıyor ki buna ne kadar eğitim denir tartışılır.Daha sonrasın da Allah kerim denip devam ediliyor hayata.Ya zorluklarla savaşarak kıt kanaat aile parasıyla okuyacan yada çalışarak okuyacan.Yada okumayıp hayatın çarklarında eğitim yerim yaşamında yaşadıkların olacak.
Eğitime verilen destek çok önemli bunların düzelmesinde.Sadece hükümetten değil halkça bir destek vermek zorundayız.Elimizden ne kadar ne gelirse.
LÜTFEN BU YAZDIĞIMA GEREKSİZ TEPKİLER VERMEYİN.Oklullardan da alınmasın mesela elektrik ve su parası.Camilerden alınmadığı gibi.O parayla okul için birşey yapılsın ,bir eksiği tamamlansın.Sakın ha camiden niye alınmıyor demiyorum Hemen polemik yapmayın.:))
meys isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 01-05-2008, 01:31 AM   #22
Yeni Kayıt

Rep Gücü: 2 Rep: 10
Tuffy is on a distinguished road
Unknown

NE DİYİM EĞİTİM ŞART !
sendikacılarda olsanız eğitim şart. Ya Tayyip Erdoğana kötü diyorsunuz tamam kabul ediyim kötü olsun. Hadi diyelimki indirdiniz koltuktan ( gücünüz yetmezde ) peki kimi getireceksiniz başa Soruyorum Deniz Baykal ımı Devlet Bahçeliyimi ? Daha önce bunları da gördük değişen neydi isimlerden başka . Bozgunculuğu bırakında X-ray kardeşimin dediği gibi halinize birazcık şükretmesini bilin yaa Türkiye Cumhuriyet tarihinde yapılan bütün yanlışları Akp ye kimse kesemez şu an Türkiye bu durumdaysa Tayyip Erdoğanın suçu değil bu Yapılan yanlış ve taraflı politiklar senelerdir hüküm sürüyor bişey demiyorsunuzda bir akp ci olmama rağmen söylüyorum bunu fatura neden herzaman sizden birazcık farklı düşünen insanlara kesiliyor. Bu ayrımcılıktır bu bölücülüktür bu bozgunculuktur bu dirlik ve düzeni , huzur ve refahı bozmaktan başka bişey değildir.
Unutmayın bazı insanların özgürlükleri kısıtlanmakta baş örtüsü sorununda olduğu gibi. Ve bu düzeltilmeye çalışınlıncada hemen irticacı laikizm karşıtı bi rol üstleniyor ne hikmetse
Hepsini geçiyim Kimle uğraştığınızı bilmiyorsunuz Türk vatandaşlarının yüzde 45 inin 50 sinin hatta 60 ının istediği ve oy verdiği bi partiden politikalarının çoğundan rahatsız olmadığı bir partiden bahsediyorsunuz
soruyum size Kimi kapatacak kimi indiriceksiniz
Akp yimi Türk halkınımı ?
Hani egemenlik kayıtsız şartsız Milletindi
Hani poltik bir ülkede yaşıyorduk
Son sözüm eğer bu cennet vatanı Tayyip Erdoğan dan iyi yöneteceğini idda eden birisi warsa siyasal fakülteler okusun seçilsin v.s sonra onu görelim Boş kelamla iş olmaz
saygılarımla.
Tuffy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 01-05-2008, 01:35 AM   #23
Yeni Kayıt

Rep Gücü: 2 Rep: 10
Tuffy is on a distinguished road
heart Cevap: paralı eğitim istiyoruz....

Mrs x- ray kardeşim yazdığın bütün yorumları okudum.
Bana göre çok haklı şeyler yazmışsın. Bence çoğu siyasetçi ve Türkiye vatandaşı senin gibi düşünmeli... seni kutluyorum tarafsız ve doğru yorumlarından dolayı
Tuffy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-05-2008, 01:41 AM   #24
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

vokyaltirik is on a distinguished road
Cevap: paralı eğitim istiyoruz....

evet daha cok ısık okulları daha cok fem daha cok abıler ablalar dahda cok bım marketlerı ve bunun gıbılerı:butun yollar sızın olsun yapa yapa guneye dogru gıdın sama gıdersınız orda daha rahat edersdınız:D
vokyaltirik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:34 PM .