![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "paralı eğitim istiyoruz...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu paralı eğitim veren yerler acaba iyilik adına ya da hayrına bedava çocuk okutsalar herhalde bu yerlere enayi derler..! dimi...! bazı özel okullar bunu yapıyor ya...!..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: paralı eğitim istiyoruz.... Bu paralı eğitim veren yerler acaba iyilik adına ya da hayrına bedava çocuk okutsalar herhalde bu yerlere enayi derler..! dimi...! bazı özel okullar bunu yapıyor ya...! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 262 ![]() ![]() ![]() | Cevap: paralı eğitim istiyoruz.... mrs.x.ray... sizin istediğniz şükürcü bir toplum ...size göre insanca yaşamayı istemek şükürsüzlük sanırım...türkiye de göreve yeni başlayan bir öğretmen yılda 10 bin 82 dolar alırken almanya da yeni başlayan bir öğretmen 40 bin 125 dolar alıyor...bu durumun sebebine dair hükümet dışındaki nedenlerinizi gerçekten merak ediyorum...saygılar |
| | |
| | #13 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: paralı eğitim istiyoruz.... neden değil de size şöyle cevap vereyim,biz başörtüsündeki yasağın ortadan kalkmasını diğer ülkelerde avrupada bile böyle bir uygulamanın olmadığını savunurken bize gidin iranda yaşayın deniliyo o zaman siz de gidin almanya da yaşayın. evet benim istediğim şükürcü bir toplum şükretmek kadar doğal ne olabilir anlayamadım,siz etmiyorsunuz sanırım.o da sizin bileceğiniz bişey bunlar benim düşüncem,herkes düşüncesinde hür değil mi??? saygılar......... |
| | |
| | #14 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: paralı eğitim istiyoruz.... Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 262 ![]() ![]() ![]() | Cevap: paralı eğitim istiyoruz.... sayın erkişi... gerçekten benim de anlamadığım bir durum var...ben bu yorumu mrs.x.ray in görüşlerine cevaben yazdım bu şekilde bakarsanız dolar örneğini neye istinaden verdiğimi daha net görebilirsiniz...güney adlı üyeyle ilgili ve onun yazdıklarıyla bağlantılı birşey yazdığımı düşünmüyorum onunla ilgili düşüncelerinizi de o üyeyle paylaşırsanız sevinirim... saygılar.... |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: paralı eğitim istiyoruz.... Alıntı:
bet veya konu üzerinde yorum yapabilir diye bir kural mı geldi. Sizin yazdıklarını onaylamak mecburiyetimi var veya size cevap olacak gibi bir görüş yazarken konu içerisinde başka üyeye ait söz veya yorum olamaz mı; Kime muhatap veya genel yazacağımda tüm üyeler gibi benimde kendi kararımdır, muhatap olmak istemeyen kenarda durur veya, varsa düşünceniz muallak kaydetmek yerine anlaşılır yazın, alınganlık göstereceğiniz cevaplarda almayınız. İyi forumlar. | |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 262 ![]() ![]() ![]() | Cevap: paralı eğitim istiyoruz.... sayın erkişi... forum kuralları hakkında verdiğiniz bilgiye itirazım yok...ama konu mecrasından çıkmaktadır böyle olunca da kişisel inatlaşmalar başlar...bu da konunun ve forumun amacını aşar...sizinle forumun ve konunu amacı doğrultusunda tartışmak isterim... |
| | |
| | #18 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: paralı eğitim istiyoruz.... Alıntı:
şimdi siz benim yazımamı yoksa "ulrike" nin yazısına mı cevap verdiniz ne olur açıklayında ,bu karmasık düşünce şeklinizden bizleri kurtarın... "sendrom" lar çoğalmış baksanıza; her tarafa elinizi,kolunuzu vede dilinizi uzatmanızdan nasıl bir ruh hali içinde olduğunuz çok anlaşılıyor.bence açık veriyorsunuz "erkişi".Hani er liğe yakışmaz ya bu ruh üşümeleri onun için diyorum...Dikkat edin ruh sağlıgınız bozuluyor.... size de çokkk iyi forumlar... | |
| | |
| | #19 | |
| |
| | |
| | #20 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: paralı eğitim istiyoruz.... Alıntı:
Felsefe neden olmasın? Tabi ki mümkün zira çok sağlıklı bir düşünce yapısına sahibimdir.Siz iyi bilirsiniz... iyi forumlar keyifli tartışmalar dileğiyle... | |
| | |
| | |