FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

paralı eğitim istiyoruz....

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "paralı eğitim istiyoruz...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu paralı eğitim veren yerler acaba iyilik adına ya da hayrına bedava çocuk okutsalar herhalde bu yerlere enayi derler..! dimi...! bazı özel okullar bunu yapıyor ya...!..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-04-2008, 05:12 PM   #11
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret
Cevap: paralı eğitim istiyoruz....

Bu paralı eğitim veren yerler acaba iyilik adına ya da hayrına bedava çocuk okutsalar herhalde bu yerlere enayi derler..! dimi...! bazı özel okullar bunu yapıyor ya...!
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 07-04-2008, 11:41 PM   #12
Yeni Kayıt
eğer siz newton sanız başınıza düşen elma aksilik değildir !!!!

ulrike kıymetli bir taşulrike kıymetli bir taşulrike kıymetli bir taş

mrs.x.ray...

sizin istediğniz şükürcü bir toplum ...size göre insanca yaşamayı istemek şükürsüzlük sanırım...türkiye de göreve yeni başlayan bir öğretmen yılda 10 bin 82 dolar alırken almanya da yeni başlayan bir öğretmen 40 bin 125 dolar alıyor...bu durumun sebebine dair hükümet dışındaki nedenlerinizi gerçekten merak ediyorum...saygılar
ulrike isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 09-04-2008, 12:55 PM   #13
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

neden değil de size şöyle cevap vereyim,biz başörtüsündeki yasağın ortadan kalkmasını diğer ülkelerde avrupada bile böyle bir uygulamanın olmadığını savunurken bize gidin iranda yaşayın deniliyo o zaman siz de gidin almanya da yaşayın.
evet benim istediğim şükürcü bir toplum şükretmek kadar doğal ne olabilir anlayamadım,siz etmiyorsunuz sanırım.o da sizin bileceğiniz bişey bunlar benim düşüncem,herkes düşüncesinde hür değil mi???
saygılar.........
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-04-2008, 04:44 AM   #14
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
ulrike´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mrs.x.ray...

sizin istediğniz şükürcü bir toplum ...size göre insanca yaşamayı istemek şükürsüzlük sanırım...türkiye de göreve yeni başlayan bir öğretmen yılda 10 bin 82 dolar alırken almanya da yeni başlayan bir öğretmen 40 bin 125 dolar alıyor...bu durumun sebebine dair hükümet dışındaki nedenlerinizi gerçekten merak ediyorum...saygılar
Sayın güney'i destekleyen düşünceniz gayet yerinde! ama aklımız karıştı, şu dolar nedir, manası nedir? Neyin ölçüsüdür? güney hanımla özgürce bir karar vererek bizi aydınlatsanız da şükrümüz artsa! minnettar kalırız yani, açıklarsanız, elbirliğiyle, zaten ne güzel eklemiş güney hanım, yasaklara karşı çıkmış ve özgürlük istemiş. haaa araya kendi yasaklarınıda sıkıştırmış (türbana geçit yok vs. diye) ama alıştık ona artık, o bir sendrom biliyoruz. İyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-04-2008, 08:50 PM   #15
Yeni Kayıt

sayın erkişi...

gerçekten benim de anlamadığım bir durum var...ben bu yorumu mrs.x.ray in görüşlerine cevaben yazdım bu şekilde bakarsanız dolar örneğini neye istinaden verdiğimi daha net görebilirsiniz...güney adlı üyeyle ilgili ve onun yazdıklarıyla bağlantılı birşey yazdığımı düşünmüyorum onunla ilgili düşüncelerinizi de o üyeyle paylaşırsanız sevinirim...

saygılar....
Alt 11-04-2008, 12:18 AM   #16
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
ulrike´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın erkişi...

gerçekten benim de anlamadığım bir durum var...ben bu yorumu mrs.x.ray in görüşlerine cevaben yazdım bu şekilde bakarsanız dolar örneğini neye istinaden verdiğimi daha net görebilirsiniz...güney adlı üyeyle ilgili ve onun yazdıklarıyla bağlantılı birşey yazdığımı düşünmüyorum onunla ilgili düşüncelerinizi de o üyeyle paylaşırsanız sevinirim...

saygılar....
Foruma akşamdan, akşama seyrek girdikçe, forum kurallarında (sanmıyorum ama) değişti galiba, ortaya konulmuş bir konuda siz kendinizde yorum veya cevap verme hakkı görüyorsanız size veya genele cevap verileceğinide kabullanmeniz gerekir, yoksa her konuda bir kaç kişiye bir masa ve sadece bunlar kendi aralarında sbet veya konu üzerinde yorum yapabilir diye bir kural mı geldi. Sizin yazdıklarını onaylamak mecburiyetimi var veya size cevap olacak gibi bir görüş yazarken konu içerisinde başka üyeye ait söz veya yorum olamaz mı; Kime muhatap veya genel yazacağımda tüm üyeler gibi benimde kendi kararımdır, muhatap olmak istemeyen kenarda durur veya, varsa düşünceniz muallak kaydetmek yerine anlaşılır yazın, alınganlık göstereceğiniz cevaplarda almayınız. İyi forumlar.
Alt 11-04-2008, 01:09 AM   #17
Yeni Kayıt

sayın erkişi...

forum kuralları hakkında verdiğiniz bilgiye itirazım yok...ama konu mecrasından çıkmaktadır böyle olunca da kişisel inatlaşmalar başlar...bu da konunun ve forumun amacını aşar...sizinle forumun ve konunu amacı doğrultusunda tartışmak isterim...
Alt 11-04-2008, 09:03 AM   #18
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın güney'i destekleyen düşünceniz gayet yerinde! ama aklımız karıştı, şu dolar nedir, manası nedir? Neyin ölçüsüdür? güney hanımla özgürce bir karar vererek bizi aydınlatsanız da şükrümüz artsa! minnettar kalırız yani, açıklarsanız, elbirliğiyle, zaten ne güzel eklemiş güney hanım, yasaklara karşı çıkmış ve özgürlük istemiş. haaa araya kendi yasaklarınıda sıkıştırmış (türbana geçit yok vs. diye) ama alıştık ona artık, o bir sendrom biliyoruz. İyi forumlar.
Sevgili vede saygıdeğer erkişi;nedir bu sürekli "güney" lilik hali...Nasıl bir bağlantı kurdunuz yada nasıl bir mantık yürüttünüz açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum. (hani bu aralar anlayamıyorum ya )
şimdi siz benim yazımamı yoksa "ulrike" nin yazısına mı cevap verdiniz ne olur açıklayında ,bu karmasık düşünce şeklinizden bizleri kurtarın...

"sendrom" lar çoğalmış baksanıza; her tarafa elinizi,kolunuzu vede dilinizi uzatmanızdan nasıl bir ruh hali içinde olduğunuz çok anlaşılıyor.bence açık veriyorsunuz "erkişi".Hani er liğe yakışmaz ya bu ruh üşümeleri onun için diyorum...Dikkat edin ruh sağlıgınız bozuluyor.... size de çokkk iyi forumlar...
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-04-2008, 11:55 PM   #19
Aktif Uye

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili vede saygıdeğer erkişi;nedir bu sürekli "güney" lilik hali...Nasıl bir bağlantı kurdunuz yada nasıl bir mantık yürüttünüz açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum. (hani bu aralar anlayamıyorum ya )
şimdi siz benim yazımamı yoksa "ulrike" nin yazısına mı cevap verdiniz ne olur açıklayında ,bu karmasık düşünce şeklinizden bizleri kurtarın...

"sendrom" lar çoğalmış baksanıza; her tarafa elinizi,kolunuzu vede dilinizi uzatmanızdan nasıl bir ruh hali içinde olduğunuz çok anlaşılıyor.bence açık veriyorsunuz "erkişi".Hani er liğe yakışmaz ya bu ruh üşümeleri onun için diyorum...Dikkat edin ruh sağlıgınız bozuluyor.... size de çokkk iyi forumlar...
Sayın güney arkadaşım; nedense! maksatlı konu başlıklarınızda benim cevaplarımdan rahatsız olduğunuzu hisstmeye başladım. Sizlerin açtığı konularda ben er (kek) kişi gibi tek kişi olmakla beraber siz hak getire saf, saf oluyorsunuz ayrı ayrı cevap yerine fotokopi gibi olan düşünce boyutunuza bazen aceleye gelince böyle cevap veriyorum ve içinden ayırım yapmayı sizden iyi bilende olmadığı için ve süphemde olmadığı için böyle grup cevaplar doğuyor, ne yapalım cephe çok, üstelik hiç üzerime vazife değil derken neredeyse sizlerin haksız saldırıları diye nitelendirdiğimden AKP ve düzen savunucusu oldum, çıktım. Halbuki öncelikle sizlerden olmak üzere mevcut iktidar zihniyetinden de bu ülkeye yarar gelmeyeceğine inananlardanım. Konularda yanınıza illada birilerini payanda almazsanız cevaplarımda tabiki daha sade ve bireyler göre olur. Psikoloji konusunda değilse bile Felsefe konusunda sizden yararlanmak isterim, sağlıklı düşüncelerinizin bulunduğu boyutlarda. İyi forumlar..
Alt 18-04-2008, 12:52 PM   #20
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın güney arkadaşım; nedense! maksatlı konu başlıklarınızda benim cevaplarımdan rahatsız olduğunuzu hisstmeye başladım. Sizlerin açtığı konularda ben er (kek) kişi gibi tek kişi olmakla beraber siz hak getire saf, saf oluyorsunuz ayrı ayrı cevap yerine fotokopi gibi olan düşünce boyutunuza bazen aceleye gelince böyle cevap veriyorum ve içinden ayırım yapmayı sizden iyi bilende olmadığı için ve süphemde olmadığı için böyle grup cevaplar doğuyor, ne yapalım cephe çok, üstelik hiç üzerime vazife değil derken neredeyse sizlerin haksız saldırıları diye nitelendirdiğimden AKP ve düzen savunucusu oldum, çıktım. Halbuki öncelikle sizlerden olmak üzere mevcut iktidar zihniyetinden de bu ülkeye yarar gelmeyeceğine inananlardanım. Konularda yanınıza illada birilerini payanda almazsanız cevaplarımda tabiki daha sade ve bireyler göre olur. Psikoloji konusunda değilse bile Felsefe konusunda sizden yararlanmak isterim, sağlıklı düşüncelerinizin bulunduğu boyutlarda. İyi forumlar..
Sevgili Erkişi; "maksatlı yazılar"ve de konular açıyorum evet,zira genel geçer şeyler pek ilgilendirmiyor beni.Ama şunu içtenlikle söyleyebilirimki asla cevaplarınızdan rahatsız değilim bilakis çok ta keyif alıyorum sizinle atışmaktan.Ben hayatımda kimseyi payanda falan almadım kendime,gerek duymadım.Aynı görüşlere sahip insanların ortaklığının doğal olduğunu sizde çok iyi bilirsiniz.Ben konumu açarım ve seyrederim ,kimsenin fikri beni bağlamaz okurum gerekirse cevap veririm . Size bir Liberal Politika savunucusunuz demek geliyor içimden ama emin değilim.Neyse..Ama sakın verdiğiniz cevaplardan rahatsız olduğumu düşünmeyin...Sizinle tartışmak seviyeli ve anlaşılır..
Felsefe neden olmasın? Tabi ki mümkün zira çok sağlıklı bir düşünce yapısına sahibimdir.Siz iyi bilirsiniz...

iyi forumlar keyifli tartışmalar dileğiyle...
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:19 AM .