![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "yeni bir yönetim şekli?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bir devlet düşünün:yönetim şeklinin demokrasi olduğu söylensin ama halk kimi gedirirse onu öldürüyorlar. sonraki açıklamalardada ANAYASA,LAİKLİK,ANARŞİ...vs. söylüyorlar. demekki demokrasi değil.şah yönetimi hiç değil. acaba halkın kendi kendini yönettiği bir ütopya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | yeni bir yönetim şekli? bir devlet düşünün:yönetim şeklinin demokrasi olduğu söylensin ama halk kimi gedirirse onu öldürüyorlar. sonraki açıklamalardada ANAYASA,LAİKLİK,ANARŞİ...vs. söylüyorlar. demekki demokrasi değil.şah yönetimi hiç değil. acaba halkın kendi kendini yönettiği bir ütopya vermıdır erçekten* sanırım bu konuya niçhe bile aptal aptal bekardı.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir yönetim şekli? Alıntı:
neden olmasın??? | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: yeni bir yönetim şekli? güzeldi ya :) nietzche gene özlü sözler söylerdi :D ama 3 tane ataturk 3 tane che 3 tane lenin 3 tane stalin gelirse kökten kurtarırız ülkeyi :D
__________________ Güzel günler göreceğiz çocuklar :) |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir yönetim şekli? |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir yönetim şekli? bu tarif ne tarifi acaba biraz açıklama yapabilecek varmı merakımı mazur görün hani pasta tarifi gibi olmuşta biraz herşeyden üçer adet... iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: yeni bir yönetim şekli? bence okadarda zor değil biliyormusunuz. sadece halkın seçtiklerine dokunmasınlar. zaten sadece 5 yıl değilmi kötüde yapsalar 5 yıl yapıyorlar. derbe 25 yıl geri götürüyorken 5 yılın ne önemi var değilmi hem zaten bu halk müthiş bir yöneticiye alşkın değil yan etki yapabilir biz böyle hükümetlerimizle kör topal alıştık .biz bole seviyoruz birbirimizi.BENCE.![]() |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 262 ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir yönetim şekli? |
| | |
| | |