FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

"elhamdülillah şeriatçıyım"

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde ""elhamdülillah şeriatçıyım"" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: k.mutluluk ´isimli üyeden Alıntı Sevgili Hakan; Haklısınız ifadenizde; Ancak halk da yanılabilir takdir edersiniz ki; Sayın Başbakanımız iktidara gelmeden önce halka verdiği vaatleri hatırlarsanız milletimizin bu tarz bir yanılgıya ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-03-2008, 06:32 PM   #11
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor
Cevap: "elhamdülillah şeriatçıyım"

Alıntı:
k.mutluluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Hakan;
Haklısınız ifadenizde;
Ancak halk da yanılabilir takdir edersiniz ki;
Sayın Başbakanımız iktidara gelmeden önce halka verdiği vaatleri hatırlarsanız milletimizin bu tarz bir yanılgıya düşmesi olasıdır..Şimdi AKP ye oy verenler;Bu gün ülke topraklarının karış karış satılacağını nerden bilebilirlerdi? Hakkını arayan halka suç işliyorsunuz diyebileceğini de bilemezlerdi.Yani bugün ki iktidar partisinin büyük çoğunlukla başa gelmesinin altında biliyoruz ki;
İnsanımızın inançlarıda çok fazla sömürülmüştür..Bunları göz ardı edemeyiz ve sorumluluğu sadece halkada yükleyemeyiz..Neden? Çünki Türk insanı duygusaldır..Bunuda çok iyi kullanan siyasetçiler bunu sömürü haline dönüştürmüşlerdir...

Yakın tarihtede bu yanılgıların örnekleri vardır.Ve belkide yine olacaktır.Çünki;
Güya akıllı yöneticiler bunun zeminini şimdiden hazırlamaktadır.
Halkın pasif kalması için gelir düzeyinin düşürülmesi gerekir;
Benim yaşadığım ilde seçimlerden önce fakir halka oy verdirmek uğruna para dağıtıyorlar;
Ve bir lokma ekmeğe muhtaç insanlar çocuklarının karnını doyurabilmek için bu oyu vermek zorunda kalıyorlar,Çünki günlük yaşıyorlar.Böyle yaşamaya mahkum edildiler.

STRATEJİ BELLİDİR..

MESELE;
gerçekleri gözümüzü karartmadan görebilmektir..

iyi forumlar.
Tespitlerinize saygı duyuyorum ama katılamıyorum.
Avrupa'nın birçok ülkesinde Hristiyan demokratlar isminde ve benzeri amblem taşıyan partiler vardır.
Bu partiler zaman zaman iktidar oluyor, zaman zaman muhalefet...
Ama din'i amblem taşıması hiçbir şekilde problem teşkil etmiyor...

Bizim Türkiye'de Parti amblemine İSLAMİ kelimesini koyabilir misiniz ?
Koyarsanız ertesi gün partiyi kapatırlar.
Ama Komunizm adı altında,
Liberalizm adı altında,
Faşizm adı altında,
Ateizm adı altında,
Ataizm adı altında,
rahatlıkla parti kurabilirsiniz. Hatta Türkiye Çakallar Partisi isminde de kurabilirsiniz ve hiçbir engelle karşılaşmazsınız.

Yani kardeş, uzun lafın kısası ülkemizde sistem olarak inançlı kesime hiçbir şekilde tahammul yok !...
İster inanın, ister inanmayın.
İster gözünüzü açın, ister kapayın...

Mevcut olan AKP hükümeti, beni hiçbir şekilde temsil etmiyor. Bazı icraatlarını benimsiyor, bazılarını özellikle dış siyasetini benimsemiyorum.
Bu seçme, seçilme işlevini halk yapıyorsa, bırakalım son noktayı halk versin.
Halkın, seçme noktasında sağlıklı tespit yapamayacağını savunmak hoş bir tespit değildir.
Kendisine ne layıksa onu getirecektir. Bunun sonucuna katlanacaktır.
Beğenmiyorsa yapılan icraatları, o zaman seçimlerde önceki seçtiğini sandığa gömecektir.
Bunun başka bir seçeneği mevcut değildir.
Bir seçenek var, o da dayatmacı zihniyet, "hep bana" diyen zihniyet...
Bu son seçeneği seçmek = anti demokrasi, anti özgürlük, anti insan hakları...........

Ama fikir tahammulsüzlüğü, çekirdek kabuğunu doldurmayacak meseleleri sorun hale getiriyor.
Halkın ezici çoğunluğunun talep ettiklerine cevap vermek için adım atmak kapatılmaya sebep teşkil edecekse, bırakalım bu seçme ve seçilme hikayelerini, ülkeyi gardiyan devlet konumundaki kişiler yönetsin...
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 16-03-2008, 06:35 PM   #12
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

venüs will become famous soon enoughvenüs will become famous soon enough

Eee ne olucak milletimizin %70'i şeriatçi olur,sap gibi ayakta durmaya gerek yok diye düşünürse gelirsiniz başa.Yazık Bu devleti bu zamana kadar şeriatçiler getirmedi buzamana,düşmanlarla onlar savaşmadı,Türkiyenin her karış toprağını alıncaya kadar kaç şehitler,ne kanlar doküldü.Şimdi satın bakalım,savunun,geliriz yine başa deyin.Çook yazık çook.Kimlerin eline kaldı Türkiye...
venüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 16-03-2008, 07:10 PM   #13
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
venüs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eee ne olucak milletimizin %70'i şeriatçi olur,sap gibi ayakta durmaya gerek yok diye düşünürse gelirsiniz başa.Yazık Bu devleti bu zamana kadar şeriatçiler getirmedi buzamana,düşmanlarla onlar savaşmadı,Türkiyenin her karış toprağını alıncaya kadar kaç şehitler,ne kanlar doküldü.Şimdi satın bakalım,savunun,geliriz yine başa deyin.Çook yazık çook.Kimlerin eline kaldı Türkiye...

Sayın venüs...,
Türkiye ve öncesi Osmanlı İmp. dönemin hangi evresinde şeriatçı bir düzen ya da yönetim geldi.. önyargılı yazıp düşünüyor sunuz...Bu devleti bu zamana kadar getirenleri tanır mısınız da Ahkam kesiyor sunuz...Ekonomi uzmanlık alanınız mı da şikayet tarzı ithamlarda bulunuyor sunuz...Türkiye emin ellerdedir...Başka bir deyişle sadece sınıf başkanı sınıfı idare ediyor o kadar ...dert etme...siyaset rayında gitmezse senin de etkinliğin ortaya çıkar, seçimde gerekeni yaparsın saygı gösterir saygı görürsün....
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-03-2008, 10:51 PM   #14
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Yücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isimYücel bilinen bir isim

Degerli K.Mutluluk,
Site yöneticilerinin "yargıya intikal etmiş konu ile ilgili tartışma yapılmaz" haklı uyarılarından sonra isim vermeden sizi tamamlayıcı birkaç söz de ben etmek isterim.
Ulusal Kurtuluş Şavaşı'nın ardından imparatorluğun küllerinden yepyeni bir devlet kurdu Mustafa Kemal ve arkadaşları. Adı; TÜRKİYE CUMHURİYETİ, yörüngesi;çağdaş batı medeniyeti,işlevi;tam bağımsız,laik,demokratik,sosyal hukuk devleti. Batının esiri olmadan,batının evrensel normlarını yaşama geçirilmesi doğrultusunda bir dizi reform yapmak gerekiyordu.Bunların başında yukardaki amaçlara kılavuzluk edecek yeni bir anayasa ve tamamlayıcı bir dizi devrim, dönüşüm yasaları...
İşte tam da bu eşşiz ve tarihsel alt-üst oluşun halk katmanlarında "kabul" gördüğü bir dönemde "örümcek beyinler" hiç de boş durmuyor, yeni filizlenen Cumhuriyet'imizi yıkmak için var güçleri ile çalışıyorlardı.Şimdi bunlardan biri "ŞEYH SAİD İSYANI"na kısaca değinelim;Cumhuriyet'in kazanımlarını içne sindiremeyen ve İngiliz Emperyalizmi ile sürekli flört halinde olan Şeyh Said 13.Şubat 1925'de o zamanar vilayet olan Genç Vilayeti'nin Merkez kazasına bağlı DARAHİNİ beldedesini "din uğruna,Allah'ın emirleri doğrultusunda,saltanatı getirmek uğruna" Vali ve diğer görevlileri rehin aldılar. Askeri birliklerimiz vali ve arkadaşlarını kurtardılar ve isyan püskürtüldü.07 Mart 1925'de Şeyhl Said beşbin kişilik kuvveti ile bu kez Diyarbakır'a saldırdı.Meclis derhal toplanarak "Takriri-Sükun" kanununu çıkararak Diyarbakır ve Ankara'da İstiklal Mahkemelerinin kurulmasına olanak sağlandı. İsyan bastırıldı ancak,Şeyh Said ve önemli arkadaşları kaçtı daha sonra Varto yakınlarında yakalandı.Ayaklanmayı destekleyen "Kürt Teali Cemiyeti Başkanı" Seyit Abdulkadir ve beş arkadaşı,Şeyh Said ve kırkyedi arkadaşı idam edildiler.
Cumhuriyet'i yıkma girişimi yalnızca bu olayla sınırlı değildi kuşkusuz. 23.Aralık 1930'da Manisa'dan gelen Şeyh Esat'ın altı silahlı adamı;"şapka giyen kafirdir,din elden gidiyor,saltanatı geri getireceğiz,bizim kırkbin kişilik ordumuz var bize katılın" ulumaları ile halkın bir kısmını kandırmışlar, yedek subay ve öğretmen Kubilay'ı öldürdükten sonra başını keserek Menemen sokaklarında dolaştırmışlardır.Ayaklanma bastırılmış Kubilay'ın başını kesen Derviş Mehmet ve 28 arkadaşı 03 Şubat 1931'de idam edilmişlerdir. 1937'de Tunceli Valiliği'ne askeri vali atanmasını istemeyen İngiliz Emperyalizminin has adamı Seyit Rıza önderliğindeki altıbin kişi ayaklanmş ve ayaklanma kanlı bir şekilde bastırılmış ve Seyit Rıza ve beş adamı idam edilmişlerdir.
Değerli dostlar,Cumhuriyet tarihi boyunca Cumhuriyet'imize yönelik saldırılar hep olmuştur,olacaktırda.Mutlaka dikkat etmişizdir, bu saldırıların kökeninde söylem ne olursa olsun emperyalizm var.Geçmişte İngiliz emperyalizmi,günümüzde ise ABD emperyalizmi.Ha bu oyundaki figürler sadece bunlarmı? Tabiki hayır,yerli işbirlikcileri olmadan senaryo tamamlanıp oyun sahnelenebilirmi? Özellikle ABD emperyalizmi strateji oluştururken 30-40-50 yıllık stratejiler oluşturur.Şimdi bizler bazen düşünüyoruz;"ya biz böyle bir yönetime layıkmıydık?" diye. 12 Eylül 1980 darbesi olmadan tanklar sokağa çıkmadan önce zamanın ABD Başanı Jimmy Carter;"Bizim çocuklar bu gece işi bitirecekler" diyor.Bu ne demek? daha 1970'lerin sonlarında sol'un tasfiye hareketi ve bu günün "ılımlı islam" rollerini üstleneceklerle birlikte BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ'nin yaşama geçirilmesi hedefleniyor. Ama bu sefer avuçlarını yalayacaklar çunki,ordumuza sonuna kadar güveniyor ve emperyalizmin oyununa geçit vermeyeciğini, Atatürk ilke ve devrimlerine halkla birlikte sahip çıkacağından en küçük bir kuşkumuzun olmadığını biliyoruz.
Sonuç olarak dostlar; bizim Cumhuriyet'imizin kuruluş felsefesi ve Anayasamız üç temel ayaktan oluşmaktadır. Yasama,Yürütme ve Yargı. "Çoğunluk bende ben istediğimi yaparım,bana yargı karışamaz" mantığı kırmızı ışıkta geçmekten çok daha tehlikelidir ve sonu her zaman hüsranla bitecek bir eylem biçimidir.
Yücel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-03-2008, 11:37 PM   #15
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

ya gerçektende çok önemli bulgular bulmuş sayın savcı onu süpermeydan aracılığıyla kutluyorum
birkaç madde daha ekleseydi daha güzel olurdu

mesela bu gün hava kapalı demiş olabilir?
saygılarımla
iyi forumlar

demokrasi yamaçlarında yetişse bile demokratik düşünceye ulaşamayan insanlar hala var olabilir
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-03-2008, 01:55 PM   #16
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tespitlerinize saygı duyuyorum ama katılamıyorum.
Avrupa'nın birçok ülkesinde Hristiyan demokratlar isminde ve benzeri amblem taşıyan partiler vardır.
Bu partiler zaman zaman iktidar oluyor, zaman zaman muhalefet...
Ama din'i amblem taşıması hiçbir şekilde problem teşkil etmiyor...

Bizim Türkiye'de Parti amblemine İSLAMİ kelimesini koyabilir misiniz ?
Koyarsanız ertesi gün partiyi kapatırlar.
Ama Komunizm adı altında,
Liberalizm adı altında,
Faşizm adı altında,
Ateizm adı altında,
Ataizm adı altında,
rahatlıkla parti kurabilirsiniz. Hatta Türkiye Çakallar Partisi isminde de kurabilirsiniz ve hiçbir engelle karşılaşmazsınız.

Yani kardeş, uzun lafın kısası ülkemizde sistem olarak inançlı kesime hiçbir şekilde tahammul yok !...
İster inanın, ister inanmayın.
İster gözünüzü açın, ister kapayın...

Mevcut olan AKP hükümeti, beni hiçbir şekilde temsil etmiyor. Bazı icraatlarını benimsiyor, bazılarını özellikle dış siyasetini benimsemiyorum.
Bu seçme, seçilme işlevini halk yapıyorsa, bırakalım son noktayı halk versin.
Halkın, seçme noktasında sağlıklı tespit yapamayacağını savunmak hoş bir tespit değildir.
Kendisine ne layıksa onu getirecektir. Bunun sonucuna katlanacaktır.
Beğenmiyorsa yapılan icraatları, o zaman seçimlerde önceki seçtiğini sandığa gömecektir.
Bunun başka bir seçeneği mevcut değildir.
Bir seçenek var, o da dayatmacı zihniyet, "hep bana" diyen zihniyet...
Bu son seçeneği seçmek = anti demokrasi, anti özgürlük, anti insan hakları...........

Ama fikir tahammulsüzlüğü, çekirdek kabuğunu doldurmayacak meseleleri sorun hale getiriyor.
Halkın ezici çoğunluğunun talep ettiklerine cevap vermek için adım atmak kapatılmaya sebep teşkil edecekse, bırakalım bu seçme ve seçilme hikayelerini, ülkeyi gardiyan devlet konumundaki kişiler yönetsin...
sevgili Hakan

Kominizm
Faşizm v.s bunlar siyasi ideolojilerdir..

Din insanın içindeki yaşattığı ve yaşam biçimine dönüştürdüğü kutsal bir değer olduğuna göre;
dini siyasallaştırmak ne derece doğru olabilir...

Dini siyasi ideoloji haline getirmek sizce inannçları demarolize etmez mi?

Ülkemizde inançlı insanlara saygı var;

saygı inancı rant ve çıkar uğruna kullananlara yok,olamaz da,işte arada ki fark bu.

Bugün hangi parti olursa olsun yüce dinimizi kullanarak oy toplamaya kalkarsa yine aynı eleştirilerde bulunurum.Çünki inançla siyaset bir araya sokulursa etik bir anayasa süreci işleyemez.

Bu kadar mı çaresiz kalıyor da yöneticiler;dini kullanıyorlar..bunun altında ki niyeti görmek neden inançlı insanlara tahammül yok anlamında algılansın ki...>

bende bunu kabul edemiyorum Hakan kardeşim;

O zaman şöyle bir düşünceye yol açılmıyor mu;
AKP yi desteklemeyenler inançsız
destekleyenler inançlı..

Ya bu kavramları bir araya getirmek bile yanlış...

Ancak bugünkü hükümet bunu açık açık ortaya koymuştur..

Çünki bakın biz bunu tartışıyoruz ne yazık!!!

Yine söylüyorum Din ve Devlet işleri birlikte yürütülmez...

Yürütülürse;bunun adı inanç olmaz,çıkar olur.!!!
Alt 19-03-2008, 03:09 AM   #17
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
sevgili Hakan

Kominizm

Din insanın içindeki yaşattığı ve yaşam biçimine dönüştürdüğü kutsal bir değer olduğuna göre;

saygı inancı rant ve çıkar uğruna kullananlara yok,olamaz da,işte arada ki fark bu.

Bugün hangi parti olursa olsun yüce dinimizi kullanarak oy toplamaya kalkarsa yine aynı eleştirilerde bulunurum.Çünki inançla siyaset bir araya sokulursa etik bir anayasa süreci işleyemez.

Bu kadar mı çaresiz kalıyor da yöneticiler;dini kullanıyorlar..bunun altında ki niyeti görmek neden inançlı insanlara tahammül yok anlamında algılansın ki...>

destekleyenler inançlı..

Bu gibi tartışmada neyi görmek,olaya hangi bakış açısından nasıl baktığınıza bağlı olarak size ters düşen yazı-yorum yapanlarda ,haklı olarak kendi bakış ve anlayış tarzı ile haklı ve doğru olanı anlatmaya çalışıyor ama....ama....kim doğru söylüyor....Tarafsız ve adil olarak...siz mi..!
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-03-2008, 11:36 AM   #18
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu gibi tartışmada neyi görmek,olaya hangi bakış açısından nasıl baktığınıza bağlı olarak size ters düşen yazı-yorum yapanlarda ,haklı olarak kendi bakış ve anlayış tarzı ile haklı ve doğru olanı anlatmaya çalışıyor ama....ama....kim doğru söylüyor....Tarafsız ve adil olarak...siz mi..!

Sevgili Metu;
Hayatta hepimizin varolma sebebleri vardır.Yaşam sürecinde hayata karşı duruşumuzu biz belirleriz,birilerine haksızsın demekten öte ;
düşüncemin doğruluğunu mantalite çerçevesinde paylaşarak fikir alışverişine girmek bana daha gerçekçi geliyor;Karşımdaki kişinin fikirlerini değiştirmek gibi bir gayem olmadığı gibi onun her zaman düşünme hakkını savunmayı tercih ederim,lakin savunduğum düşüncenin tezlerini belirlerim ve fikrimi sunmaktan çekinmem..

Burada ki amacımız sen haklısından öte;

farklı fikirleri hoşgörü içinde paylaşabilmenin güzelliğidir..Evet tek bir doğru vardır,ama bu tek doğruyu insan vicdanı belirler...Kişinin tercihidir..Burda ''ben haklıyım'' diyerek son noktayı koymayı da doğru bulmam..Ben içimde haklılığımı bilirim ve yazılarıma dökerim..Çünki hayata ki duruşum aksine müsade etmez..

saygılar..

Konu k.mutluluk tarafından (19-03-2008 Saat 11:47 AM ) değiştirilmiştir..
k.mutluluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-03-2008, 01:59 AM   #19
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
sevgili Hakan

Kominizm

destekleyenler inançlı..

Alıntı:
Kominizm
Komunizm ve kapitalizm, gibi bütün beşeri sistem doktrin ve ideolojiler gerçekte batıl ve beşeri birer "din" hükmündedir.
İslam'ın saadet ve adaletine teslim olmayıp, çeşitli ...izm'lere ve batıl sistemlere tabi ve taraf olanlar Kur'an'ın tabiriyle "tağutun kullarıdır."

Alıntı:
İnsanın inanç biçimine hiçbir ideolojinin veya savunucusunun müdahale etmeye hakkı yoktur.
Alıntı:
Ak partiden bahsediyorsanız, ak partinin din ile olan siyasi bağlantısını anlamakta güçlük çekiyorum.
Alıntı:
Gerçekten de var mı sizce ?
Televizyonlarda ve gazetelerin köşelerinde inançlı kesime ne kadar saygılı (!!!) olduklarını görüyoruz.

Alıntı:
Dinimizi kullanarak oy toplamak için, rant için kullananlara "yazıklar olsun" diyorum.
Alıntı:
destekleyenler inançlı..

Ben, beni temsil edeceğini düşünmediğim için akp'yi desteklemedim ve inancımdan birşey kaybetmedim.
Peki ben size soruyorum ;
Allah'ın kitabına "çağdışı" diyen,
Peygamberime "çöl arabı" diyen,
inançlı insanlara "gerici, yobaz" diyen
ve İslam'a savaş açmış insanların partilerine oy verenler için ne diyorsunuz ?

Alıntı:

İnsanların olması gereken haklarını onlara iade etmek için çaba sarfetmek kutuplaşmak değildir.
İlkokuldan itibaren öğretmenlik, doktorluk v.s..hayaliyle yaşayan bir kız öğrencinin çok ama çok basit gerekçelerle öğrenim hakları ellerinden alınıyor.
Gayri insani, gayri hukuki bu uygulama için kimse kimseyi mahkemeye veremiyor ama
bu insanların olması gereken haklarını onlara vermek için harekete geçen partiye kapatma davası açılıyor ve bunun ismine adalet deniliyor.
Adaletin olmadığı yerde anarşi olur k. mutluluk kardeş...
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:21 PM .