FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

"en az üç çocuk yapın"

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde ""en az üç çocuk yapın"" başlıklı konu görüntüleniyor, "Site yonetiminin adil olmayan davranışlarını açıklasaydınız daha memnun olurdum. Biz tüm kararlarımızı adil olduguna inanarak alıyoruz,almaya çalışıyoruz. Hatalar insanlara mahsustur ,soyleyin ki bizde hata yaptığımız olay bilelim. Alıntı: sizin anlatma ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-03-2008, 11:58 PM   #21
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret
Cevap: "en az üç çocuk yapın"

Site yonetiminin adil olmayan davranışlarını açıklasaydınız daha memnun olurdum. Biz tüm kararlarımızı adil olduguna inanarak alıyoruz,almaya çalışıyoruz. Hatalar insanlara mahsustur ,soyleyin ki bizde hata yaptığımız olay bilelim.

Alıntı:
sizin anlatma istediğinizi çok iyi anlayanlardanım..
malesef bazılarımız tartışmayı bile bilmiyoruz..
yeter lidir sanırım....

Konu metu tarafından (15-03-2008 Saat 01:06 AM ) değiştirilmiştir..
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 15-03-2008, 01:34 AM   #22
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
osmann´isimli üyeden Alıntı
Çoçuk doğurmak bakmak her ananın harcı değil zaten senin gibilere bir çoçuk bile fazla başbakanın ne demek istediğini anlamadan 3 çoçuk lafının üzerinden yorum yapıyorsunuz 20 sene sonra genç nüfus kalmayacak norveç gibi oluruz.

Alıntı:
semaksu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu cümlelerin benim adıma dava konusudur ve yarın sabah itibariyle yetkili mercilerce incelenip, dava bahsi olacaktır. Forum sayfalarında kiminle nasıl konuşulacağını öğren. Ya adam gibi kendi kendine öğrenirsin ya da sana devletin yetkili makamları öğretir.

Teknik olarak bilmiyor olabilirsin belki açıklayayım, senin adresin bile bu forum moderatörlerince bilinebilir. Kullandığın bilgisayarında IP numarası vardır. O ip numarasıyla o anda bulunduğun adres kapı numarasına kadar teknik olarak bilinir. Seni dava attiğimde site yöneticileriyle bu konuda bağlantı kurulacak.

Sana bu kadar açıklama bile çok. Eline dava dilekçesini aldığında anlarsın.
Haddini bilmez insan!
Bu akşam aklıma hep karşılaştırma geliyor nedense? Bu iki cevap ta da üyeler birbirlerine hakaret ediyor bana göre ama sonraki arkasına teknik bilir havası ile birde site yönetimini almaya çalışıyor.
1- Osmann isimli üye sadece " Senin gibilere bir çocuk bile fazla" sözünü sarfetmiş.
2-semaksu isimli üye forum yönetiminden de cesaret alarak dava tehdidi savuruyorum derkeeeen;
"Haddini bilmez insan" demiş, burada ikisininde de sadece dozu aşma var ve konuya göre hakaret bile değil saddece yakıştırma, Aman bundan cesaret alıpta her konuda şikayetçi olmaya kalkmayın, adama kardeşim bu cümleleri duymak istemiyorsan boyundan büyük laf etme sende derler. Veya şu ana kadar bir bu konuda birde bana ait bir şiiri şikayet ettimde sildirdim, " ben neymişim" filan deme, asıl bundan sonra her yazdığına ve cevabına dikkat et. Sayın üye, ve hukuki hata yapayım deme, İyi forumlar.

Sayın site adminlerinede bu yaptığımın bir öz eleştiri ve site yönetiminin sadece kendi forum kurallarını uygulama zorunluluğu olduğunu bilenlerden olduğumu ve yönetimden adil olmalarını değil forumu korumalarını bekleyenlerdenim. Burada herkes kendi hak ve hukukunu korur, site sahibide forumunun hukukunu korur, buda böyle algılanması gerekir kanaatındayım.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 17-03-2008, 07:23 PM   #23
Yeni Kayıt

semaksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

semaksu kıymetli bir taşsemaksu kıymetli bir taşsemaksu kıymetli bir taşsemaksu kıymetli bir taş

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu akşam aklıma hep karşılaştırma geliyor nedense? Bu iki cevap ta da üyeler birbirlerine hakaret ediyor bana göre ama sonraki arkasına teknik bilir havası ile birde site yönetimini almaya çalışıyor.
1- Osmann isimli üye sadece " Senin gibilere bir çocuk bile fazla" sözünü sarfetmiş.
2-semaksu isimli üye forum yönetiminden de cesaret alarak dava tehdidi savuruyorum derkeeeen;
"Haddini bilmez insan" demiş, burada ikisininde de sadece dozu aşma var ve konuya göre hakaret bile değil saddece yakıştırma, Aman bundan cesaret alıpta her konuda şikayetçi olmaya kalkmayın, adama kardeşim bu cümleleri duymak istemiyorsan boyundan büyük laf etme sende derler. Veya şu ana kadar bir bu konuda birde bana ait bir şiiri şikayet ettimde sildirdim, " ben neymişim" filan deme, asıl bundan sonra her yazdığına ve cevabına dikkat et. Sayın üye, ve hukuki hata yapayım deme, İyi forumlar.

Sayın site adminlerinede bu yaptığımın bir öz eleştiri ve site yönetiminin sadece kendi forum kurallarını uygulama zorunluluğu olduğunu bilenlerden olduğumu ve yönetimden adil olmalarını değil forumu korumalarını bekleyenlerdenim. Burada herkes kendi hak ve hukukunu korur, site sahibide forumunun hukukunu korur, buda böyle algılanması gerekir kanaatındayım.
Yazık! Başka şey söylenmez aslında bu sözlere!
Site yönetimini değil, forum kurallarını arkama aldığımı söylemeliyim. Eğer site yönetimindekileri benimle 'fikirdaş' buluyorsanız size de bir açıklama; fark ettim ki -ve ne mutlu ki- bu sitede admin ve moderatör olarak çok farklı düşüncede insanlar görev yapıyor. Bunu siz de biraz dikkatle bakarsanız görebilir ve (inşallah) anlayabilirsiniz.

"Haddini bilmez insan" tanımıyla analığa hakareti bir mi tutuyorsun? E söyleyecek bir şey bulamıyorum o zaman. Demek ki senin anana lâf edilse bunu sadece "dozu aşma" olarak değerlendireceksin, "yakıştırma" deyip geçeceksin. Eyvallah!:)))

Sen kimin boyu nedir nereden biliyorsun da milleti boyundan büyük lâf etmekle suçluyorsun? Bunu yazana da önce dön aynaya bak derler.
Teknik bilir havası takındığım falan da yok. Belli ki sen bu konularda hiçbir şey bilmediğinden, normalde bilinmesi gereken şeyleri gözünde büyütüyorsun. Bunu ilkokula giden çocuklar bile biliyorlar artık.

Nerede nasıl konuşacağımı (çok şükür) senden öğrenmeyeceğimi belirtmeme gerek yok ama bilesin ki hukuku senin aklının eremeyeceği kadar detaylarıyla biliyorum. Hani resmi yollardan yapmış olduğum şikayetimi "tehtid" olarak değerlendirmişsin ya, aslında buna hakkını-hukukunu aramak denir. Ayrıca bu sebeple boşuna beklememeni öneririm; değil ki bu forum dahilinde, hiçbir genel ortamda benim gayr-ı huhukî davranışlarımı görmeniz, sözlerimi duymanız olası değildir.
Ne acı, demek şiirinin silinmesine içerlemişsin. Haksız mı olduğumu düşünüyordun yoksa?
semaksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-03-2008, 07:31 PM   #24
Yeni Kayıt

semaksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

semaksu kıymetli bir taşsemaksu kıymetli bir taşsemaksu kıymetli bir taşsemaksu kıymetli bir taş

Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu forum bir paylaşma sitesi değil mi...
Beş parmağın beşi bir olmadığı gibi,fikir ve düşüncelerde bir olmaz...Herkesin özgürce fikir ve düşünce belirtmesi kurallara aykırı dahi olsa bu forumun kuralları dahilinde uyarı yapılır ,olmadı uzaklaştırılır..Hoşgörü ve tolerans sınırlarını kaldıramayan kişiler bu polemiğe girmek yerine bu kişileri muhatap almasın yeterlidir...yoksa her kötü söz söyleyeni ,her içine gelinmeye söz ve cümleleri mahkemeye taşısak adalet düzeni ne hale gelir...Toplumsal değerlere sahip çıkmanın farklı ve yapıcı yolları da vardır.Toplumsal hoşgörü ve kültür yapımlarımızın zengin olduğu güzel yurdumuzda yine yapıcı ve sağlıklı anlayış devreye girilmelidir.. ..
Site yönetiminin de adil olmayan bir tavır takınmasını hoş karşılamıyorum... kurallar dahilinde gereken ne ise o yapılır...
üyelerini doğru ya da yanlış olarak gruplandıracaksa bu site yanlış yolda derim...
"Hata insanlara mahsus olgudur"....
saygılarımla...
Sizce hoşgörü ve tolerans sınırları aşılmamış mı bu olayda? Sizin hukukî anlayışınızda "sana bir çocuk bile fazla" cümlesi hakaret içermiyor olabilir ama Allah'tan devletin kanun ve kaideleri bunu hakaret olarak algılayabilecek düzeneğe sahip. Bu tavrı neden adil bulmadığınızı da anlayamadım, birine en can alıcı yerden hakaret etmek adil, ama o kişinin forum kurallarınca uyarılması adil değil öyle mi? İçinizi rahatlatacak bir şey söyleyeyim, sadece bu olayla ilgili uygulanmış bir karar değil bu kanımca, o şahsın forumun başka başlıklarında adaba ve edebe son derece aykırı cümleleri ortalığın tozunu attırıyordu. Bu olay belki de son damla oldu.
semaksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-03-2008, 09:54 PM   #25
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Yazık! Başka şey söylenmez aslında bu sözlere!
Site yönetimini değil, forum kurallarını arkama aldığımı söylemeliyim. Eğer site yönetimindekileri benimle 'fikirdaş' buluyorsanız size de bir açıklama; fark ettim ki -ve ne mutlu ki- bu sitede admin ve moderatör olarak çok farklı düşüncede insanlar görev yapıyor. Bunu siz de biraz dikkatle bakarsanız görebilir ve (inşallah) anlayabilirsiniz.

"Haddini bilmez insan" tanımıyla analığa hakareti bir mi tutuyorsun? E söyleyecek bir şey bulamıyorum o zaman. Demek ki senin anana lâf edilse bunu sadece "dozu aşma" olarak değerlendireceksin, "yakıştırma" deyip geçeceksin. Eyvallah!:)))

Sen kimin boyu nedir nereden biliyorsun da milleti boyundan büyük lâf etmekle suçluyorsun? Bunu yazana da önce dön aynaya bak derler.
Teknik bilir havası takındığım falan da yok. Belli ki sen bu konularda hiçbir şey bilmediğinden, normalde bilinmesi gereken şeyleri gözünde büyütüyorsun. Bunu ilkokula giden çocuklar bile biliyorlar artık.

Nerede nasıl konuşacağımı (çok şükür) senden öğrenmeyeceğimi belirtmeme gerek yok ama bilesin ki hukuku senin aklının eremeyeceği kadar detaylarıyla biliyorum. Hani resmi yollardan yapmış olduğum şikayetimi "tehtid" olarak değerlendirmişsin ya, aslında buna hakkını-hukukunu aramak denir. Ayrıca bu sebeple boşuna beklememeni öneririm; değil ki bu forum dahilinde, hiçbir genel ortamda benim gayr-ı huhukî davranışlarımı görmeniz, sözlerimi duymanız olası değildir.
Ne acı, demek şiirinin silinmesine içerlemişsin. Haksız mı olduğumu düşünüyordun yoksa?
Ben görüşlerimi söyledim ama durulmamışsın aynı edep dışı sözlerden kendin rahatsız olmuşken banada senin anana laf edilse tabiri ile edebini aşıyorsun, sen değil yedi ceddin bile laf edemez hele et de bir görelim? buda benim sana tehditim, gözün kesiyorsa anlaşılır biçimde aynı hakareti et bakalım!

Benim huku bilgimi ölçme yerine sözü toparlarken bile, ukela lafları bir araya getirip (hukuka senin aklın ermez derken UKELALAŞMIŞSINIZ) söylemeye alışmış biri olduğunu anlamamak mükün mü? Hala haddinizi aşıyorsunuz, aman dikkat edin, sirkenin küple ilişkisini bilirsiniz bu kadar tahsil veya kültürünüz varsa öğünülecek. Ben sizi izleyeceğim, ayağınız takılmasın aman. iyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-03-2008, 11:14 PM   #26
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
Sizce hoşgörü ve tolerans sınırları aşılmamış mı bu olayda? Sizin hukukî anlayışınızda "sana bir çocuk bile fazla" cümlesi hakaret içermiyor olabilir ama Allah'tan devletin kanun ve kaideleri bunu hakaret olarak algılayabilecek düzeneğe sahip. Bu tavrı neden adil bulmadığınızı da anlayamadım, birine en can alıcı yerden hakaret etmek adil, ama o kişinin forum kurallarınca uyarılması adil değil öyle mi? İçinizi rahatlatacak bir şey söyleyeyim, sadece bu olayla ilgili uygulanmış bir karar değil bu kanımca, o şahsın forumun başka başlıklarında adaba ve edebe son derece aykırı cümleleri ortalığın tozunu attırıyordu. Bu olay belki de son damla oldu.

Bilgisayar size zararlı oluyor sayın semaksu...;
Burası bir forum ve paylaşım sitesi...
Her huyda ve karakterde insanlar olur...
Önemli olan anlamak anlatmak ve akabinde uyum sağlamaktır...
Hoşgörülü ve toleranslı hareket etmektir..
Hem üzülüyor sunuz, hem üzüyor sunuz...
Tavsiye burada yazılanları muhatap almayınız...
Hoşgörü ve tolerans buradaki anlam itibari ile olgun hareket etmektir...
Beğenirsiniz beğenmez siniz ama esip gürlemeye ve kızmaya hakkınız yok...
Kısaca ya eleştiri-yorumları anlayış ve hoşgörü ile karşılar sınız ya da eleştiri-yorumları kaale bile almadan muhatap almaz boşverirsiniz...
Dava ya da mahkeme tehditi ile hareket edip insanların korktuğunu zannetmeyin olur mu...!
Üzülmeyiniz...üzmeyiniz...
Saygı gösterelim ,saygı görelim
Eğer bir kusur ettiysek affola...
Saygılarımla.....
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-04-2008, 07:48 PM   #27
Yeni Uye
kul bela görmez Hak yazmayınca Hak bela yazmaz kul azmadıkça...

sipahi06 has a spectacular aura aboutsipahi06 has a spectacular aura about

biraz daha gelecekçi olunmalı anı yaşamakla iş bitmiyor şuan yaşlı nüfüs oranı çok olan ülkeler genç nüfuslu ülkelere muhtaç .genç nüfusa sahip olmak Türkiyenin en büyük hazinesidir bence sanki 3 çocuk yapılmalı deyince 1 çocuğu olanlar hemen 3 çokuk yaptı komik olmayalım lütfen
sipahi06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:04 AM .