![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde ""en az üç çocuk yapın"" başlıklı konu görüntüleniyor, "Site yonetiminin adil olmayan davranışlarını açıklasaydınız daha memnun olurdum. Biz tüm kararlarımızı adil olduguna inanarak alıyoruz,almaya çalışıyoruz. Hatalar insanlara mahsustur ,soyleyin ki bizde hata yaptığımız olay bilelim. Alıntı: sizin anlatma ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "en az üç çocuk yapın" Site yonetiminin adil olmayan davranışlarını açıklasaydınız daha memnun olurdum. Biz tüm kararlarımızı adil olduguna inanarak alıyoruz,almaya çalışıyoruz. Hatalar insanlara mahsustur ,soyleyin ki bizde hata yaptığımız olay bilelim. Alıntı:
Konu metu tarafından (15-03-2008 Saat 01:06 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | ||
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "en az üç çocuk yapın" Alıntı:
Alıntı:
1- Osmann isimli üye sadece " Senin gibilere bir çocuk bile fazla" sözünü sarfetmiş. 2-semaksu isimli üye forum yönetiminden de cesaret alarak dava tehdidi savuruyorum derkeeeen; "Haddini bilmez insan" demiş, burada ikisininde de sadece dozu aşma var ve konuya göre hakaret bile değil saddece yakıştırma, Aman bundan cesaret alıpta her konuda şikayetçi olmaya kalkmayın, adama kardeşim bu cümleleri duymak istemiyorsan boyundan büyük laf etme sende derler. Veya şu ana kadar bir bu konuda birde bana ait bir şiiri şikayet ettimde sildirdim, " ben neymişim" filan deme, asıl bundan sonra her yazdığına ve cevabına dikkat et. Sayın üye, ve hukuki hata yapayım deme, İyi forumlar. Sayın site adminlerinede bu yaptığımın bir öz eleştiri ve site yönetiminin sadece kendi forum kurallarını uygulama zorunluluğu olduğunu bilenlerden olduğumu ve yönetimden adil olmalarını değil forumu korumalarını bekleyenlerdenim. Burada herkes kendi hak ve hukukunu korur, site sahibide forumunun hukukunu korur, buda böyle algılanması gerekir kanaatındayım. | ||
| | |
| | #23 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 331 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "en az üç çocuk yapın" Alıntı:
Site yönetimini değil, forum kurallarını arkama aldığımı söylemeliyim. Eğer site yönetimindekileri benimle 'fikirdaş' buluyorsanız size de bir açıklama; fark ettim ki -ve ne mutlu ki- bu sitede admin ve moderatör olarak çok farklı düşüncede insanlar görev yapıyor. Bunu siz de biraz dikkatle bakarsanız görebilir ve (inşallah) anlayabilirsiniz. "Haddini bilmez insan" tanımıyla analığa hakareti bir mi tutuyorsun? E söyleyecek bir şey bulamıyorum o zaman. Demek ki senin anana lâf edilse bunu sadece "dozu aşma" olarak değerlendireceksin, "yakıştırma" deyip geçeceksin. Eyvallah!:))) Sen kimin boyu nedir nereden biliyorsun da milleti boyundan büyük lâf etmekle suçluyorsun? Bunu yazana da önce dön aynaya bak derler. Teknik bilir havası takındığım falan da yok. Belli ki sen bu konularda hiçbir şey bilmediğinden, normalde bilinmesi gereken şeyleri gözünde büyütüyorsun. Bunu ilkokula giden çocuklar bile biliyorlar artık. Nerede nasıl konuşacağımı (çok şükür) senden öğrenmeyeceğimi belirtmeme gerek yok ama bilesin ki hukuku senin aklının eremeyeceği kadar detaylarıyla biliyorum. Hani resmi yollardan yapmış olduğum şikayetimi "tehtid" olarak değerlendirmişsin ya, aslında buna hakkını-hukukunu aramak denir. Ayrıca bu sebeple boşuna beklememeni öneririm; değil ki bu forum dahilinde, hiçbir genel ortamda benim gayr-ı huhukî davranışlarımı görmeniz, sözlerimi duymanız olası değildir. Ne acı, demek şiirinin silinmesine içerlemişsin. Haksız mı olduğumu düşünüyordun yoksa? | |
| | |
| | #24 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 331 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "en az üç çocuk yapın" Alıntı:
| |
| | |
| | #25 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "en az üç çocuk yapın" Alıntı:
Benim huku bilgimi ölçme yerine sözü toparlarken bile, ukela lafları bir araya getirip (hukuka senin aklın ermez derken UKELALAŞMIŞSINIZ) söylemeye alışmış biri olduğunu anlamamak mükün mü? Hala haddinizi aşıyorsunuz, aman dikkat edin, sirkenin küple ilişkisini bilirsiniz bu kadar tahsil veya kültürünüz varsa öğünülecek. Ben sizi izleyeceğim, ayağınız takılmasın aman. iyi forumlar. | |
| | |
| | #26 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "en az üç çocuk yapın" Alıntı:
Bilgisayar size zararlı oluyor sayın semaksu...; Burası bir forum ve paylaşım sitesi... Her huyda ve karakterde insanlar olur... Önemli olan anlamak anlatmak ve akabinde uyum sağlamaktır... Hoşgörülü ve toleranslı hareket etmektir.. Hem üzülüyor sunuz, hem üzüyor sunuz... Tavsiye burada yazılanları muhatap almayınız... Hoşgörü ve tolerans buradaki anlam itibari ile olgun hareket etmektir... Beğenirsiniz beğenmez siniz ama esip gürlemeye ve kızmaya hakkınız yok... Kısaca ya eleştiri-yorumları anlayış ve hoşgörü ile karşılar sınız ya da eleştiri-yorumları kaale bile almadan muhatap almaz boşverirsiniz... Dava ya da mahkeme tehditi ile hareket edip insanların korktuğunu zannetmeyin olur mu...! Üzülmeyiniz...üzmeyiniz... Saygı gösterelim ,saygı görelim Eğer bir kusur ettiysek affola... Saygılarımla..... | |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: "en az üç çocuk yapın" biraz daha gelecekçi olunmalı anı yaşamakla iş bitmiyor şuan yaşlı nüfüs oranı çok olan ülkeler genç nüfuslu ülkelere muhtaç .genç nüfusa sahip olmak Türkiyenin en büyük hazinesidir bence sanki 3 çocuk yapılmalı deyince 1 çocuğu olanlar hemen 3 çokuk yaptı komik olmayalım lütfen |
| | |
| | |