FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

tuncay özkandan bölücü başına methiye..

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "tuncay özkandan bölücü başına methiye.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan, bugün yayınlanan televizyon programında bölücü terör örgütü Abdullah Öcalan'a övgü gibi sözler sarf etti. Adeta Demokratik Toplum Partisi milletvekili gibi konuşan Özkan eleştiri oklarını medyaya yönelterek, ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-03-2008, 12:07 AM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
tuncay özkandan bölücü başına methiye..

Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan, bugün yayınlanan televizyon programında bölücü terör örgütü Abdullah Öcalan'a övgü gibi sözler sarf etti.

Adeta Demokratik Toplum Partisi milletvekili gibi konuşan Özkan eleştiri oklarını medyaya yönelterek, "Medya yalaklık ve yavşaklık içinde." dedi. Özkan'ın Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e hakarette bulunması da dikkat çekti.

Teröristbaşının yakalanmasının 10. yıldönümü nedeniyle Güneydoğu'da çeşitli yerlerde yaşanan eylemlerin konu edildiği sırada söze giren Özkan, bölücübaşı Öcalan'ı şu cümlelerle övdü:

"Abdullah Öcalan, Türkiye'deki barışı ve kardeşliği yüceltmek için kullanılamazsa, Abdullah Öcalan'ın bugünkü açılımını ve yaklaşımını Türkiye değerlendiremezse çok yazık eder. Abdullah Öcalan'ın bugünkü siyasi tutumu, Türkiye'nin bütünlüğüne, birliğine çok farklı bir açıdan yarar sağlar. Türkiye biraz akıllı davranmak zorunda. PKK sorunu ya da emperyalizmin Kürt halkını kullanarak Türkiye halkını parçalama olgusu Abdullah Öcalan ile birlikte çözüme kavuşturulabilir. Türkiye bunu çok iyi kullanmak zorunda."

Özkan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e hakarette bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı mak***** "Patagonya Milli Eğitim Bakanı" ifadesini kullanan Özkan, "Koskoca Bakan. Patagonya Milli Eğitim Bakanı. Ayıptır ulan. Ayıp artık be. Utanın be. Bir de bunu din adına Allah adına yapıyorsunuz. Sinirlendiriyorsunuz beni sinirlenince de insanlar niye kızıyorsunuz diyor." dedi.
kaynak(birsürü)
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:44 PM .