FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

Ben Esas şimdi öldüm...

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Ben Esas şimdi öldüm..." başlıklı konu görüntüleniyor, "su japonca konus ma ısını bırksan artık lafza ne kardesım yada yazdıklarını tercume et sana bıtane tercuman tutım ıstersen..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-02-2008, 10:13 PM   #11
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek
Cevap: Ben Esas şimdi öldüm...

su japonca konus ma ısını bırksan artık lafza ne kardesım yada yazdıklarını tercume et sana bıtane tercuman tutım ıstersen
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:04 PM .