![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Siyasetçiler, güvercinlere benzer mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "iki emekli parkta güvercinlere yem atıyorlardı. Birinci ihtiyar : -"Şu güvercinlere ne zaman yem atsam , siyasetçileri hatırlıyorum " dedi . Diğer ihtiyar; -Neden...??? diye sorunca diğeri ekledi ; - ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyasetçiler, güvercinlere benzer mi? iki emekli parkta güvercinlere yem atıyorlardı. Birinci ihtiyar : -"Şu güvercinlere ne zaman yem atsam , siyasetçileri hatırlıyorum " dedi . Diğer ihtiyar; -Neden...??? diye sorunca diğeri ekledi ; - "Yerde dolaşırlarken elimizden yiyorlar, havalanınca kafamıza sıçıyorlar...." Ne dersiniz? ,İhtiyarlar haklımı?
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siyasetçiler, güvercinlere benzer mi? ihtiyarlar haklı olmazmı haklılar tabiki doğru bir tespit olmuş bir partinin bir düşüncenin peşinden körü körüne koşanlar için güzel bir anlatım olmuş.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 71 ![]() | Cevap: Siyasetçiler, güvercinlere benzer mi? siyatsetçilerin geneli bir zehire eşdeğerdir... yavaş yavaş ve akıllıca kana karışan bir zehir... (bknz:Recep Tayyip Erdoğan .) |
| | |
| | #4 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siyasetçiler, güvercinlere benzer mi? Alıntı:
Beni güldürdün.. Evet aynen bu fıkradaki gibi öyle yapıyorlar..Yani ihtiyarlar haklı.. | |
| | |
| | |