![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Rahmi Koç kızını nasıl verdi? (fıkra)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir bürokrat yoksul bir adamı ziyarete gitmiş demiş ki: "Senin oğlana bir eş bulalım, zamanı geldi artık." Adam: "ben hayatımda oğlumun işine karışmadım." demiş. Bürokrat: " ama demiş bu kız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rahmi Koç kızını nasıl verdi? (fıkra) Bir bürokrat yoksul bir adamı ziyarete gitmiş demiş ki: "Senin oğlana bir eş bulalım, zamanı geldi artık." Adam: "ben hayatımda oğlumun işine karışmadım." demiş. Bürokrat: " ama demiş bu kız Rahmi Koç'un kızı" deyince Adam: "a aaa ..tamam o zaman" demiş ve durumu kabul etmiş" Sonra bizim bürokrat Rahmi Koç'un evine gitmiş: "Kızınız için harika bir koca adayı buldum" demiş. Rahmi Koç şaşırarak: "Ama benim kızım daha çok küçük" diye itiraz etmiş. Bürokrat: "Ama bu genç adam DÜNYA BANKASI'nda başkan yardımcısı" deyince. kızın babası: " a aaa... tamam o zaman" diyerek duruma hemen razıoluvermiş. Sonunda bizim bürokrat DÜNYA BANKASI başkanını ziyarete gitmiş ve demiş ki:"Başkanım, size harika bir başkan yardımcısı adayı buldum" Başkan: "İyi ama benim zaten ihtiyacımdan fazla yardımcım var" deyince Bürokrat: ama bu Rahmi Koç'un damadı" demiş. Başkan da " a aaaa...tamam o zaman" demiş. İşte politika budur,
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rahmi Koç kızını nasıl verdi? (fıkra) Süper abii gerçektende politika bu ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| politika |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |