![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "AKP nin içki düşmanlığı......" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: iSyAnBuL ´isimli üyeden Alıntı Görkem; düşüncende haklısın ama bu bir deil iki deil... sürekli bakıyorum yok sen şöle yok böle....(benim susmamı bekleyemezsiniz) güney; bana siyaset bilimin ile cevap ver ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Bak yine aynı hatayı yapıyorsun. Arkadaşım sana sus demiyorum fakat birbirinizi taşlayarak ne yapmaya çalışıyorsunuz. Neyi amaçlıyorsunuz hala anlamış değilim. Madem tartışacaksınız bilgilerinizi konuşturun. Tartışmanın asıl amacı farklı görüşteki fikirler sayesinde asıl doğruya tartışarak ulaşmaktır. Siz konunun dışına çıkıp birbirinizle ugraşıyorsunuz. Daha fazla uzatmanın bir manası yok. He illede özel olarak tartışmak istiyorum diyorsan. Özel mesaj atarak sorunlarını veya isteklerini dile getirirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... sen bana bir "güney hanım "de bakalım önce.Gelelim feveranına,Türkiyede 18 yaşından küçüklere alkol,sigara satışı yasaktır.Ayrıca içkili yerlere ebeveynleri olmadan girişleride yasaktır..senin yaşın henüz bu işlere ermez kanunlarda böle diyor...Sen ve bilim mi????lütfen haddini bil.....bu arada anlayamadım "psikopatlık bilimi" senin uydurman galiba böyle bir bilim dalının varlığından haberdar değilim...Bu bilim dalı ile ilgili açacağın konulardan mahrum bırakma bizi....hadi güzelim hadi...... |
| | |
| | #43 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Alıntı:
Aşağılama yı da nerden çıkardınız? Sadece yaşının bu konuları konuşmaya uygun olmadığını söyledim...fakat görüyorumda bunu problem edenlerin sayısı baya fazla...egolar egolar ah egolar........ | |
| | |
| | #44 |
| Banned | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Ya ego... kulağı sağır olana ne desen boş..... bilimle ben... ya bilimle sen ? psikoloji biliminden 1-2 bişii öğrenseydin.................. |
| | |
| | #45 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #46 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... İnanın anlamıyorum alkolü sanki çok güzel bişeymiş gibi empoze etmenize cidden inanamıyorum ya bırakın akp yi falan vucudunuzu bu alkolle ne kadar yıprattığnızı anlamayacak kadar cahil olduğunuzu düşünmüyorum artı eğer inanıyorsanız ki inamayan sanırım yok aramızda ALLAHIN DA alkolü yasakladığından sanırım haberiniz var neyse biliyorumki siz yine harika bişey miş gibi alkolden bahsedeceksiniz ama dikkat edin sitemizde yaşı çok küçük olan arkadaşlarımız da var lütfen |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |