![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "AKP nin içki düşmanlığı......" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: k.mutluluk ´isimli üyeden Alıntı iNSANOĞLUNUN yaşam sürecinde kendisine ve ailesine zarar verecek bir çok faktör vardır.. Ama insan beyni doğruyu yanlışı ayıracak bir donanıma sahiptir... Bunun için yasaklamalar getirmek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Alıntı:
İran konusunda ise gül hediyesini Sudiarabistan yasaklamamışmıydı? İran İslam toplumu ise Türk İslam toplumu içinde hiçte tercih edilmeyen ŞİA görüşe sahiptir ki bunun bizce tasvip görmesi veya Sudiarabistan ın Vehabi anlayışı ile de bağdaşmayacağını anlamanızı beklemek safdillik olu ama elinizdeki malzeme bu ne yapalım, bıkana kadar kullanın. bazı cevaplarınızdaki ölçülü ve seviyeli tartışma talebinize sizde uysanız konu üzerinde tartışma olsa daha da verimli olur ama siz arada salvo yapıyorsunuz gibi geliyor. | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... tebrik ederim güney hanım,insanların birbirini kırması veya tartışalım derken taşlaması için elinizden geleni yapıyorsunuz,bu amaç uğruna hiç bir değeri önemsemiyeceksiniz değilmi? sanırım daha beyninizde bu tarz birbirine düşürücü bir çok konu vardır açmaya hazır olduğunuz. sizin bu yaptığınızın kelime karşılığını buraya yazssam, sizi kırdığımı düşünüp kendime kızarım zira ben hala insani değerleri siyasi görüşümden önde tutuyorum. ama yazmayışım size bu tanımlamayı yapmama engel olmuyor.hala aynı fikirdeyim en başından beri...... |
| | |
| | #23 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Alıntı:
Sizinle tartışmak istemediğim için fazlada uzatmayacağım.Benim karşılıklı yazışacağım kişi önce saygılı olmalıdır.Farklı düşüncede de olsa saygı önemlidir..Siz konuya bile konsantre olamıyorsunuz.E size cevap vermek de bir zaman kaybı benim için...... saygılar...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #24 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Alıntı:
| |
| | |
| | #25 | |
| Banned | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Alıntı:
siz sokaklarda içip içip bağıranların, bayanlara sarkıntılık yapanların, içip te şişelerini denize fırlatanların taraftarı olmaya devam edin..... (sizi hiç bi sarhoş rahatsız etmemiş olsa gerek) | |
| | |
| | #26 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Alıntı:
baktım..baktım..gene konunun içeriği ile ilgili bir şey göremedim... Aslında sakinleşip konuya konsantre olduğunuz an size cevap vereceğim.. az biraz sinir var galiba..ama sakin olmak daha iyidir...öfkeyle kalkan zararla oturur..misali.... saygılar.. ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #27 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... İçkide sigara gibi insan sağlığına zararlı bir maddedir.Sigara televizyonda çocukları özendirmesi yüzünden yasaklandı.Sigara ve içkinin reklamı bu yüzden yapılmıyor.Herşeyi dinle mukayese etmeyin arkadaşlar.Devlet,anayasalar dine göre hareket etmez. Bu ülkeyi teokratik devlet anlayışı yonetmiyor.Devlet,anayasalar dine göre hareket ederse O zaman şeriatçi ülkelerden ne farkımız kalır. Sigara,içki haram ama yasaklanamaz tamamen.O zaman bayanlar internetede girmeyelim buda günah buda yasaklansın.Sonuçta burdada erkek üyeler var ve biz burda zaman harcıyoruz dimi.Kocalarımız olmadan dışarıda çıkamayalım o zaman arabistandaki gibi..Yapmayın arkadaşlar.Dini siyasete,politikaya karıştırmayın.Bu ülkenin daha önemli konuları var.Ama biz herşeyi dinle karıştiriyoruz.Burası Müslüman bir ülke ve bizlerde elhamdüllah Müslümanız.Ama niye herkes ben daha Müslümanım der gibi birbirinden şüphe eder gibi sürekli dinle ilgili bazı şeyleri hatırlatma gereğini duyuyor anlamış değilim.İçkiyi,sigarayı içen biri bilmiyormu haram olduğunu biliyor.Bırakın arkadaşlar herkes biliyor neyin günah neyin sevap olduğunu.Burada açılan konuda dinle ilgili en ufak kelime geçmiyor.İçkiye yapılan zamlar,reklam yasağı,vb.geçiyor sadece.. Alıntı:
En başta burası yani Türkiye turizm bakımından çok önemli bir ülke ve turizm gelirimiz olmasa Türkiye kalkınamaz.Gelen turistlerinde içki içmesine karışılamaz yani.Bunu değerli devletimiz çok iyi biliyordur merak etmeyin arkadaşlar. Bu arada söyleyim ben ağzıma içki almış değilim bu zamana kadar.Bu yüzden içkiyi savunuyor gibi bir düşünceye kapılmayın.Sadece doğru tarafından bakmaya çalışıyorum olaya,dinle karıştırmadan. not:Kimsede kimsenin yorumuna ters yada hakaret içeren cümleler yazmasın arkadaşlar.Burası özgür bir ülke herkes saygı çerçevesinde düşündüğünü syleyebilir.
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Banned | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Ben evdede içilmesin demiyorum...tabiki hükümette böyle düşünmüyodur... ama bunun herkese açık yerlerde içilmesinin kensinlikle yasaklanması lazım.... |
| | |
| | #29 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... |
| | |
| | #30 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP nin içki düşmanlığı...... Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |