![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Türban Meclisten geçip onaylandı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: TBMM Genel Kurulu nda, yükseköğretimde başörtüsünün serbest bırakılmasını öngören Anayasa değişikliği teklifinin tümü, 103 ret oyuna karşılık, 411 oyla kabul edildi. Değişikliğin 367'nin üzerinde bir oy alması, referandum zorunluluğunu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türban Meclisten geçip onaylandı Alıntı:
Vatana Millete Hayırlı Olsun
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı ilahi adalet................................. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Ülkemize ayırlı olur İnşallah, Ve İnşallah korkulanlar olmaz da ülkede bazı provakatörler başarısız olur.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı hayırlı olsun teseddürlü arkadaşlar adına sevindim özgür ülkeye yakışan bir karar alındı bence
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı hayırlısı olsun. hiç kimsenın zaten turbanı bir siyasi imge olarak kullandığını düşünmüyorum ve kabullenmıyorum. aslında kabul etmek ıstemıyorum. Allaha emanet olun. |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Bu konuda hiç bir yorum yapmayacam ... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı aslında bır bayan olarak sizinde yorumlarınızı okumak isteriz ! |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Tşk ederim ama ben susarak bazı şeylere anlatma hakkımı kullanmak istiyorum. sadece şunu diyim size başörtüsüne karşı degilim ama devletin bunu kullanmasını ve bu konuda siyaset yapmasını anlamıyorum. Benim anlamdıgım bu ve ben bu konuda daha fazla yorum yapmıyacam. UMARIM VATANA MİLLETE HAYIRLI OLUR GERÇEKTEN |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Alıntı:
sevgiyle kalın...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Hani öyle "hayırlı olsun" falan demeyeceğim...Zira bu sadece buzdağının görünen yüzü,Süreklenmek istendiğimiz yer çok önemli bunlar (türban) sadece araç asıl amacı görmek lazım..Yıllardır devam eden sinsice yürüyüşün gün yüzüne çıkışı sadeceTÜRBAN... |
| | |
| | |