![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Türban Meclisten geçip onaylandı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üzülerek hayırlı olsun bile diyemiyorum,çünkü bunun böyle gitmeyeceğini biliyorum keşke sonu olan ilk başlangıç olmuş olsaydı ama değil.Söylenecek çok şey var ama yorumsuz....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 339 Rep: 33581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Üzülerek hayırlı olsun bile diyemiyorum,çünkü bunun böyle gitmeyeceğini biliyorum keşke sonu olan ilk başlangıç olmuş olsaydı ama değil.Söylenecek çok şey var ama yorumsuz..
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Alıntı:
Bir Ataturk kizi olarak, Turk kadinlarinin gercegi bir gun gorecegini ve anlayacagini umuyorum. Sonumuz hayrolsun... | |
| | |
| | #13 |
| Banned | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı kendi kafanızda tasarladığınız; karanlıklara sürükleniyoruz, ortadoğu ülkesi olacağız, laiklik elden gidecek, ..... vb. düşünceleriniz sadece düşüncedir... bu hükümetin her eylemine bi terslik katmak için düşünüyorsunuz.. bu gidişe filozof olacaksınız... |
| | |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Alıntı:
Evet bunlar bir düşünce aksini idda edemeyiz..Ama bunu şimdiden görebilecek bir düşünce....buda bu ülkenin vatandaşı olarak hepimizin idrak etmesi gereken bir konu.. Farklı fikirlerle tartışmayı seviyorum... Senin gibi düşünmüyorum.Ama senin düşünme hakkını sonuna kadar savunuyorum..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #15 | |||
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 22 Rep: 2136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Alıntı:
Alıntı:
bu cok daha güzel , kural ve emirlere misal verebilirmisin? Alıntı:
nur suresinde ki örtünme ile ilgili ayetleri bir ceviriden degilde farklı farklı cevirilerden okuyalım bu konu hakkında hadislare bakalım kendilerini allahın dinine adamış alimlere bakalım Allah için. ve ondan sonra tekrar bir düşünelim . hemen kestirıp atmayalım olmaz mı? Eger bilmeden seni kırdımsa hakkını helal et. Allah azze ve celle senin benim ve tüm müslümanların hidayetini arttırsın. birde dinimizi kuran ve Allah rasülü kaynaklı ögrenirsek bu bizim sonumuz için daha hayırlı olacaktır... | |||
| | |
| | #16 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı Alıntı:
sadece başörtüsümü engel ALLAHın emri tesettür üzerinde az düşünülmesi gereken bir olaymı bir kişinin özgürlüğü ne gibi başkasının alanına girebilir.özgürlük sınırlanması gerekir diyosunuz kendi özgürlüğünüzü sınırsız istiyorsunuz sınırda ölçüyü kim belirliyecek | |
| | |
| | |