FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

Türban Meclisten geçip onaylandı

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Türban Meclisten geçip onaylandı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üzülerek hayırlı olsun bile diyemiyorum,çünkü bunun böyle gitmeyeceğini biliyorum keşke sonu olan ilk başlangıç olmuş olsaydı ama değil.Söylenecek çok şey var ama yorumsuz....."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-02-2008, 12:35 PM   #11
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: Türban Meclisten geçip onaylandı

Üzülerek hayırlı olsun bile diyemiyorum,çünkü bunun böyle gitmeyeceğini biliyorum keşke sonu olan ilk başlangıç olmuş olsaydı ama değil.Söylenecek çok şey var ama yorumsuz..
Sponsored Links
Alt 16-02-2008, 01:43 AM   #12
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

blackfuture will become famous soon enoughblackfuture will become famous soon enough

Alıntı:
blueice´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun teseddürlü arkadaşlar adına sevindim özgür ülkeye yakışan bir karar alındı bence
ozgurluk kavraminin mutlaka sinirlarinin belirlenmesi gerektigini dusunuyorum. Keza bir kesimin ozgurlugu baska bir kesim ozgurlugunu kisitlayacakir. Eger ki turban bir siyasi simge olmasaydi, ulkeyi yonetenlerin hepsinin eslerinin basi kapali olmasaydi turban yasaginin kalkmasina karsi cikmamak gerekirdi. Ancak bugunku sartlarda turbanin onaylanmasi ulkemizi karistiracaktir. Bu yuzyilda ileri gitmemiz gerekirken hizla geriye dogru gidecegiz. Halbuki guzel dinimiz bizi geri goturmemeli. Keske kotu niyetli insanlar dinimizi kullanmasalar da yeni nesil dinimizden sogumasa / uzaklasmasa. Halbuki dinimizde ortunmek disinda uzerinde dusunmemiz ve uygulamamiz gereken cok daha guzel kurallar / emirler var.

Bir Ataturk kizi olarak, Turk kadinlarinin gercegi bir gun gorecegini ve anlayacagini umuyorum.

Sonumuz hayrolsun...
blackfuture isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 16-02-2008, 12:57 PM   #13
Banned

iSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isim
iSyAnBuL - MSN üzeri Mesaj gönder

kendi kafanızda tasarladığınız; karanlıklara sürükleniyoruz, ortadoğu ülkesi olacağız, laiklik elden gidecek, ..... vb. düşünceleriniz sadece düşüncedir...

bu hükümetin her eylemine bi terslik katmak için düşünüyorsunuz..

bu gidişe filozof olacaksınız...
iSyAnBuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 16-02-2008, 01:10 PM   #14
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Alıntı:
iSyAnBuL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kendi kafanızda tasarladığınız; karanlıklara sürükleniyoruz, ortadoğu ülkesi olacağız, laiklik elden gidecek, ..... vb. düşünceleriniz sadece düşüncedir...

bu hükümetin her eylemine bi terslik katmak için düşünüyorsunuz..

bu gidişe filozof olacaksınız...

Evet bunlar bir düşünce aksini idda edemeyiz..Ama bunu şimdiden görebilecek bir düşünce....buda bu ülkenin vatandaşı olarak hepimizin idrak etmesi gereken bir konu..

Farklı fikirlerle tartışmayı seviyorum...

Senin gibi düşünmüyorum.Ama senin düşünme hakkını sonuna kadar savunuyorum..
Alt 16-02-2008, 10:06 PM   #15
Yeni Uye

memedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyormemedi çok gurur duyuyor

Alıntı:
blackfuture´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yuzyilda ileri gitmemiz gerekirken hizla geriye dogru gidecegiz. Halbuki guzel dinimiz bizi geri goturmemeli. Keske kotu niyetli insanlar dinimizi kullanmasalar da yeni nesil dinimizden sogumasa / uzaklasmasa. Halbuki dinimizde ortunmek disinda uzerinde dusunmemiz ve uygulamamiz gereken cok daha guzel kurallar / emirler var.

Bir Ataturk kizi olarak, Turk kadinlarinin gercegi bir gun gorecegini ve anlayacagini umuyorum.

Sonumuz hayrolsun...
siz bir müslüman olarak Allahın dinine böylemi iman ediyorsunuz

Alıntı:
Halbuki dinimizde ortunmek disinda uzerinde dusunmemiz ve uygulamamiz gereken cok daha guzel kurallar / emirler var....
yani kitap ehli gibi mi olalalım emir ve yasaklarından işimize geleni mi uygulayalım .

bu cok daha güzel , kural ve emirlere misal verebilirmisin?

Alıntı:

Sonumuz hayrolsun...
bu güne kadar türbanlı veya baş örtülü bayanlar gercegi göremedi de türban veya baş örtüsünü cıkarıncamı gerçegi anlayacak ?
nur suresinde ki örtünme ile ilgili ayetleri
bir ceviriden degilde farklı farklı cevirilerden okuyalım bu konu hakkında hadislare bakalım
kendilerini allahın dinine adamış alimlere bakalım Allah için. ve ondan sonra tekrar bir düşünelim . hemen kestirıp atmayalım olmaz mı?
Eger bilmeden seni kırdımsa hakkını helal et.

Allah azze ve celle senin benim ve tüm müslümanların hidayetini arttırsın.

birde dinimizi kuran ve Allah rasülü kaynaklı ögrenirsek bu bizim sonumuz için daha hayırlı olacaktır...
memedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-02-2008, 10:36 PM   #16
Yeni Uye

çerkeş18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biri

Alıntı:
ozgurluk kavraminin mutlaka sinirlarinin belirlenmesi gerektigini dusunuyorum. Keza bir kesimin ozgurlugu baska bir kesim ozgurlugunu kisitlayacakir. Eger ki turban bir siyasi simge olmasaydi, ulkeyi yonetenlerin hepsinin eslerinin basi kapali olmasaydi turban yasaginin kalkmasina karsi cikmamak gerekirdi. Ancak bugunku sartlarda turbanin onaylanmasi ulkemizi karistiracaktir. Bu yuzyilda ileri gitmemiz gerekirken hizla geriye dogru gidecegiz. Halbuki guzel dinimiz bizi geri goturmemeli. Keske kotu niyetli insanlar dinimizi kullanmasalar da yeni nesil dinimizden sogumasa / uzaklasmasa. Halbuki dinimizde ortunmek disinda uzerinde dusunmemiz ve uygulamamiz gereken cok daha guzel kurallar / emirler var.

Sonumuz hayrolsun...
o güzel dediğin dininin emrine simge diyorsun ileri dediğin neresi acaba hayat zaten ileri akıyor örtünmekte allahın emri, dinin diğer kuralları engel teşkil etmiyormu.
sadece başörtüsümü engel ALLAHın emri tesettür üzerinde az düşünülmesi gereken bir olaymı bir kişinin özgürlüğü ne gibi başkasının alanına girebilir.özgürlük sınırlanması gerekir diyosunuz kendi özgürlüğünüzü sınırsız istiyorsunuz sınırda ölçüyü kim belirliyecek
çerkeş18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
basortusu, meclis, tbmm, turban

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:03 PM .