![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "deyişen düşman sloganlar..." başlıklı konu görüntüleniyor, "aslında konuyla alakalı uzun bir yazı yazmayı planlıyordum ama ana fikri ortaya koyarak kısa kesmeyi tercih ettim.şöyleki.. yaşım türkiye cumhuriyeti tarihindeki tüm siyasi gelişmelere tanıklık edecek kadar fazla değil,bazı fikirlere ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | deyişen düşman sloganlar... aslında konuyla alakalı uzun bir yazı yazmayı planlıyordum ama ana fikri ortaya koyarak kısa kesmeyi tercih ettim.şöyleki.. yaşım türkiye cumhuriyeti tarihindeki tüm siyasi gelişmelere tanıklık edecek kadar fazla değil,bazı fikirlere sadece okuyarak vardım.. gördüğüm manzara:yıllardır türkiye'ye karşı ülkesel gelişimi engelleyici dış mihraklar tarafından hiç bitmeyen engelleme politikalarının,bu zamanlarda söylem deyiştirmeleridir. zamanında bu mihrakların maşalığını yapan sözde vatan sever kişilerin sloganları hep aynıydı.(vatan elden gidiyor)kim özgürlük için kılını kıpırdatsa,sesini çıkarsa hemen aynı sloganla bağırarak sudan sebeplerle özgürlük isteyicisini vatan hayinliğiyle suçlamaktan geri kalmıyorlardı... şimdilerde ise kişiler değişti,kişilerin tarafları deyişti,ve tabi sloganlarıda deyişti.yeni slogan. (rejim elden gidiyor).. deyişmeyen tek şey ise:iki sloganında söyleyicilerinin ulu önderin gölgesine sığınarak ona ve sözde savundukları değerlerine ihanet edişleri....saygılar |
| | |
| Sponsored Links |
| | |