![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "yine türban...(sıkıldınızmı?)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet sevgili arkadaşlar çok yogun bir şekilde tekrar gündemde "türban". (Benim de adım türban kalacak güney + türban) Şimdei bir referandum dan bahsediliyor olsunmu olmasınmı diye.Biz süperciler biraz erken davranalım ..."
| Anketimiz: TÜRBAN SERBEST OLSUNMU..NERELERDE? | |||
| Türban tüm kamu kurumlarında serbest olsun | | 12 | 44,44% |
| sadece ünüversitelerde serbestlik uygulansın | | 3 | 11,11% |
| hayır hiç bir yerde serbest olmasın | | 12 | 44,44% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet sevgili arkadaşlar çok yogun bir şekilde tekrar gündemde "türban". (Benim de adım türban kalacak güney + türban) Şimdei bir referandum dan bahsediliyor olsunmu olmasınmı diye.Biz süperciler biraz erken davranalım ve bu referandumu forum umuzda yapalım.(sonuçları bilmeme rağmen )1-türban tüm kamu kuruluşlarında serbest olsun 2-sadece ünüversitelerde serbest olsun 3-hayır hiç bir serbestliği olmasın |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) ben serbest olsun diyorum ( sonuçları BİZde biliyoruz) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) beyinlerle ilgilenelim o yüzden serbest olsun diyorum. |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) sayın güney senin türbanla alıp veremediin nedir merak ediyorum gerçekten. herkesin eşit olmasını istediimz bir ülke bir toplum istiyorsak başörtüsünün de serbest olması gerekir malum eşitlik... |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) sevgili arkadaş; Atatürk Türkiyesini bir örtünün altına sokup ,laik bir ülkeyi din devleti haline getirenlerle benim derdim.Ayrıca bakın siz söylüyorsunuz "başörtüsü" serbest olsun diye dikkat edin" türban " demiyorsunuz.Her ne kadar beni değişik kalıplara sokmaya çalışsanızda benim derdim baş örtüsüyle değil siyasi simgelerle ve bunu emellerine alet eden siyasetçilerle.Siz ler bunun farkında değilsiniz üzgünüm...Ayrıca dikkat edin bir kadın olarak sizlerin sadece örtünüzmü var kafanızda....iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) sizinle hiçbir şekilde uzalaşacağımızı sanmıyorum çünkü fikirlerimiz tamamen farklı,ne sen benim düşüncelerimi anlayabilirsin ne de ben senın düşüncelerini anlayabilrim.en iyisi tartışma başlamadan bitsin,kimsenin kalbi kırılmasın. |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) Alıntı:
hele şükür sayın güney hanım baş örtüsü hakkında bir prof veya yazardan alıntı yapmadan kendi kelimelerinzle bir konu açmışsınız....gerçi bu referandum olayıda sizin düşünceniz değil ama en azından altında alıntı yazmıyor... 1-türban tüm kamu kuruluşlarında serbest olsun:şıkkı size serbest olunca örtünmeyenleri aşşağılarlar korkusumu veriyor.üzülmeyin sayın güney hanım eyer:arkadaş ben bu başörtüsü takanlara zamanında çok kaba ve insafsızca davrandım şimdi serbest olursa onlarda bana takmıyorum diye aynı şekilde davranırlarmı diye korkuyorsanız,korkmanıza gerek yok zira kişiyi hal-i duruşuyla yargılamak,suçlamak,alayetmek zulümdür,günahtır. 2-sadece ünüversitelerde serbest olsun:şıkkı bugün ünversitelerde serbest olursa örtünerek eğitim almak yarın bunlar başka alanlardada serbestlik isterler endişesi yaratıyorsa içinizde:sorarım sizlere bilgisiz,cahil örtünmeyen insanlarlamı yaşamak başörtüsü takan eğitimli insanlarla yaşamaktan daha mı cezbedici sizler için?... 3-hayır hiç bir serbestliği olmasınşıkkına gelince cumhuriyet,laiklik,rejim baş örtüsü yasağıylamı korunur yoksaeğitimli beyinlerlemi? saygılar. | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) Bende Laik türkiyede Başörtünün türkiyenin tek sorunuymuşki gibi gösteren siyasetçilere çok kızıyorum.Başörtüye gelene kadar yapılacak o kadar iş varki.Var olan yasaklar kalsın yerinde başka işlerle uğraşsınlar artık.Siyaset yapsın insanların başı açık kapalı olduğuna bakmadan insanca doğru düzgün siyaset yapsın.Ben Türbanın kamu kurum ve kuruluşlarda yasak olmasından yanayım. |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) Serkan Altay Eğer o kapattığınız gözlerininzi birazcık açsaydınız benim daha önce forumda açmış olduğum veya şahsıma ait beyanlarımı görürdünüz.. Neyse bakmak ile görmek arasındaki fark bu olsa gerek. Şıklara gelmeden önce sadece size değil bu konudaki fikirlerini beyan etmeye çalışan fakat bunu da tam beceremeyen arkadaşlara bir farkı belirteyim.Israrla tüm yazılarımda üstüne bastığım ve dikkat çekmeye çalıştığım durum; TÜRBAN mı? BAŞÖRTÜSÜ mü Sizde aynı handikapa düşmüşsünüz. Bu ayrımı görmek istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım Ben türban karşıtıyım,başörtüsüyle bir derdim yok. Şıklara gelince; 1- Beyanınız bilakis sizlerin yaptığı vede yapmak istediği bir durum.Size ben böyle devranırım,terbiyem ve insana bakış açım insanı ezmeye müsait değil gibi bir takım açıklamalar yapmayacağım.Bunlar kişiyle özdeştir... 2-Ben ülkemde ATATÜRK ilkelerine ve devrimlerine bağlılık yemini edipte , arkasından din devleti kurma acz ı içinde olanlara karşıyım.Kimlerle yaşamak istediğime gelince bunun belirteci sizler değilsiniz.. 3-Laiklik ten bahsetmeyin litfen bu kendini inkardan başka bir şey değildir.. Ben ;dini inançlara olan saygımla (müslüman,hırıstıyan,alevi,yahudi ateist vb.)Cumhuriyet ilkelerine ve devrimlerine bağlı bir cumhuriyet çocuğuyum. Bu bir kurtuluş savaşıysa bütün inancım ve bağlılığımla bu savaşa hazırım. Tıpkı Anadoluda MUSTAFA KEMAL ATATÜRK e yoldaşlık yapmış tüm başörtülü kadınlar gibi |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) Alıntı:
aynı düşünleri benimsiyorum.Ve destekliyorum | |
| | |
| | |