![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "yine türban...(sıkıldınızmı?)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: nurgull ´isimli üyeden Alıntı aynı düşünleri benimsiyorum.Ve destekliyorum Çok teşekkür ederim nurgül saol....."
| Anketimiz: TÜRBAN SERBEST OLSUNMU..NERELERDE? | |||
| Türban tüm kamu kurumlarında serbest olsun | | 12 | 44,44% |
| sadece ünüversitelerde serbestlik uygulansın | | 3 | 11,11% |
| hayır hiç bir yerde serbest olmasın | | 12 | 44,44% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) (Bana göre) Ben serbest olmamasından yanayım.. Burda düşüncelerimi paylaşmak istemiyorum cünkü cok keskin ve sert düşünceye sahibim bu konuda..Ve düşüncemin karsıtı düsünceye sahip arkadaslarımı kırmaktan korkuyorum.. |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) Herkesin fikirlerine katılmasamda, saygı duymak zorundayım. Yaşadığımız toplumda herkesin farklı düşüncelere sahip olması, hayatın bize getirdiği en büyük kazançtır. Aksinde hayat ne kadar monoton olurdu! Ben bunu doğanın renklerine benzetiyorum. Hani düşünsenize; sadece yeşil olan bir dünyamız olsaydı, ne kadar iğrenç olurdu gibi... TÜRBANIN!! (başörtüsü değil) tamamen serbest olmasından yanayım. Siyasi bir simge olsa dahi! Bakınız eskiden KOMÜNİST PARTİ YASAKTI. Simdi serbest ve bu ülke komünistmi oldu? O fikirde, Atamızın kurduğu Cumhuriyete kasdediyordu. Bir şey daha var, türbanı siyasi olarak kullananların, aslında yalana, talana ve her türlü başarısızlıklarına, kılıf yaptıklarını biliyorum. Allah Aşkına, bırakınız serbest olsun ve olsunki şu adamların pisliklerini örten, istismar olmaktan çıksın ve sadece kadınların başının kapanmasına vesile olsun. Yani gerçek yerini bulsun.
__________________ düğümle uğraşma;kılıcı çek ve kes. Yoksa kılıç, kılıç bul, bulamazsan KENDİN KILIÇ OL! |
| | |
| | #14 |
| Banned | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) en özgür ülkeler bile bu konuda hemfikir.hemde dinleri başka olmalarına rağmen..... işte biz bu konular ve bu konularla uğraşanlar yüzünden geri kaldığımızı düşünüyorum(avrupa ülkelerine göre)... türbanı, başörtüsünü bırakın..ileriye bakın, bilime bakın, bilim için tartışalım şu forumlarda........ |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) gerçekten de başka hiçbir sorunumuz kalmamış gibi başörtüsüyle türbanla uğraşıyoruz hala bugün başörtüsünü serbest bırakacaklar , yarın bütün kadınların kapanmasını zorunlu kılacaklar vs vs bi sürü saçmalıklarla karşı karşıya gelcez bu hükümetin yapmak istedikleri milletimizin buna kanması tek başlarına iktidarı ellerinde tutmaları ......bilemiyorum ..... laiklik bunu mu gerektiriyor diye de sormadan edemiyorum |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) Ülkemizin bütün problemlerinin üstesinden geldik. Helal olsun bizlere. Halledilmeyen turban konusu kaldı. Onuda halledeceğiz. Nasıl mı ? Hepsinin kafasını koparırsak bu sorun da çözülür. Tıpkı diğer sorunları çözdüğümüz gibi... Evet... Bütün turbanlıların kafası koparılacak !!!... Çünkü onlar... Çünkü onlar siyasi simge olsun diye takıyorlar. Neme lazım !... Belki çok yüksek okuldan mezun olurlar da şeriat filan getirirler. Yani İslam devleti kurarlar. Haaa öyle mi !.. Kesin tabi, koparın boyunlarını....................................... ............... Ey bu topraklar üzerinde yaşayan, sözde özgürlük savunucuları !... Cumhuriyete siz ne zamandan beri sahip çıktınız da, Cumhuriyetin hakiki sahiplerini kapı dışarı ediyorsunuz ? Cumhuriyeti Müslümanlar dualarla kurmadı mı ? Evet cüret edip II.sınıf ilan ettiğiniz müslümanlardan bahsediyorum. Cumhuriyetin esas sahiplerini rejim için tehlikeli gören sözde özgürlükçüler !!!... Karşınıza aldığınız kitlenin "Cehennem olsa gelen göğsümüzde söndürüz" diyen ecdadın torunlarıdır. Bunu ne çabuk unuttunuz ? Cumhuriyet için tehlikeli gösterdiğiniz kesim Cumhuriyetin zaten sahipleri... Siyasi simgeymiş de o yüzden karşı imiş, ımış...... Onu külahımız bile dinlemez. Kİmin karşısına kimi getirmeye çalışıyorsunuz !... Turban başörtüsünden farklıymış... Hadi canım sen de... |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) güney hanım bildiğiniz üzere başörtüsüylede ünv site ve kamukurumlarına girilmiyor.ben sadece türbana karşıyım demeniz konuyu tam kavrayamamış olmanız galiba.Bu konu türban dı başörtüsüydü değil bu iki örtünme için yapılan bir çalışma.eminimki başörtüsü serbest olsun diye bir değişiklik yapılmaya kalkılsa türban yasak olsun denilse bunada biz saçın önü arkasıda açık kalsın başörtüsü böyle olur hatta boyna fular gibi asılsın yoksa olmaz diye karşı çıkılıcak. Tıpkı Anadoluda MUSTAFA KEMAL ATATÜRK e yoldaşlık yapmış tüm başörtülü kadınlar gibi Bu benzetme gercekten güzel anadoluda cepeye mermi taşıyan başıörtülü analarımız kardeşlerimiz bugün kurdukları cumhuriyet içinde başörtüsüyle okuyamıyor bir doktor olamıyor onu bırakın tv yayınları basbas haber yapıyor açıköğretim sınavlarına alınmışlar diye neler neler yapılıyor ama haklısınız başörtülüde olsa türbanlıda olsa okumasın vatana hizmet etmesin dışardan açıköğretimden bile okumasın onlar birer cüzzamlı gibi okul kapılarından geri cevrilsinler sen okuyamassın başınkapalı.Bu düşünceyi bırakıp özgür bir ülke olarak insanları eşit şekilde yaklaşmalıyız. aklıma geldi arkadaşlar eğer savaş çıkarsa allah korusun kimse istemez başı kapalı olanlar savaş bölgeleri sivil alan değil orayada almazlar heralde kapalıları o eskidendi kapalıysan askeri bölge girilmezmi denilecek.
__________________ |
| | |
| | #18 | |
| Banned | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) Alıntı:
türbanlı diye üniversiteye girmesin, şuraya girmesin,buraya girmesin dedikleriniz zamanında vatan için sırtında bebeği ile cepheden cepheye koşuyorlardı.. | |
| | |
| | #19 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | arkdslarrrrrrrr_turban_yok_basortusu_arkdş_bırak_b u_işleri_sohbetı_ben_turban_takacam _yok_turban_laikligi_bozuyor_die_sözler_knsacagına _devletını_sevıyorsan_hem_dumenler e_gelme_hemde_git_fakır_insanlarımıza_gıt_neler_ce kmıs_insanlar_var_gıt_onlara_yardı m_et_miillletin_kafasını_karıstırıp_ortalıgı_bırbı rıne_karıstıracagınaaaa_demı _arkdslar_ Türbanı _ben_gectım_anayasamızda _bulunan_bı_yasa_var_işte_türke_laf_eden_cezalandi rılmalı_bu_yasayıda_kaldırıyolar_ |
| | |
| | #20 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine türban...(sıkıldınızmı?) Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |