| Sosyal Demokrasi nedir acep ??? Çok merak ediyorum acaba Türkiye'de sözü edlien sosyal demokrasi tüm dünyanın aksine sadece yasakcılık ile mi alakalı birşey.
Sosyal Demokrat olduğunu iddia eden arkadaşlarıma özellikle soruyorum bu soruyu...
Acaba kendilerinden başka görüşlere saygısı olmayan insanlar nasıl oluyor da sosya demkrat olabiliyorlar?
Yada kendi görüşünü beğenmeyen insanlara sandığa gittikten sonra cahil diyebilen insanlar acaba cidden diğerlerinden çok mu zeki yada Allah'ım ona farklı bir göz vermiş de o herşeyin doğrusunu mu görüyor.
Veya güzel snat yapıyor diye birinin br başka sanatçı hakkında " göbeğini kaşıyan adam" yakıştırması yapmak için bazılarının olduğu gibi sosyal demokrat mı olmak gerekiyor.
yok arkadaşlar sanırım ya ben yanlış öğrendim sosyal demokrasiyi yada siz yanlış biliyorsunuz. ama sizlere yanlış biliyorsunuz diyince eminim siz memleketten gitmeyi de düşünürsünüz.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |