FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

erkeklerde örtünsün!!! mü??

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "erkeklerde örtünsün!!! mü??" başlıklı konu görüntüleniyor, "Türban konusunda Prof.Dr. M. Orhan Öztürk,bir yazısında diyorki; "Eğer konu cinsel dürtülerle bağlantılı ise erkek neden örtünmüyor sorusuda akla gelmelidir.Erkek örtünsün ve kadın baştan çıkmamak için onu göremesin"!!! Sizlerin bu ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-01-2008, 11:49 AM   #1
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
erkeklerde örtünsün!!! mü??

Türban konusunda
Prof.Dr. M. Orhan Öztürk,bir yazısında diyorki;

"Eğer konu cinsel dürtülerle bağlantılı ise erkek neden örtünmüyor sorusuda akla gelmelidir.Erkek örtünsün ve kadın baştan çıkmamak için onu göremesin"!!!

Sizlerin bu konudaki görüşleriniz nedir??
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 19-01-2008, 12:55 PM   #2
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü??

bi arkadasımla konusmustum yakın zaman icinde %80 kesimin türbanlı(basörtülü) olcagını söyledim o da bana "Katılıyorum sana canım.Bende donla gezicem" dedi..Tek söylediğim şey "Şalvar giyinmezsen iyidir" dedim ve konuyu kapattık..Sanırım bayanların baslarının örtülmesi tamamen gerceklestikten sonra erkekler icinde biseyler yapılır..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 19-01-2008, 01:28 PM   #3
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

çok hoş bir sbetmiş şeytancığım:))çok sürmez yakında görürüz cübbeli takkeli erkekleri:)))))
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 19-01-2008, 02:36 PM   #4
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Varmısınız bahse....
Ben ne derseniz kabul edeceğim.
Türkiye'de zorla birileri kapatılacak diyorsanız bunun asla yapılmayacağını sizde biliyorsunuz.

Bu ülkede zorla sadece insanların başları açılır.

Ayrıca erkeklerin de kapanması konusunda da zaten kıstaslar var. Erkekler de dizlerinin üstü ile göbeklernin altı görünmeyecek şekilde giyinmek zorundadırlar.

Ayrıca bence Örtünme konusu hakkında sürekli konular ekleyerek konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok bence.

Eğitim'de açılmış , siyaset'de açılmış ihtimal dinler bölümünde de açılmıştır.

Bence artık başka konular konuşsak.
Mesela neden hala bazı insanlar veya partiler değişen zaman şartlarını kabul etmezler.
Mesela neden hala sosyal demokrasinin manasının tam demokrasi olduğunu kavrayamazlar.

Biraz da bu ve bunun gibi konuları tartışsak...
Evet ben açayım madem o konuyu
Alt 19-01-2008, 05:36 PM   #5
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok hoş bir sbetmiş şeytancığım:))çok sürmez yakında görürüz cübbeli takkeli erkekleri:)))))
İnancıma ters olmasına rağmen, che guevara resimli tshırtle gezen insanlardan ben rahatsız olmuyorum.
Veya orak çekiçli kolye takanlardan,
veya küpe takan erkeklerden,
veya saçını kadınlar gibi (kadınlara benzemek maksadıyla) uzatan erkeklerden,
Hele hele farklı inançlara sahip, tercihini o yönde kullanmış olan insanlardan hiç rahatsız olmuyorum.
Çalıştığım şirkette müslümanlar olduğu gibi, komunizmi benimseyen ve inançsızlığı savunan insanlar da var.
Ve ben bunların hiç birisinden rahatsız olmuyorum.
Çünkü inançsızda olmuş olsalar onlar seçim haklarını o yönde kullanmışlardır.

Peki güney hanım ;
Sizin gibi düşünmeyen,
sizin gibi inanmayan insanların kıyafetlerinden siz niçin rahatsız oluyorsunuz ?
Bu sizi, niçin bu kadar çok tedirgin ediyor ?

Konu hakan2034 tarafından (19-01-2008 Saat 05:51 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-01-2008, 05:53 PM   #6
Altın Üye (nisan 2008)
Altın Üye (temmuz 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

Blog Mesajları: 2
blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor

Örtünmenin amacı bu değilki.Kuranı okuyanların bunu bilmesi gerek orada açıklanmış.O zaman mümin kadınların diğer kadınlardan ayrılması için avret yerlerinizi örtünüz denmiş.Bu insanın kendine saygı duymasını güdüleyen bir şey bence.Bu erkekler için de geçerli tabiki malum sokakta abes kıyafetlerle dolaşmıyoruz.İnsan olan kişinin kendini örtmesi gerekli.konuya bu açıdan da yaklaşmak gerek.
Alt 19-01-2008, 07:39 PM   #7
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

sayın karakarizma ya katılıyorum hadddinden fazla uzadı bu konu.önemsiz bir konu değil ama artık başka yönlere kayıyor gibi geliyor bana.başka ufuklara yelken açalım arkadaşlar,aynı yerde saymayalım.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-01-2008, 02:37 PM   #8
Banned
Karanlığa söveceğine kalk bir mum sen yak ...

adania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolunda
adania - İCQ üzeri Mesaj gönder adania - AİM üzeri Mesaj gönder adania - MSN üzeri Mesaj gönder adania - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İnancıma ters olmasına rağmen, che guevara resimli tshırtle gezen insanlardan ben rahatsız olmuyorum.
Veya orak çekiçli kolye takanlardan,
veya küpe takan erkeklerden,
veya saçını kadınlar gibi (kadınlara benzemek maksadıyla) uzatan erkeklerden,
Hele hele farklı inançlara sahip, tercihini o yönde kullanmış olan insanlardan hiç rahatsız olmuyorum.
Çalıştığım şirkette müslümanlar olduğu gibi, komunizmi benimseyen ve inançsızlığı savunan insanlar da var.
Ve ben bunların hiç birisinden rahatsız olmuyorum.
Çünkü inançsızda olmuş olsalar onlar seçim haklarını o yönde kullanmışlardır.

Peki güney hanım ;
Sizin gibi düşünmeyen,
sizin gibi inanmayan insanların kıyafetlerinden siz niçin rahatsız oluyorsunuz ?
Bu sizi, niçin bu kadar çok tedirgin ediyor ?
bende sıze bı kac sual sorcam o dedıklerınız dogrudur ancak bı egıtım kurumunda mesela unıversıte hocalarının hangısınde che tsortu gordunuzde bısye demedınız mesela hangı doktor uzun saclıdır mesela hangı polıs memuru kupelı soruyorum sıze
guney hanımın dedıgı sadece kamusal alanlar ıcın gecer lıdır yoksa kımse kımseye karısma hakkı duymaz kım nasıl gıyınırse onun tercıhı kamusal alalnalrda gordunuzmu dedıgınız sekılelrde ınsanlar
adania isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-01-2008, 11:59 PM   #9
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
adania´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende sıze bı kac sual sorcam o dedıklerınız dogrudur ancak bı egıtım kurumunda mesela unıversıte hocalarının hangısınde che tsortu gordunuzde bısye demedınız mesela hangı doktor uzun saclıdır mesela hangı polıs memuru kupelı soruyorum sıze
guney hanımın dedıgı sadece kamusal alanlar ıcın gecer lıdır yoksa kımse kımseye karısma hakkı duymaz kım nasıl gıyınırse onun tercıhı kamusal alalnalrda gordunuzmu dedıgınız sekılelrde ınsanlar

Özel sektörlerde bu saydığım sıfatlı insanları görmekten rahatsız olmadığım gibi, kamu sektörlerinde de hiçbir şekilde dinini, inancını, zevkini (başkasına rahatsızlık vermemek şartıyla) kıyafetine yansıtan insanlardan asla rahatsız olmam ve buna hakkımın olmadığı kanaatindeyim.

Ama bazı psikolojik sorunu olan, kişisel bozukluğu olan iki ayaklılar, maalesef kendisi gibi inanmayan insanların kılığından, kıyafetinden rahatsız oluyorlar, müdahale ediyorlar.
Bu onursuz hakkı kendilerinde görebiliyorlar !!!...
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-01-2008, 06:13 PM   #10
Banned
Karanlığa söveceğine kalk bir mum sen yak ...

adania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolunda
adania - İCQ üzeri Mesaj gönder adania - AİM üzeri Mesaj gönder adania - MSN üzeri Mesaj gönder adania - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Özel sektörlerde bu saydığım sıfatlı insanları görmekten rahatsız olmadığım gibi, kamu sektörlerinde de hiçbir şekilde dinini, inancını, zevkini (başkasına rahatsızlık vermemek şartıyla) kıyafetine yansıtan insanlardan asla rahatsız olmam ve buna hakkımın olmadığı kanaatindeyim.

Ama bazı psikolojik sorunu olan, kişisel bozukluğu olan iki ayaklılar, maalesef kendisi gibi inanmayan insanların kılığından, kıyafetinden rahatsız oluyorlar, müdahale ediyorlar.
Bu onursuz hakkı kendilerinde görebiliyorlar !!!...
Bence bu hakkı kendılerınde bularak dogru yapıyoşar benım gorusum cunku adamlar cumhurıyetıne sahıp cıkıyolar ülkede kurallar oldugunun sizde farkındasınız
adania isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil