![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "erkeklerde örtünsün!!! mü??" başlıklı konu görüntüleniyor, "Türban konusunda Prof.Dr. M. Orhan Öztürk,bir yazısında diyorki; "Eğer konu cinsel dürtülerle bağlantılı ise erkek neden örtünmüyor sorusuda akla gelmelidir.Erkek örtünsün ve kadın baştan çıkmamak için onu göremesin"!!! Sizlerin bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 196 Rep: 19316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkeklerde örtünsün!!! mü?? Türban konusunda Prof.Dr. M. Orhan Öztürk,bir yazısında diyorki; "Eğer konu cinsel dürtülerle bağlantılı ise erkek neden örtünmüyor sorusuda akla gelmelidir.Erkek örtünsün ve kadın baştan çıkmamak için onu göremesin"!!! Sizlerin bu konudaki görüşleriniz nedir?? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü?? bi arkadasımla konusmustum yakın zaman icinde %80 kesimin türbanlı(basörtülü) olcagını söyledim o da bana "Katılıyorum sana canım.Bende donla gezicem" dedi..Tek söylediğim şey "Şalvar giyinmezsen iyidir" dedim ve konuyu kapattık..Sanırım bayanların baslarının örtülmesi tamamen gerceklestikten sonra erkekler icinde biseyler yapılır.. |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 196 Rep: 19316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü?? çok hoş bir s betmiş şeytancığım:))çok sürmez yakında görürüz cübbeli takkeli erkekleri:))))) |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü?? Varmısınız bahse.... Ben ne derseniz kabul edeceğim. Türkiye'de zorla birileri kapatılacak diyorsanız bunun asla yapılmayacağını sizde biliyorsunuz. Bu ülkede zorla sadece insanların başları açılır. Ayrıca erkeklerin de kapanması konusunda da zaten kıstaslar var. Erkekler de dizlerinin üstü ile göbeklernin altı görünmeyecek şekilde giyinmek zorundadırlar. Ayrıca bence Örtünme konusu hakkında sürekli konular ekleyerek konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok bence. Eğitim'de açılmış , siyaset'de açılmış ihtimal dinler bölümünde de açılmıştır. Bence artık başka konular konuşsak. Mesela neden hala bazı insanlar veya partiler değişen zaman şartlarını kabul etmezler. Mesela neden hala sosyal demokrasinin manasının tam demokrasi olduğunu kavrayamazlar. Biraz da bu ve bunun gibi konuları tartışsak... Evet ben açayım madem o konuyu
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü?? Alıntı:
Veya orak çekiçli kolye takanlardan, veya küpe takan erkeklerden, veya saçını kadınlar gibi (kadınlara benzemek maksadıyla) uzatan erkeklerden, Hele hele farklı inançlara sahip, tercihini o yönde kullanmış olan insanlardan hiç rahatsız olmuyorum. Çalıştığım şirkette müslümanlar olduğu gibi, komunizmi benimseyen ve inançsızlığı savunan insanlar da var. Ve ben bunların hiç birisinden rahatsız olmuyorum. Çünkü inançsızda olmuş olsalar onlar seçim haklarını o yönde kullanmışlardır. Peki güney hanım ; Sizin gibi düşünmeyen, sizin gibi inanmayan insanların kıyafetlerinden siz niçin rahatsız oluyorsunuz ? Bu sizi, niçin bu kadar çok tedirgin ediyor ? Konu hakan2034 tarafından (19-01-2008 Saat 05:51 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla | |
| | |
| | #6 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü?? Örtünmenin amacı bu değilki.Kuranı okuyanların bunu bilmesi gerek orada açıklanmış.O zaman mümin kadınların diğer kadınlardan ayrılması için avret yerlerinizi örtünüz denmiş.Bu insanın kendine saygı duymasını güdüleyen bir şey bence.Bu erkekler için de geçerli tabiki malum sokakta abes kıyafetlerle dolaşmıyoruz.İnsan olan kişinin kendini örtmesi gerekli.konuya bu açıdan da yaklaşmak gerek.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü?? sayın karakarizma ya katılıyorum hadddinden fazla uzadı bu konu.önemsiz bir konu değil ama artık başka yönlere kayıyor gibi geliyor bana.başka ufuklara yelken açalım arkadaşlar,aynı yerde saymayalım. |
| | |
| | #8 | |
| Banned | Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü?? Alıntı:
guney hanımın dedıgı sadece kamusal alanlar ıcın gecer lıdır yoksa kımse kımseye karısma hakkı duymaz kım nasıl gıyınırse onun tercıhı kamusal alalnalrda gordunuzmu dedıgınız sekılelrde ınsanlar | |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü?? Alıntı:
Özel sektörlerde bu saydığım sıfatlı insanları görmekten rahatsız olmadığım gibi, kamu sektörlerinde de hiçbir şekilde dinini, inancını, zevkini (başkasına rahatsızlık vermemek şartıyla) kıyafetine yansıtan insanlardan asla rahatsız olmam ve buna hakkımın olmadığı kanaatindeyim. Ama bazı psikolojik sorunu olan, kişisel bozukluğu olan iki ayaklılar, maalesef kendisi gibi inanmayan insanların kılığından, kıyafetinden rahatsız oluyorlar, müdahale ediyorlar. Bu onursuz hakkı kendilerinde görebiliyorlar !!!... | |
| | |
| | #10 | |
| Banned | Cevap: erkeklerde örtünsün!!! mü?? Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |