![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Kimsiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yıllardır bu milletin kanını emdiniz.. İnsan gibi yaşamayı beceremediniz..Kardeşliği sevgiyi saygıyı bu millete çok gördünüz.. Bu halkın toplumsal değerleri ile dalga geçtiniz.. Milletin iradesine saygı göstermediniz.. Gün geldi Allah demeyi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | Kimsiniz? Yıllardır bu milletin kanını emdiniz.. İnsan gibi yaşamayı beceremediniz..Kardeşliği sevgiyi saygıyı bu millete çok gördünüz.. Bu halkın toplumsal değerleri ile dalga geçtiniz.. Milletin iradesine saygı göstermediniz.. Gün geldi Allah demeyi yasakladınız..Gün geldi gittiniz Sivas'ta insan yaktınız... Kiminiz Amerikancıydı kiminiz Rus ajanı..Ayni oyunda farklı yöntemlerle oynanan piyonlardınız sadece.. Peygamberi Atatürk'e,Atatürk'ü peygambere düşman gösterdiniz..Dindarı laikten,laiki dindardan ayırdınız.. Kürdün Türk'ün özkardeşi olduğu gerçeğini kavrayamadınız.İslam'ın başka bir yorumu olan Aleviliği farklı saydınız.. Hasan'ı,Haso'ya kırdırdınız..Muhammet'i Ali'den ayırdınız..Kimimizi faşist,kimimizi kominist,kimimizi sağcı, kimimizi solcu yaptınız.. Utanmadan arlanmadan, dinini yaşamaya çalışan mümine simitçi der gibi İslamcı dediniz.. İslamiyeti bizden uzaklaştırdınız..Materyalist felsefeyle vatanın kurtulacağına inandırdınız.. Kafatasçılık yaptınız..Irkçılık yaptınız...Kundakdaki bebeklere kefen biçtiniz.. Üç beş 'katli vacip' satılmış yüzünden,tek suçları bizden daha doğuda doğmak olan kardeşlerimizi terörist saydınız.. Bu millete derdini hiç sormadınız..Geleceği yönlendiren öğretmenlerimizi açlık sınırında yaşattınız... Ekonomiyi IMF'ye, dış politikayı ABD'ye,iç politikayı AB'ye emanet ettiniz... Fikir üretme merkezi olan üniversitelerimizde düşünmeyi yasakladınız..Tek tip insan yetiştirmek amacıyla bütün fakültelere yandaşlarını koydunuz..Ama dünya sıralamasında ilk 500'e bir Türk üniversite koymayı beceremediniz.. Bilim değil,siyaset ürettiniz.. Saman altından su yürüttünüz..Bazen Allah dediniz,bazen Atatürk..Hiç kimse farketmeden malı götürdünüz.. Kiminiz banka hortumladınız..Kiminiz nutuk attınız.. Vatansever ayağına yatıp,şehit ailelerini dolandırdınız.. Ne zaman iyi birşeyler yapılmaya kalkışsa bir kulp taktınız..Hiçbirşey bulamadıysanız 'başörtüsüne' taktınız.. Kiminiz sağdaydanız kiminiz solda..Ama ayni yolun yolcusuydunuz hepiniz... Oysa,Türküyle Kürdüyle,Lazıyla Çerkeziyle,Alevisiyle,Sünnisiyle,Hristiiyanıyla Ermenisiyle hatta ateisti ile kardeşiz biz... Sahi söyleyin,kimsiniz siz... ! NOT:(Ç)Alıntı değildir,tamamen kendi düşüncelerimdir.. Konu Beylerbeyi tarafından (12-01-2008 Saat 03:36 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kimsiniz? Düşmanını tanıyorsan savaşmakta yenmekte daha kolaydır... Biz artık onların kim olduğunu biliyoruz..... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kimsiniz? Merak ediyorum acaba ,şu bildiğiniz düşmanların kim olduğunu açıklarmısınız? Nasıl bir savaş taktiğiniz var? Vardı da neden uygulayamadınız?Yada uyguladınız da bizim mi haberimiz yok.Açıklarsanız sevinirim....İyi forumlar... |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kimsiniz? Alıntı:
Benim düşmanım:Atama din düşmanı, peygamberime yobaz,dinime afyon diyenler Benim düşmanım:Başımda ki örtüyü açmaya çalışırken,kendi kafasındaki zihnini kapatan o örtüden habersiz zavallılar Benim düşmanım:Biberonuna süt yerine su koyabilen annenin parasını,bardağına içki koyabilmek için çalanlar Benim düşmanım:Sağa sola savrulup milletimi bölmeye çalışanlar Benim düşmanım:Erkeğime,kadınıma,çocuğuma,toprağıma,bayr ağıma göz koyanlar.. Akıllı hiç kimse savaş bitmeden taktiğini açıklamaz değil mi? ![]() Yukarıda yazdığım gibi savaş devam ederken sonucu bilemeyiz..Sabır..Göreceğiz inş. | |
| | |
| | #5 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kimsiniz? Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kimsiniz? benim düşmanım dış güçleri arkasına alıp benimle öz kadeşleriyle savaşamayı göze alan ve bebeleride gözünü kıpmadan öldüren vicdanı tanımaya fırsatı olmayan kişilerdir.. |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kimsiniz? Hepimiz bu ülkenin evlatları olduğumuza göre , hepimizin beklentileri de üç aşağı beş yukarı aynı diye düşünüyorum Sevgili Kimyacı arkadaşım , bence hepimizin duygularına tercüman olmuşsunzu , emeğinize ve yüreğinize sağlık . :) |
| | |
| | #8 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kimsiniz? Aslında bunların kimler olduğunu herkes biliyor bizi biz olmaktan çıkarıpta değerlerimizi unutturmaya çalışan ve hep işe yaramayan inançsız dünyaların izini sürenler bunlar bu insanları hep kınadım bunda sonra da onları anlayabileceğimi sanmıyorum.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Banned | Cevap: Kimsiniz? tek suclu abd ve onun cıkar bekleyen çakallarıdır burad nazım hıkmetın şiirini yazmakıstıyorum... VATAN HAİNİ "Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ. Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet. Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ." Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla, bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un 66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira. "Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ." Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim. Vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan, vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan, vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın, fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan, vatan tırnaklarıysa ağalarınızın, vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa, ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan, vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa, vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan, ben vatan hainiyim. Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla : Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |