![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "kürdistan tanınmalımı??" başlıklı konu görüntüleniyor, "son zamanlarda değil uzun zamandır akıllarda bulunan ama kimsenin cesaret edipte konuşamadağı bir konu bu. The Economist dergisinin yaptığı haber aklımda bir çağrışım yaptı ve kendi kendime sordum. kuzey ırakta ..."
| Anketimiz: kürdistan kurulsa tanırmısın?? | |||
| hayır tanınmamalı | | 7 | 77,78% |
| ülke çıkarlarına göre hareket edilmeli | | 2 | 22,22% |
| evet tanınmalı | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | kürdistan tanınmalımı?? son zamanlarda değil uzun zamandır akıllarda bulunan ama kimsenin cesaret edipte konuşamadağı bir konu bu. The Economist dergisinin yaptığı haber aklımda bir çağrışım yaptı ve kendi kendime sordum. kuzey ırakta bir kürt devleti kurulsa ben bir vatandaş olarak ülkemin veya başımızdaki yönetimin,bu kurulacak ülkeyi tanımalarını istermiydim acaba??yada istersem neye dayanarak istemessek hangi sebeple istemezdim?tabikide ülke çıkarlarını göz önüne alarak hangisi daha işimize geliyorsa o yönde bir karar alrdım sanırım. peki sizin düşünceniz ne?kuzey ırakta olası bir kürdistan ülkesi kurulsaydı siz bu ülkenin birer ferdi olarak tanınmasınımı isterdiniz yoksa tanınmamasınımı? Konu Mevt tarafından (23-12-2007 Saat 09:56 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürdistan tanınmalımı?? Bu zaten çok uzun yıllar önce planlanmış bir şey.fakat yeni konuşulmaya başlıyor,Ben desteklermiyim açıkçası bilmiyorum.Ulus-devlet olama özelliğimizi yitirmeye başlamışken bu durum nasıl bir etki yaratır bekleyip göreceğiz tıpkı diğer gördüklerimiz gibi.... |
| |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kuşadası Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: kürdistan tanınmalımı?? bence böyle bir anketin konun açılması bile saçma ![]() |
| |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürdistan tanınmalımı?? özden arkadaşıma katılıyorum açıkçası böyle bir olasılığı düşünemiyorum |
| |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürdistan tanınmalımı?? Bu tarzda saçma ve hayallerinin ötesini süsleyen konulara müsade edemem Forum kuralları ve T.C Anayasası'na ters düşen hiç bir içeriğe forumda izin vermem! Konu Kilitlenmiştir...
__________________ |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |