![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Eve Dönüş Yasası" başlıklı konu görüntüleniyor, "1985'ten günümüze kadar 7 kere yürürlüğe giren fakat mazisi kısa olan bir yasadan bahsediyoruz!Bazı çarpık ağızlılar bu nedenle bir çok hükümeti eleştirmişlerdi ve bir önceki dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Nejdet Sezer ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22720 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eve Dönüş Yasası 1985'ten günümüze kadar 7 kere yürürlüğe giren fakat mazisi kısa olan bir yasadan bahsediyoruz!Bazı çarpık ağızlılar bu nedenle bir çok hükümeti eleştirmişlerdi ve bir önceki dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Nejdet Sezer ve Rahşan affı olarakta defalarca lanse edildi ve çeşitli spekülasyonlar türetildi!Fakat şuandaki Hükümet bu yasanın adını değiştirerek af değilde Eve Dönüş Yasası olarak algılanmasını sağlıyorlar ve şuana kadarki içeriği en çok genişletilmiş yasa Eve Dönüş Yasası!Bir çok kez yürürlüğe girmesine rağmen pek bir sonuç alınamadığı gibi teröristler için yeniden yapılanma sürecinde onların izole olmasını sağlamaktadır bu yasa fakat daha önceki hükümetlerde denenmiş olan ve şuanki hükümetin bazı ağızları tarafındanda muhalif karşılanan bu yasayı şimdi kendileri kurtuluş olarak görüyorlar fazla söze gerek yok fakat yorumlarınız size ait?Bu yasanın amacı hiç bir cezai işleme maruz kalmadan teröristin ana baba kucağına dön deniyor peki onbinlerce şehitimizi evlerine geri döndürebilecekmisiniz?Bunun cevabını yine laf cambazlığı yapacakların vereceğine inanıyorum en iyi yaptıkları şeyde bu zaten!
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Eve Dönüş Yasası ilk görünüşte olmaması gereken bir yasa gibi görünsede pkk yı deşifre etmeye yarayacaktır.malum istihbarat çok önemli özellikle nokta operasyonlarının yapıldığı bu dönemde .......diye düşünüyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |