![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama" başlıklı konu görüntüleniyor, "bir konuda iki ayrı kişi hemfikir ise ben haksızımdır! çünkü azınlıktayım. bu nedenle iletimi değiştirdim. ikazlarınıza teşekkür ederim...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() ![]() | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama bir konuda iki ayrı kişi hemfikir ise ben haksızımdır! çünkü azınlıktayım. bu nedenle iletimi değiştirdim. ikazlarınıza teşekkür ederim. |
| |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Banned | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama Alıntı:
| |
| |
| | #23 |
| Banned | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama bunu MHP ile neden bağdaştırıyosun ki....ülkücüyüm diye çıkıp vatandaşlarımızı öldürenlerin MHP ile ne alakası oldugunu biliyor musun? belki ülkücü deillerdi.. zamanında öldürülen sağcıların, solcuların oyunundan bişi belkide ....belki elin amerikalısı iilk bir mhp liyi vurup 'aleviler vurdu' dedi...sonra gidip bi alevi öldürdüklerindede 'mhp liler vurdu' dedi.... ve kesinde bu böle olmuştur.. ve bizlere de geriye o suçsuz bi şekilde öldürülen kardeşlerimizin bedenleri ve bu kargaşalar kalmıştır.... |
| |
| | #24 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama Alıntı:
| |
| |
| | #25 |
| Banned | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama yaa saçmalamayalım lütfen ...orda olayda bulunan kişilerin yaptıkları yüzünden kızlarımız okuyamasın mı_? okuyacaklar ve bu saçma sapan (türban gibi konular) konular yerine bilim eğimli konulara yorum yazacaklar.... |
| |
| | #26 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Rep Gücü: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama Alıntı:
İnanç boyutunuz beni hiç ilgilendirmiyor. Ancak, kendim için faydalı gördüğüm herşeyi, bütün insanlar için de arzu ediyorum. Bazı hususları size bir kardeş olarak hatırlatmak istiyorum. İslam dini hiç bir şahısa infaz hakkı vermemiştir. Ben sünni bir müslümanım. Benim komşum Allah'a inanmıyor olsa bile, aç yatıyorsa bir müslüman olarak Allah bunun hesabını bana mutlaka soracaktır. Yeryüzünde samimi insanlar olduğu gibi, samimi olmayan insanlar da vardır. İslami etiketi, kisveyi üzerinde bulundurup ta örnek olması gerekenler, ördek oluyorsa bunlar İslam'a inanmayanlardan daha çok zarar verirler. Sivas olaylarına gelelim... Orada yaşananları hiç bir müslüman tasvip etmez. "Provaka" kelimesinin içeriği herzaman hedef saptırır. Diyelim ki siz Galatasaray'ı tutuyorsunuz. Aynı zaman da fanatiksiniz. Karşınıza bir grub çıkıyor, size sataşmaya başlıyor. Bu küfür derecesine kadar gidiyor. Siz sabır çesmesinin son damlalarını tüketmek üzereyken, kimliği belirsiz provaka devreye giriyor. Ve o gruba karşı kışkırtılıyorsunuz. Sivas olayları provaka ellerin neticesidir. Hem ortada bazı soru işaretleri geçen zaman içerisinde yerini noktaya bırakmış ta değil!... Nedir bu soru işaretleri ? 1- Oteldeki Allah'a inanmadığını söyleyen (bu boyutu beni ilgilendirmiyor) insanı konuşmacı olarak davet edenler, niçin cum'a gününü seçmişti ? 2- Halkı kimler kışkırtmıştı ? Aziz nesin boyutunu biliyoruz. Diğerleri kimlerdi ? 3- Diyelim ki halk bir şekilde galayana geldi. Peki yazar Aziz nesin ve onu provaka etmesi için getirenlerin hiç mi suçu yok ? Onca insanın ölmesinde onlar çok mu (!) masum (!) 4- Bu tasvip edilmeyen olaydan hemen sonra Erzincan'ın Başbağlar köyünde canlı insan bırakmayanlar kimden, neyin intikamını almışlardı ? Masum insanları katlederek ? Yoksa, Sivas olaylarını tertip eden karanlık insanlar (!) ikinci perdeyi mi oynuyorlardı ? İnsanlarımızı kamplara ayırma gayretinde olan insan müsveddelerine fırsat vermeyelim !... Bu gemide hepimiz yaşıyoruz. Gemiyi delme gayretinde olanlara karşı "Banane" dersek, korkarım ki hepimiz batarız. Sizin turbanı tercih etmemenize kimse karışamaz. Turbanı tercih edenlere de karışılmamalı .... Bize dayatma yapılması hiç hoşumuza gitmez. Karşımızdakininde hoşuna gitmez... | |
| |
| | #27 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama sayın sheytan arkadaşım,sivas olaylarında yaşın kaçtı senin,ya da olay esnasında sende mi oradaydın,ben sivaslıyım ben bbile olayın gerçeklerini bilemiyorum,çünkü olay esnasında orda olanla şuan cezaevinde,dışardakiler yani gözlemciler olaya kendi açısından bakıyor,kimileri diyor yananlar suçlu,kimileri diyor yakanlar suçlu. elbette senin fikrine de saygı duyuyoruz ama... şimdi ben sivaslıyım Elhamdülillah müslümanım,türbanlıyım diye bende mi suçluyum,beni de ordaki insanları yakanlarla bir tutuyorsun |
| |
| | #28 | |||
| Banned | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Azız Nesın kı buyuk bır ustadır bana gore o buyuk usta atıst olabılır yanı goruslerını acıklamıs dıye yapmak mı gerekıyor soruyorum sıze o zaman sızde turbanı savunuyosunuz bu fıkır ıcındesınız sızıde yakalım fıkrınızı acıklıyosunuz dıye ya bu olayı hıc bır seyle bagdastırmak dogru degıl orda bır ınsanlık ayıbı gerceklesmıstır ve bunu kımse sılemez Sıvas ta olan olayları kımse bana tutupta savunmasın muslumanlık ıcın tutkı ıslamda ınsan öldürmek canına kıymak cok buyuk bır suctur yazık ben utanıyorum nasıl kıydılar o kadar ınsana bı uzgunuz demeden olayı hemen propakasyona baglıyorsunuz Erzıncanda olaya gelelım onun sıvasla baglantısının oldugunu sanmıyorum cunku her zaman olagan seyler teror olayları kı hala da suruyor bu gızlenınmez bır gercek Konu adania tarafından (01-02-2008 Saat 01:16 PM ) değiştirilmiştir. | |||
| |
| | #29 |
| Banned | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama bu işler bence sence ile olmuyo ki |
| |
| | #30 |
| Banned | Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama |
| |
![]() |
| Etiketler |
| mhp, ulkuculuk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |