FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama" başlıklı konu görüntüleniyor, "bir konuda iki ayrı kişi hemfikir ise ben haksızımdır! çünkü azınlıktayım. bu nedenle iletimi değiştirdim. ikazlarınıza teşekkür ederim...."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-01-2008, 11:42 AM   #21
Yeni Kayıt

gordionum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

gordionum has a spectacular aura aboutgordionum has a spectacular aura aboutgordionum has a spectacular aura about
Cevap: işte mhp gerçeği belkı kımse bılmez ama

bir konuda iki ayrı kişi hemfikir ise ben haksızımdır! çünkü azınlıktayım. bu nedenle iletimi değiştirdim. ikazlarınıza teşekkür ederim.
gordionum isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 28-01-2008, 03:38 PM   #22
Banned
Karanlığa söveceğine kalk bir mum sen yak ...

adania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolunda
adania - İCQ üzeri Mesaj gönder adania - AİM üzeri Mesaj gönder adania - MSN üzeri Mesaj gönder adania - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
gordionum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiye şu an terör konusunda sıkıntılar yaşayan bir ülkedir. hali hazırda PKK, DHKP-C, EL KAİDE, HİzBULLAH v.s faal ve kanlı eylemlerini sürdürmektedir.
MHP ve onun yan kuruluşlarıda, bunlara eklenmesini ve ülkede kaos ortamımı istiyorsunuz. amacınız bumudur? kaos ortamından yararlanan fikir akımları, ayrılık ve sonu izm'le bitenlerdir.
iç çatışma ve kaosun sonunu yugoslavyada gördük. 4 ayrı ama geleceği soru işaretleri ile dolu ülkeler. şimdi kim söyleyebilir bana hangisi tam bağımsız ve huzurlu? sömürünün en acımasızını yaşıyorlar. sözüm ona BM barış için yaktı, yıktı, öldürdü ve sonuç! BM adına yakanlar,yıkınlar şimdi onarıyorlar. ne ile o ülkelerin gelirlerine koydukları ipotekle!!!
bundan dolayı, çatışma ortamından kaçalım lütfen! biz zaten 3. dünya ülkesiyiz. demokrasimizi çalıştıralım ve legal olan partilerle geleceğimizi şekillendirelim.
Bu provakasyola bı alakası yok sayın uye sozcuklerınızı dıkkatlı sıralamızı umut ederım bu ulkeın bır gercegı bunu ne sız nede bı baskası sılemez
adania isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 31-01-2008, 10:59 AM   #23
Banned

iSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isim
iSyAnBuL - MSN üzeri Mesaj gönder

bunu MHP ile neden bağdaştırıyosun ki....ülkücüyüm diye çıkıp vatandaşlarımızı öldürenlerin MHP ile ne alakası oldugunu biliyor musun?

belki ülkücü deillerdi..
zamanında öldürülen sağcıların, solcuların oyunundan bişi belkide ....belki elin amerikalısı iilk bir mhp liyi vurup 'aleviler vurdu' dedi...sonra gidip bi alevi öldürdüklerindede 'mhp liler vurdu' dedi....

ve kesinde bu böle olmuştur.. ve bizlere de geriye o suçsuz bi şekilde öldürülen kardeşlerimizin bedenleri ve bu kargaşalar kalmıştır....
iSyAnBuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31-01-2008, 08:47 PM   #24
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
iSyAnBuL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bunu MHP ile neden bağdaştırıyosun ki....ülkücüyüm diye çıkıp vatandaşlarımızı öldürenlerin MHP ile ne alakası oldugunu biliyor musun?

belki ülkücü deillerdi..
zamanında öldürülen sağcıların, solcuların oyunundan bişi belkide ....belki elin amerikalısı iilk bir mhp liyi vurup 'aleviler vurdu' dedi...sonra gidip bi alevi öldürdüklerindede 'mhp liler vurdu' dedi....

ve kesinde bu böle olmuştur.. ve bizlere de geriye o suçsuz bi şekilde öldürülen kardeşlerimizin bedenleri ve bu kargaşalar kalmıştır....
alevilik diye detaya iniyorsan iyi o zaman Sivas'da insanları yakanlarda Allah'ın adını ağzına alan insanlardı.."Allahu Ekber","Kahrolsun laiklik","Yaşasın şeriat" diyen insanlardı..Anlayın neden türbana bu kadar karsıyız!!
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31-01-2008, 09:25 PM   #25
Banned

iSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isim

yaa saçmalamayalım lütfen ...orda olayda bulunan kişilerin yaptıkları yüzünden kızlarımız okuyamasın mı_?
okuyacaklar ve bu saçma sapan (türban gibi konular) konular yerine bilim eğimli konulara yorum yazacaklar....
Alt 31-01-2008, 10:07 PM   #26
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
alevilik diye detaya iniyorsan iyi o zaman Sivas'da insanları yakanlarda Allah'ın adını ağzına alan insanlardı.."Allahu Ekber","Kahrolsun laiklik","Yaşasın şeriat" diyen insanlardı..Anlayın neden türbana bu kadar karsıyız!!
Bakın güzel kardeşim...

İnanç boyutunuz beni hiç ilgilendirmiyor.
Ancak,
kendim için faydalı gördüğüm herşeyi, bütün insanlar için de arzu ediyorum.
Bazı hususları size bir kardeş olarak hatırlatmak istiyorum.

İslam dini hiç bir şahısa infaz hakkı vermemiştir.
Ben sünni bir müslümanım.
Benim komşum Allah'a inanmıyor olsa bile, aç yatıyorsa bir müslüman olarak Allah bunun hesabını bana mutlaka soracaktır.
Yeryüzünde samimi insanlar olduğu gibi, samimi olmayan insanlar da vardır.
İslami etiketi, kisveyi üzerinde bulundurup ta örnek olması gerekenler, ördek oluyorsa bunlar İslam'a inanmayanlardan daha çok zarar verirler.
Sivas olaylarına gelelim...
Orada yaşananları hiç bir müslüman tasvip etmez.
"Provaka" kelimesinin içeriği herzaman hedef saptırır.
Diyelim ki siz Galatasaray'ı tutuyorsunuz. Aynı zaman da fanatiksiniz.
Karşınıza bir grub çıkıyor, size sataşmaya başlıyor. Bu küfür derecesine kadar gidiyor.
Siz sabır çesmesinin son damlalarını tüketmek üzereyken,
kimliği belirsiz provaka devreye giriyor. Ve o gruba karşı kışkırtılıyorsunuz.
Sivas olayları provaka ellerin neticesidir.
Hem ortada bazı soru işaretleri geçen zaman içerisinde yerini noktaya bırakmış ta değil!...
Nedir bu soru işaretleri ?

1- Oteldeki Allah'a inanmadığını söyleyen (bu boyutu beni ilgilendirmiyor) insanı konuşmacı olarak davet edenler, niçin cum'a gününü seçmişti ?

2- Halkı kimler kışkırtmıştı ? Aziz nesin boyutunu biliyoruz. Diğerleri kimlerdi ?

3- Diyelim ki halk bir şekilde galayana geldi. Peki yazar Aziz nesin ve onu provaka etmesi için getirenlerin hiç mi suçu yok ? Onca insanın ölmesinde onlar çok mu (!) masum (!)

4- Bu tasvip edilmeyen olaydan hemen sonra Erzincan'ın Başbağlar köyünde canlı insan bırakmayanlar kimden, neyin intikamını almışlardı ? Masum insanları katlederek ?

Yoksa, Sivas olaylarını tertip eden karanlık insanlar (!) ikinci perdeyi mi oynuyorlardı ?
İnsanlarımızı kamplara ayırma gayretinde olan insan müsveddelerine fırsat vermeyelim !...
Bu gemide hepimiz yaşıyoruz.
Gemiyi delme gayretinde olanlara karşı "Banane" dersek, korkarım ki hepimiz batarız.

Sizin turbanı tercih etmemenize kimse karışamaz.
Turbanı tercih edenlere de karışılmamalı ....

Bize dayatma yapılması hiç hoşumuza gitmez.
Karşımızdakininde hoşuna gitmez...
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31-01-2008, 10:37 PM   #27
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

sayın sheytan arkadaşım,sivas olaylarında yaşın kaçtı senin,ya da olay esnasında sende mi oradaydın,ben sivaslıyım ben bbile olayın gerçeklerini bilemiyorum,çünkü olay esnasında orda olanla şuan cezaevinde,dışardakiler yani gözlemciler olaya kendi açısından bakıyor,kimileri diyor yananlar suçlu,kimileri diyor yakanlar suçlu. elbette senin fikrine de saygı duyuyoruz ama... şimdi ben sivaslıyım Elhamdülillah müslümanım,türbanlıyım diye bende mi suçluyum,beni de ordaki insanları yakanlarla bir tutuyorsun
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-02-2008, 01:03 PM   #28
Banned

adania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolundaadania görkemli olmanın yolunda
adania - İCQ üzeri Mesaj gönder adania - AİM üzeri Mesaj gönder adania - MSN üzeri Mesaj gönder adania - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:

belki ülkücü deillerdi..

mhp nınde payı vardı bence sne ıyı arastırsan anlarsın ve apacık ortadadır

Alıntı:
mrs.x.ray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın sheytan arkadaşım,sivas olaylarında yaşın kaçtı senin,ya da olay esnasında sende mi oradaydın,ben sivaslıyım ben bbile olayın gerçeklerini bilemiyorum,çünkü olay esnasında orda olanla şuan cezaevinde,dışardakiler yani gözlemciler olaya kendi açısından bakıyor,kimileri diyor yananlar suçlu,kimileri diyor yakanlar suçlu. elbette senin fikrine de saygı duyuyoruz ama... şimdi ben sivaslıyım Elhamdülillah müslümanım,türbanlıyım diye bende mi suçluyum,beni de ordaki insanları yakanlarla bir tutuyorsun
bunun yasla alakası yok bılınclı ve objektıf olan ınsanlar gercegı gorebılır...bak sıvaslıyım dıyosun ve senın sehrının yaptıgı utancı bılebılmıyorsun...hyr elını konunu sallayarak dısardalr...yalanların ne sucu var soruyorum sana ordakılerde muslumandı hadı dıyelım ataıst olanlar da vardı ama ataıst dıye bır ınsanı öldürmek mı gerekıyo muslumanlıktan bunlar gerıcılık ve bılıncsız ınsanların sucu ınsanlıktan nasıbını almamıs embesın ınsanlasın sucudur

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakın güzel kardeşim...

İnanç boyutunuz beni hiç ilgilendirmiyor.
Ancak,
kendim için faydalı gördüğüm herşeyi, bütün insanlar için de arzu ediyorum.
Bazı hususları size bir kardeş olarak hatırlatmak istiyorum.

İslam dini hiç bir şahısa infaz hakkı vermemiştir.
Ben sünni bir müslümanım.
Benim komşum Allah'a inanmıyor olsa bile, aç yatıyorsa bir müslüman olarak Allah bunun hesabını bana mutlaka soracaktır.
Yeryüzünde samimi insanlar olduğu gibi, samimi olmayan insanlar da vardır.
İslami etiketi, kisveyi üzerinde bulundurup ta örnek olması gerekenler, ördek oluyorsa bunlar İslam'a inanmayanlardan daha çok zarar verirler.
Sivas olaylarına gelelim...
Orada yaşananları hiç bir müslüman tasvip etmez.
"Provaka" kelimesinin içeriği herzaman hedef saptırır.
Diyelim ki siz Galatasaray'ı tutuyorsunuz. Aynı zaman da fanatiksiniz.
Karşınıza bir grub çıkıyor, size sataşmaya başlıyor. Bu küfür derecesine kadar gidiyor.
Siz sabır çesmesinin son damlalarını tüketmek üzereyken,
kimliği belirsiz provaka devreye giriyor. Ve o gruba karşı kışkırtılıyorsunuz.
Sivas olayları provaka ellerin neticesidir.
Hem ortada bazı soru işaretleri geçen zaman içerisinde yerini noktaya bırakmış ta değil!...
Nedir bu soru işaretleri ?

1- Oteldeki Allah'a inanmadığını söyleyen (bu boyutu beni ilgilendirmiyor) insanı konuşmacı olarak davet edenler, niçin cum'a gününü seçmişti ?

2- Halkı kimler kışkırtmıştı ? Aziz nesin boyutunu biliyoruz. Diğerleri kimlerdi ?

3- Diyelim ki halk bir şekilde galayana geldi. Peki yazar Aziz nesin ve onu provaka etmesi için getirenlerin hiç mi suçu yok ? Onca insanın ölmesinde onlar çok mu (!) masum (!)

4- Bu tasvip edilmeyen olaydan hemen sonra Erzincan'ın Başbağlar köyünde canlı insan bırakmayanlar kimden, neyin intikamını almışlardı ? Masum insanları katlederek ?

Yoksa, Sivas olaylarını tertip eden karanlık insanlar (!) ikinci perdeyi mi oynuyorlardı ?
İnsanlarımızı kamplara ayırma gayretinde olan insan müsveddelerine fırsat vermeyelim !...
Bu gemide hepimiz yaşıyoruz.
Gemiyi delme gayretinde olanlara karşı "Banane" dersek, korkarım ki hepimiz batarız.

Sizin turbanı tercih etmemenize kimse karışamaz.
Turbanı tercih edenlere de karışılmamalı ....

Bize dayatma yapılması hiç hoşumuza gitmez.
Karşımızdakininde hoşuna gitmez...

Azız Nesın kı buyuk bır ustadır bana gore o buyuk usta atıst olabılır yanı goruslerını acıklamıs dıye yapmak mı gerekıyor soruyorum sıze o zaman sızde turbanı savunuyosunuz bu fıkır ıcındesınız sızıde yakalım fıkrınızı acıklıyosunuz dıye ya bu olayı hıc bır seyle bagdastırmak dogru degıl orda bır ınsanlık ayıbı gerceklesmıstır ve bunu kımse sılemez Sıvas ta olan olayları kımse bana tutupta savunmasın muslumanlık ıcın tutkı ıslamda ınsan öldürmek canına kıymak cok buyuk bır suctur yazık ben utanıyorum nasıl kıydılar o kadar ınsana bı uzgunuz demeden olayı hemen propakasyona baglıyorsunuz
Erzıncanda olaya gelelım onun sıvasla baglantısının oldugunu sanmıyorum cunku her zaman olagan seyler teror olayları kı hala da suruyor bu gızlenınmez bır gercek

Konu adania tarafından (01-02-2008 Saat 01:16 PM ) değiştirilmiştir.
Alt 01-02-2008, 01:15 PM   #29
Banned

bu işler bence sence ile olmuyo ki
Alt 01-02-2008, 01:18 PM   #30
Banned

Alıntı:
bu işler bence sence ile olmuyo ki
dogru haklısın yanlıs cumle secmısım kesın vardı delıllerde vardır yukardakı vıdeoyu ızle menı onerırım
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
mhp, ulkuculuk

Seçenekler
Stil